Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adster

    tag

    válasz jookomak #8820 üzenetére

    Egyébként detto... Bár szinte minden hozzászólásom ellentmond ennek, nekem sem azzal van bajom, ha valaki élete első speciálisabb sörének elfogyasztása során nem érez frissen szedett sárkánygyümölcsöt és enyhe lópokróc aromákat az italban. :)

    Ez nálam sem volt másképp, és most sem vagyok valami nagy sörszakértő. Kóstolgatok, írogatok, ennél többet nem gondolok a dolog mögé.

    Csak ezek a cikkek nem olyan előjellel íródnak, mint amik kihangsúlyoznák, hogy milyenek az első különlegesebb sör elfogyasztása utáni élmények. Éppen az érződik a körülményeken, mintha náluk a sok ezer korábbi stílus után most éppen a belga sörök kerültek volna terítékre, és ehhez képest értékelve a mondandójukat eléggé semmitmondó az eredmény.

    Mert az ilyen teszteknek éppen akkor lenne értéke, ha olyan csinálná, aki ért hozzá, mert akkor valószínűleg érdekes lesz az, amit mond (félreértés ne essék, továbbra sem magamra gondolok, még véletlenül sem képzelem ezt magamról). Ennek hiányában semmivel sem nagyobb izgalom ez, mintha az utcán sörrel kóstoltatnának pár tucat idős nénit.

    Vagy ha már ez van, akkor valóban ne egy országos gasztro rovatba illesszék a cikket, hanem mondjuk a "furcsaságok a nagyvilágból kívülállók számára" című tartalom soraiba. :)

    http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

Új hozzászólás Aktív témák