Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    válasz perempe #9470 üzenetére

    ennyi embert régen láttam. Szerencsére térképpel és sör listával készültem, így mindent hátulról közelítettem meg, hol ember fia nem járt (estig, mert utána már az üzletekig terjedt a tömeg).

    Volt pár kapufa (lados, xmoke, gladiator amire emlékszem, de ugye ízlések és pofonok, lehet valakinek bejön), viszont nagyon sok várt és váratlan tökéletesség.

    Gergő Szutyka nyert nálam. Pedig féltem a saisontól. Alig érezni, cserébe egy igazi főzelék katyvasz és a fesztivál legkeserűbb söre lett. Nem egy kifinomult versenyző az tény.

    A másik nagy nyertes sör a Balkezes Hopslager-e volt, hideg komlózott vörös IPA. E kettőből több is lecsúszott.

    Futottak még: Napalm (kevésbé jó mint tavaly), Lemon? No Thanks (agyonkomlózott búza sör), Kolibri APA (nagyon finom édeskés pale ale), Snakebite (nagyon édes kevésbé keserű ipa), Szexepils (pilsnek hazudott indian pale ale), Ravaszhód (itt már azt se tudtam hol vagyok, nem emlékszem milyen volt) sörök.

    Black samurai sajnos elfogyott, azt kóstoltam még volna.

    [ Szerkesztve ]

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák