Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
red2652
újonc
Igen, 100 %, hogy külön nem lesznek kint. Gondolom az összes magyar főzdét ráakarták rakni, akik valamilyen szinten megjelennek. A Balkezes is rajta van, pedig nekik sem lesz saját standjuk. De azon is meglepődnék, ha a Timco nem a Fehér Nyúlnál lenne.
De egyébként szerintem ez nem akkora tragédia. A BYM-nak amúgyis elég kevés söre van egyszerre, a csakásoknál is ugyanolyan jók lesznek. :)
-
Frod
addikt
Köszönöm a tippet, hogy hol keressem, de sikerült megkóstolni a BYM Bright Lies-t a Krafton.
6 token volt a korsó, de valóban egy szuper neipa!Tavaly óta egyébként drágult és mintha kevesebb sátor is lenne kint, de a Madnél a Candy Man-t nagyon ajánlom soft serve kiadásban (kb 2 dl vanília fagyira tolják rá + szórás a tetején).
Do you see the white shadow?
-
proci985
MODERÁTOR
Belgian Happinessnel friss es ropogos a Westvleteren 12, 7.3 euro / uveg aron. untappd 4.51 amiben van nemi hype is, de ettol fuggetlenul objektive is az egyik legjobb apatsagi quad.
ennyire olcso kb sosem volt (kiveve mixpackban veve). ha ki akarjatok probalni most erdemes, normal esetben ilyen 10-18 eur/uveg aron megy amikor epp elerheto.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Jhonny06
veterán
Egy dupla/tripla ipa végig hűtőben tárolva hány hétig őrzi meg az eredeti frissességét? Túl sok cucc jön mostanában a Brew Your Mind-tól.
[ Szerkesztve ]
-
goranje
tag
válasz jansky1 #24243 üzenetére
Halihó!
2.-ától indul az Auchan aktuális nagy nyári sör akciója, csodálatos módon rengeteg hazai kisüzemi választékkal, és mocsok kevés Cseh sörrel.
De Neked ott a Konrad 250, a Gepard ALE az pedig 280 ft.
Nekem meg ha lesz még Svijany 450, az 300 ft.
Ezenkívül Cseh-ből már csak Lobkó, és Bernard van. -
jansky1
senior tag
válasz goranje #24311 üzenetére
Köszönöm, hogy jelezted
Nem semmi, hogy ment fel az ára a Konradnak. 169->189->250. Meg hát igazából mindennek.
A Gepardról még nem is hallottam. Van a kínálatban valami különösen ajánlott?Hoppá, lesz hazy queen neipa, örülök, mert eddig nem volt kapható a környéken.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Köszi az infót!
Ha valaki keresné, ez az a reklámújság, a 36. oldaltól :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
olloczky
senior tag
Dead rabbit 839, jam52 850. wááá ott a helyem. köszi a tippet
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
perempe
addikt
-
goranje
tag
-
NoLF
veterán
válasz Jhonny06 #24323 üzenetére
az 550 a 450hez képest szerintem dárga
természetesen egy külső kerületi, piac melletti kiskocsmáról van szó, nem a 6kerben egy romkocsmáról. és nyilván azért ittam ezt, mert nem volt más, mindenesetre mivel itt lakom azért néha betévedek, és most kicsit szíven ütött hogy egyik napról a másikra egy ilyen fosért ekkora áremelést képesek meglépni, és nyilván nem azért, mert úgy tartja kedvük, hanem mert muszáj.
tavaly 380 volt, idén év elején 420, nemrég 450, most 550 - a lépcső az, amivel az áremelkedést jellemezni szerettem volna.
pár hónapja még 530ért ittam csapolt pilsnert itt nem messze (szintén egy talponálló krimó), az 610re ugrott egy hónapja, de már épp 630.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Aranypatkány
tag
Dobozolt BYM Still Dreaming kapható még valahol Bp.-n?
-
looser
addikt
Hasonló "anemjóját" élményem volt pár hete a Népliget aluljáróban; péntek meló után ballagtam haza és betértem egy korsó sörre, Arany Ászokra esett a választásom. Őszintén mondom, ennyire friss, zamatos, letisztult lágert igen ritkán ittam a hazaiak közül, baromi jó volt, mint egy tizes cseh. Kellemes malátás, zsenge komlózottság. A dobozos/üveges verziókhoz nem tudom hasonlítani, azokat sohasem veszem, de ez igen jó volt.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Dilikutya
félisten
-
galervin93
őstag
-
Frod
addikt
Mad Scientist - Flanelsexual
DDH Kveik Dipa fenyőrüggyel és citrushéjakkal, 8.4%
(Untappd: ~3.9)Hétvégén kóstoltam, bár a teljes leírását én is csak most néztem le az oldalról, de egy teltebb neipa hatását keltette, a citrus megvolt, a fenyőre nem figyeltem, de majd következőre.
Do you see the white shadow?
-
looser
addikt
Volt valaki a Főzdefeszten?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Aranypatkány
tag
Lesznek majd Monkishok a Beerselectionben (hype amcsi főzde), remélem nem kapkodják el mondjuk 2 nap alatt...
Meg kíváncsi leszek az árazásra. Én 6 ezerre tippelek. A komolyabbak meg 7 fölött (?) -
F-ECT$
titán
Dead rabbit. Édes, alkoholos, egyáltalán nem jött be sajnos
Dive ever, work never.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Aranypatkány #24338 üzenetére
nezzetek untappdot es best beforet
olyan par fozde van osszesen, ami csak jot foz.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Grave_444
nagyúr
Szerintetek lehetséges, hogy pl a Lidl-ben vásárolt magyar kraft sörök (egy része) tényleg különbözhet az eredetitől? A mester egyik legújabb videójában szó esik róla, mivel velük 1 éves megállapodás van és ugyanazzal a recepttel kell főzni stb.
Tehát ha Szilárdtól rendelek finomabb és drágább?
-
Frod
addikt
válasz Grave_444 #24341 üzenetére
Amennyire én figyeltem ez a Tropical Swinger Club kapcsán hangzott el, ott viszont teljes recepttúra váltás történt (sima ipa helyett lett a mostani milkshake ipa), és ennél lett megemlítve, hogy hiába a váltás, ha a Lidl a régi verzióból kötött le előre 1 évnyit. Tehát nem jobb/rosszabb, egyszerűen egy másik tétel.
Ami a másik felét illeti, a videókban is elhangzott, de attól függetlenül nekem is több ismerős megjegyezte, hogy a Popmycherry valóban gyengébben muzsikál most, mint amikor korábban vásárolták - itt felmerülhet, hogy kicsit "vizezték" a receptet.
Én a First Flower Power-jére kaptam rá nagyon a legutóbbi Lidl akció során, itt nem tudom amúgy milyen a sör ha kraft boltból veszem, de nálam betalált.Do you see the white shadow?
-
red2652
újonc
válasz Aranypatkány #24338 üzenetére
Nagyon meglepődnék ha bármelyik is 7000 alatt lenne.
-
Grave_444
nagyúr
Akkor tényleg van benne valami, ha közben módosítanak a recepten ilyen áruházakban még a régebbi verziót tudjuk venni. Online nem szoktam rendelni és helyben nincs is üzlet, ahol kapható lenne a friss nagy választékban. Kimerül a Lidl-ben, Sparban stb..
Viszonyítási alapom így nincs, viszont aránylag gyakran kóstolok új söröket, nekem bejönnek így is. -
perempe
addikt
Argus 12-t próbáltam a héten, de nem jó.
Inkább a 49 centesek a szlovák Tescoból.* Brahms: 4. szimfónia *
-
red2652
újonc
válasz Aranypatkány #24345 üzenetére
Beerrepublicon 6 ezer egy doboz, szóval itthon tényleg 7 ezerről fog indulni. De amúgy persze, gondolom egy darab 24-es karton lesz fajtánként, az meg úgyis elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...