Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz xxxjjjkkk #19444 üzenetére

    De alavetoen az volt itt a probléma, hogy azt mertem mondani, hogy a skandináv sörök elég rosszak
    Felreerted, hogy mi volt a problema. Az volt a problema, hogy a teljes amerikai es skandinav scenat lehuztad, ugyanakkor a belgat es a csehet ugyanazon a kriterium alapjan nem, pedig kb ugyanolyan rossz mind.

    A 19447 viszont ertelmezhetetlen, mert az osszes craft sorrol beszelsz. Igazan jo sort olyan fozdek tudnak fozni, amik kiserleteznek, ez viszont azt is jelenti, hogy be fognak csuszni szornyen rossz sorok a legjobb fozdeknel is, hacsak nem eredendoen a hozzavalokat reszelgetik egy alapvetoen betonstabil alapon. Eletem egyik legrosszabb sore egy Founders BA DIPA volt (Barrel Runner), eletem legrosszabb spicedje egy Brewdog (Chili Hammer), eletem legrosszabb imperial stoutja megosztva egy Oscar Blues, egy Port es egy To Ol (Ten Fidy BBA / Santa's Little Helper / Bee my valentine). A legrosszabb lager amit valaha ittam nehez eset, de a Brewdog This.Is.Lagerje a total elszurt koncepciojaval eros versenyzo volt. Alkoholmentes mezonyben az Omnipollotol ittam kb a legrosszabb sort eddig. A felsorolt fozdek nemzetkozi szinten top fozdek, jellemzoen zsenialisan jo sorokkel.

    Azt kene elfelejteni veglegesen, hogy csak azert mert valami craft, az jo lesz, vagy egyaltalan jobb, mint egy nagyuzemi. Ez nem igaz. Azt is el kene felejteni, hogy ha X orszagbol jon valami, akkor automatikusan jo / rossz lesz. Ez sem igaz.

    Craftnal maradva: Ugy harom-negy eve a magyar craft joresze gyenge lehuzas volt, de az egesz magyar craft scenara akkor se mondtam volna, hogy rossz. A vegen mondjuk nekem whitelistom volt, hogy melyik fozdetol merek barmit is kikerni, de a Monyo Boris the Bladeje vagy a Balkezes Grey Joya tenyleg jo volt.

    Skandinavoknal es USAban mikrofozde boom van, de ez boven nem jelenti azt, hogy jot foznek.

    itt a topikban pedig jellemzoen tenyleg kulonlegessegekrol van szo, ahogy [CsuCsu] is irta, makroknal igazabol nagyon nincs mirol beszelni.

    jsk: sokan koltoznek ki a varosbol arak miatt es ugy adott esetben tok jo meginni egy-ket sort a tobbiekkel aztan hazavezetni, mint mondjuk ataludni valakinel. vannak ilyen erdekes nichek is, pl futok egy resze ahogy nezem beallt az alkoholmentes sorre tavaly, mert allitolag recovery szempontbol remek.

    egyebkent nekem megvolt kb 5 eve az a pont, hogy kint voltunk Szigeten es sor helyett valtottunk gintonicra, mert a kukoricas Dreher ihatatlan volt, bort meg Magyarorszagon en buliban nem merek kikerni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák