Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz [CsuCsu] #15012 üzenetére

    nem ertek egyet

    sour vonalon van mar jo 0.33 / 3 eur uveg szinten, a ballast point sour wenchje remek.

    belga vonalon meg ott a a teljes sour red/brown vonal, a kriekek fele, a lindemans kb teljes portfolioja es meg a 3 fountainen 0,75os kriekje is megall 15 eurobol, a 10-12 euro / 0,375 az meg mar belga vonalon is extrem kategoria. es a belga vonalon ott van mogottuk istentudja hany evnyi fozes es tapasztalat, viszont jo lambicot tenyleg nehez fozni.

    a Mikkellernek szokott sikerulni, de ok eleg sokat dolgoztak egyutt anno a Lindemannal. es a Lindemannak megint van jo tolgyfahordos sourja 3-4 eur korul.

    Omnipollo stoutjai egy fokkal kevesbe elenkek uvegbol mint csapon, de jellemzoen ugy is nagyon jok. Brewdog szinten tud remek stoutot fozni, bar jellemzoen inkabb csak 5 eur / 0,33uveg folott.

    viszont amit en mikrofozdeknel sour vonalon lattam, az eddig keteselyes volt ugyanugy, ahogy jo pilzenit se mindig kepesek fozni es "fake belga"t is csak egy kotegnyit ittam ami akarcsak a kozelebe jott egy jo apatsaginak, jellemzoen dupla aron. mas kerdes, hogy van ket Thornbridge sour elrakva kiprobalni, hogy milyenek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák