Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    válasz Aranypatkány #24894 üzenetére

    Hadd osszam meg az én véleményem. Eddig kettőn voltunk, 2019 és 2022.

    A '19-es maximálisan megérte. Dürer, jó kis árnyékos hely, alig 40 főzde, naponta 2 sörrel. 6 óra alatt kényelmesen végig lehetett menni a kínálaton (akár többször is beállva oda, ahol nem annyira ment a fogyasztás), nem sietett senki, nem is volt még akkora tömeg. A kajálás már akkor is problémás volt, de mondjuk 20 perc sorbanállás után kaptál enni.
    Jegy volt kb. 32k a két napra, összesen 70 sört kóstoltunk kinn fejenként a két nap alatt, ez olyan 500/deci, amiben volt a savtól a mead-en át a stoutig minden. Nem láttál tántorgó részegeket, mindenki kultúráltan fogyasztott, persze az estére már megjött a hangulat, de mindenki bírt magával.

    A '22-es már ki lett ugye költöztetve az új helyre, ami sokkal szellősebb, de nagyobb tömeg is volt. Az árnyékos helyek nyilván azonnal betelnek, aztán ha nincs aki hordja a söröket felváltva, mint egy nagyobb társaságnál, az ihat a napon.

    A legnagyobb probléma szerintem azzal volt, hogy CBC-t akartak csinálni a srácok ebből is, és a napi 2 sört, napi 4-re emelték. Amivel nem lenne gond, de 3 óráig az egyik, 3 óráig a másik kettő van csapon. Ez azt eredményezte, hogy boldog-boldogtalan rohant a 12-14%os stoutokra meg a 9%-os NEIPA-kra és az első 3 órás etap végére több ember járni nem tudott. A "fear of missing out" győzött, és a második körre már csak lézengett a tömeg 60%-a.

    Kajára a megnövekedett emberszám miatt 40-50 percet kellett várni, majd mikor közölték, hogy valami tokenre adják az emberek rendszeresen kiakadtak, mert ez nem volt feltüntetve sehol, csak a kasszáknál. A kaja nem-léte hozzájárult ahhoz, hogy nagyon sokan idő előtt elkenték a szájukat. És tudom, hogy az étel csak késlelteti a dolgot, de akkor is...

    A másik gond, hogy szinte minden főzde NEIPA-t és Savat hozott. Pastry ez, pastry amaz. Pont. Egy-két stout, mead és kifújt. 20 percig keresgéltünk egy pofa lágert, mert már elegünk volt a hazy bélcsavaróktól. A mi társaságunk már eléggé ráunt ezekre, de a divathullám miatt a főzdék nem igazán mertek mást hozni. Az Arpus-os srácok ellopták a show-t a smoothie sörökkel, azok miatt a formák miatt megérte kimenni. De én speciel a savaktól és a NEIPÁktól olyan szinten vágtam tönkre a gyomromat, hogy 6 órakor haza kellett mennem szombaton. Nem rúgtam be, fizikailag fájt már inni, pedig addig csak 6(!) sör ment le, előtte nap meg 20 talán.

    Emellett már a jegy is sokkal drágább volt, így egyre kevésbbé "éri meg", ha csak azt veszed alapul.

    Idén már nem megyünk. Ez már nem nekünk való, a jegyek is horror áron vannak, és nem igazán látom, hogy mindenki ivósabb lágerekkel, egy-egy west coast IPA-val vagy egy kellemes porterrel készülne.

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák