Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz cOxeR #42179 üzenetére

    olyan nincs ,hogy valami tökéletes, olyan van, hogy valami megfelelő arra amire használod.

    Ez szerintem mehetne off-ba, mert inkább filozófia, mint Sony :)) Szóval onnantól, hogy valami pont azt az eredményt hozza, amit elvársz tőle az Általad kívánt használati körülmények között, számomra ekvivalens azzal, hogy tökéletes. A célra, igen. De az. :D Deee amúgy értelek (azt hiszem). :D ;)

    Autó: igen, Merci is bejelentette, hogy minden benne lesz a kocsikban és majd lehet különböző árú havidíjas csomagokat venni, télre nem fizetek klímáért, de kell a 4x4, nyáron fordítva.. :D :W Tényleg kell mostmár nézni valami ezerötös kockalámpás Ladát (2107), áttolni OT-n és mosolyogni szerényen a világ hülyeségein, néha nekem sincs jobb ötletem. Egy 2006-os S-Maxot nyúzok amúgy, elmúlt hónapban volt féltengely+főtengely szimering (au, fájt), előtte klímarendszer csövezés, előtte AC pumpa 2x, előtte teljes motorfelújítás és hajtókar csapágyak, főtengely, 2 dugattyú meg minden csere (hengerfej megúszta), ilyen nyalánkságok, de most meg már azért nem adom el, mert annyira össze van rakva és egyben van, hogy az eszmei- és használati értéke többszöröse annak, amit kapnék érte a piacon. És egyetlen dologra szeret nagyon vinnyogni, ha a bizti öv elöl (!) nincs bekötve. Kész, pont. Minden másra (ablakmosó, stb) csak egy szolíd pitty, hogy tudjam. Ez pont elég elektronikából és még nem annyira drive-by-wire, hogy behányjak tőle, hanem lehet vele egy kicsit élvezetesebben is menni.

    A fotózásos és találati arányos részhez: persze, tök egyetértek azzal amit írsz. Nem is azért hoztam, hogy úristen, az RIV-nél meg kell állni, mert tehetné igazán oda a fókuszpontot (tracking-el kombinálva), ahova nézek épp az EVF-ben, ha így nézzük, nincs tökéletes, de arra a szűk kevésre amire én használom, fincsi.

    Én sem pózoltatok amúgy. Nem egy csendélet nálam a fotózás. Régen daráltam, aztán rájöttem, hogy nagyon modell függő, van, akit istennek sem lehet normális (általam elképzelt-beleképzelt) pózba tenni, hiába optikailag minden oké, na itt csendélet van két kattintás között, meg van olyan, akinél nem győz az ember "darálni", mert még attól is kész vagyok, ahogy a légy rászáll-tovaszáll és a modell odanéz, hogy mi volt ez. :D Nagyon változó. A bal-jobb szem az, amire ügyelni kell, 138 1.8-nál ez sokkal több fejtörést okozott egy pár óráig, mint 85 1.8-nál, annyival vékonyabb a DOF.

    Gépet akkor kell eladni, amikor ingatlant veszel, kicsontozod Magad és nem marad pénz a konyhát elkezdeni vagy befejezni :)) Meg amikor az okosotthon bogár beül az agyadba és suttogja hangosan, hogy a Bosch 600-ezres Wifis hűtő kell, mert a Home Assistant ezt támogatja, a gyártó nem zárta le a rendszerét előtte, ellentétben az amúgy lényegesen olcsóbb és ugyanennyit tudó Electrolux-al és a márkák 90%-ával (hogy rohadnának meg) :D

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák