Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz snecy20 #24449 üzenetére
jó hát meg is érdemli aki megveszi ennyiért, közben meg sörélményre vágyik anno kóstoltam a tactical nuclear penguint és a sink the bismarckot is a brewdogtól, kocsmában felesként, egyszeri élménynek jó volt, másra nem igazán.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
proci985
MODERÁTOR
Ez kamu, ha jól emlékszem leszedték untappdrol mert részben nem stimmel az alkoholfoka és részben rye whiskeyvel van felütve.
---
A brewdog penguin egyébként szerintem jó volt, kb egy icebock varians a paradoxra. Sörként azért értelmezhetetlenség határán
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
snecy20
nagyúr
-
jsk
senior tag
Ittam már. Borzalmas egy ital. Semmi köze a sör ízéhez, bár ez az alkoholfokából kikövetkeztethető. Az alapot rendben lefőzik, és aztán jegelik, ahogy a pl. jégbakot. Természetesen ezzel a módszerrel soha nem érne el ekkora alkoholfokot, így a végén simán etanolt öntenek hozzá. Emlékeim szerint ez rajta van a címke hátsó részén is. Szóval alapvetően csalással érik el a világ legerősebb söre címet.
Ja, és igen törölték untappd-ről. Nekem is eltűnt a pontozásom.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Omnipollo X Buxton Power
imperial pastry stoutfolyekony csokolades motorolaj.Olaj konzisztenciaju ejfekete test, pontosan nulla hab. Illatra csokolade, mogyorokrem, kave es porkolt malata. Izre tomor etcsokolade, kave, (tul)porkolt malata, mogyorovaj, pekandio, es ha nagyon izlelgeted az utoizben feljon a keksz, de kb mint amikor egy szegeny ostyavekony kekszdarabra ratolsz 2 centi kavesetcsokoladet, hogy en is itt vagyok am. A keksz utan nemi komlo is neha megjelenik. Szajizre kb mint amikor a 90%os etcsokolade olajszeruen befed mindent.
Canned 2022/07/21, nagyon friss fozet. Papiron nitro, ahogy nezem untappdon volt, akinek sikerult habot prezentalnia ra, de azert nem artott volna ha a fozdben reflektalnak ra, hogy hat ez igy nem feltetlenul az, amit rairtak. Masik oldalrol viszont viszkozitasra eppen Mikkeller Black flashbackem van.
Ajanlott / Nagyon ajanlott. Picit lehetne reszletgazdagabb, cserebe viszont csokolade tour-de-force. Kb Jellow Belly iteracio: Nem annyira jo, mint a csucspont Anniversary Coward, de az utoizeben ahogy melegszik teljesen egyertelmu, hogy ez bizony a Jellow Belly rokona. Ranezve a poharra, hogy milyen nyomot hagy a szarazanyag tartalma alapjan is latszik, hogy melyik fozet updatejerol van szo.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
wow, durva, hogy talaltal belole.
snecy20: lista egy resze csalas, vagy az ABV nem stimmel, vagy kiderult, hogy fel lettek utve alkohollal.
olyan kb 18-20%ig lesz egy sor meg valamennyire sorszeru, de folotte egyre inkabb likorrol beszelunk. ilyen 12-14% folott jellemzoen csak az elmebaj kategoria van, azt meg par fozde tudja tenyleg jol csinalni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
erre 5.5 euroert ment, szoval hajszallal olcsobb, mint a Dugges szokott.
omnipollonal neztem a webshopot, az ultralimitalt 20+ euros cuccokra lehet kicsit kevesbe van igeny. meg az se jott jokor, hogy sorban sikeresen befertoztek egy par BA fozetet.
-
olloczky
senior tag
Na végre kóstoltam egy stout-ot, ami ízlett. [link] Finom karamellás jegyek és mellette valóban feltnűik a vanília, de nem tolakodóan. Kalandozok tovább
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Dorian
félisten
Fehér Nyúl Turbid NE IPA sokkal jobban ízlik, mint a Monyo Cyber Rabbit.
Mi a véleményetek róla?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Frod
addikt
válasz Dorian #24465 üzenetére
Ízlésről ugye nehéz vitatkozni, mert szubjektív, de a Turbid nekem is jobban ízlik, mint a CB.
(A legújabb neipa-juk a Time Out is a hűtőben van már otthon)Sőt, alapvetően, hogy a Monyo-t már nem is tartom ilyen kísérletezős főzdének, szerintem nincsenek izgalmas söreik, igazából van egy alapszortiment, és csak azt nyomják, szal ilyen 'kisnagyüzemi'. Szerintem.
Do you see the white shadow?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Aranypatkány #24467 üzenetére
Azokra így baráti körben is emlékszünk amiket én privatimportáltam a bőröndben
-
Dilikutya
félisten
válasz Aranypatkány #24467 üzenetére
Azt lehet tudni, miért nem főzik már ezeket?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
olloczky
senior tag
A cyber rabbit szerintem sem a legjobb neipa magyar berkekben, sőt az ezéven főzött dupla és tripla változattuk kifejezetten nem ízlett. Lesz ebből még quad változat is az éven, már csak kíváncsiságból megkóstolom, de minimális reményt fűzök hozzá
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Nunder
őstag
Budapestieket kérdezném, hogy a Barba Negra Track környékén van valami épkézláb hely, ahova be lehetne ülni pár sörre koncert előtt? Nem vagyok ismerős a környéken, és mivel mindig én vagyok a sofőr, most szeretnék normális sört inni legalább előtte, hamár nem én vezetek.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
MODERÁTOR
válasz Nunder #24471 üzenetére
Ami mondjuk 10p séta az a Kopaszi gáton lévő vendéglátóhelyek, de egyik sem spec söröző. Sajnos semmi épkézláb hely nincs közelebb, infopark tele irodákkal.
Ha szerencsétek van akkor a VakVarjú Beach Bistroban kaptok normálisabb sört.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Aranypatkány
tag
válasz Dilikutya #24469 üzenetére
Eddig minden évben volt Boris meg Franky (bár lehet tavaly már nem), gondolom uncsi ugyanazt lefőzni ugyanolyan sörnév alatt
Btw, Carlsberg dobozos láger, habár szerb licences főzet, de nincs benne már kukoricadara. Mióta? "Ezer" éve nem ittam Carlsberget.
Egyébként nem rossz, kicsit mintha rizses lenne, amolyan japános, hehe, mondjuk az eredeti dán is ilyesmi. -
Nunder
őstag
Ismerősöm szeretné tudni, hogy Budapesten és környékén van-e olyan főzde ami vállal kostolásokat, főzdelátogatással esetleg cateringgel?
Céges rendezvény lenne, és szeretnének főzdék közül választani, nem akarnak egy "kocsmába" beülni és csak ott kóstolni, kicsit privátabb élményre gondoltak céges rendezvény gyanánt.
Nekem elsőre a Mad Scientist ugrott be, esetleg a Monyó mint alternatíva. Tudtok valami egyebet vagy hogy ők vállalnak-e ilyesmit?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
perempe
addikt
Múlt hó végén voltam Magas-Tátrában, megkóstoltam a Smädný Mních üvegesét, de vmi borzalom, kukoricás. Most ránéztem a szlovák Tesco áraira: miért nem kapható akcióban 49 centért semmi normális (Zlatý Bažant 10, Krušovice 10, Gambrinus 10), mint általában? Ha maradnak az árak, akkor nem éri meg kimenni sörért.
Sajnos az árak egyenes arányban voltak a tengerszint feletti magassággal, így a menedékházaknál már 3€ volt egy sör, amivel nem éltem.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
iatti
aktív tag
válasz perempe #24480 üzenetére
az a smadny igen gagyi. én pont most indulok esztergomba fuvarba, majd átugrom párkányba. múltkor lidl-ben 45cent volt a 12-es zlaty. most ha jól látom a gambrinus12-es 49cent. lelégtelenítem az öt rekeszem nézegesd a coop-ot is, ott múlt héten volt zlaty12-es 49-ért.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Belga sörmester oldalon van pár jó akciós cucc: [link]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
proci985
MODERÁTOR
Moersleutel 8719992492954 (Barcode Platinum & Pink) - BA Pastry stout
Fekete test mokka habbal. Illatra bourbon, kave, karamella, porkolt malata. Izre karamella, hordo (bourbon es rum), kakao, kave, porkolt malata, szolo, mogyoro. Mar-mar skandinav szinten edes.
Dupla rum + bourbon hordozott mogyoros-kaves-csokolades porkolt karamellas rettenet, 15%ra fozve.
Ajanlott / nagyon ajanlott. Testre meglepoen jol imital egy nagyon edes desszertbort. Dekadens, emiatt valoszinuleg megoszto, cserebe nagyon jo a kivitelezese. Ne hutsd tul, az art neki.
-
proci985
MODERÁTOR
[link] ahogy nezem. friss es szeles release, meg lennek lepodve, ha magyar piacon nem jelenne meg.
majdnem tudja a Dugges 16!, a Lervig Times 8 vagy egy Superstition Marion (!) szintjet nezoponttol fuggoen, szoval ha latsz en vennek egyet probalni. Erre kb 11 eur volt a 44cl can, ennyiert siman jo vetel volt.
-
perempe
addikt
Milyen az Arany Fácán dobozosa? A helyi Coop-ban azt veszik az emberek.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
addikt
-
-
galervin93
őstag
válasz snecy20 #24498 üzenetére
Balatoni Világosból, a 3 százalékosból egyszer huszonvalahány üveggel ittam meg egy végig gamelt koleszos éccakán. Este 8-kor kezdtük, aztán reggel 6-kor még lementünk haverral a kisboltba 2-2 fácánért, 9-ig nyomtuk, régi szép idők...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...