Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz Bertiee #2750 üzenetére
Az a kordon eleje, amint kijössz az alagútból balra kell futni a sziklák fedezékében, ha átmész az úton akkor a géppuska már nem tud lőni, ekkor már ki lehet nyírni a katonákat /igaz sörétessel nehéz attól még a pisztoly is jobb /, de be lehet menni a kordonba egy másik átjárón is, a pda segít .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
GhostLead
tag
Sziasztok! Ez a háttérkép nincs meg nektek nagyban? Ha igen feltennétek ide!
-
Beowulf_78
addikt
válasz GhostLead #2760 üzenetére
1680x1050-ig ingyenes. A Full HD a fizetős, de te azt írtad hogy "nagyban". Ebből hogy találja ki hogy neked mekkora a nagy? Van akinek az 1680 is nagy...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Béló
aktív tag
Nagyon jó game: siekrült az előd öszes hiányosságát kijavitani,
pár hiba: nagyon jol néz ki de még full AA-n is elég sok a "recés" vonulat
van hogy a stabil 40 fps-ről elzuhan 10-en valahányra.. van hogy napos van hogy éjjeli tájon
mikor először elinditottam azthittem elsirom magam mert 18-20 fps-el futott (max-on),
betltöttem később egy mentést: és egyből 40en volt, kiérti ezt? -
remington2
senior tag
-
Béló
aktív tag
válasz remington2 #2767 üzenetére
há kössz, a könyveket elolvasva azokban ilyen nem szerepel
viszont eza gránátosdi brutális, ha közelmegyek kapok 3 gránátot a kipembe, ha visszatöltöm, lesniperezek mindenkit, há persze hogy senkinél sincs egy fia gránát se...
-
remington2
senior tag
-
S*Tom*
aktív tag
Én felraktam a trader meg az extra weight 5000kg módot az első feladat után vettem 3seva-t egy FT200M, Vintart, rpg-t meg egy gauss puskát. A szemétdombra vezető kapunál a banditákat lerendeztem beszéd nélkül, elmentem sötétvölgybe a szabadságiaknál felspéciztem minden sevát és fegyvert amit tudtam 300k-ból, visszafelé a szemétdombnál meg csak 1percre kipakoltam a hátizsákot így nem tudott a két fosztogató sem kirabolni.
Most beraktam a relikviákhoz 2buborékot,1iránytűt,1lángot,1szentjánosbogarat van jobb kombó is és ha van merre keressem? -
S*Tom*
aktív tag
Volt szerencsém 1x már végig vittem alapon és nem volt kedvem még egyszer AK-val rohangálni maroknyi pénzel, kötszerért imádkozva a soha el nem fogyó mutánsok és fosztogatók között. Egyébként, ha nem újoncként játszod még így sem egyszerű 2fagyás vagy kilépés között lehet egy jó játszani is és kicsit legalább lehet szabadon hentelni és nagyokat sétálni körbenézni mindenhol, HD-ban nagyon szép. Nem kell kuporgatni a lovét fejlesztésre vagy bármire és 600x visszamenni a tiszta égbolt bázisra boltolni.
Egyébként így most a kedvencem mert nagy szabadságot kap az ember a küldetések között, tudod kinek mi. A kérdésre nem volt válasz.
Mi a legjobb relikvia kombó? -
GhostLead
tag
válasz Beowulf_78 #2764 üzenetére
Hali! jogos, tényleg nem írtam hogy milyen méretben kell (1280x1024)!
-
honda23
aktív tag
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy hiába rakom a látótávolságot maxra, a pályán a füvet folyamatosan elém tölti be(minden más ok). 3850-em van, de csak 256mbyte-os. Mitől lehet ez?
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Killer01
őstag
Hol lehet találni GP37-et vagy FTM200-at?? Ezek nagyon hiányoznak nekem, szerettem őket az első részben
Thunder-em már van, de azt nem favorizálom. Inkább tuningolt SGI-vel mászkálok (távcső-gránátvető), érdekes módon ez meg az alap gámában nem jött be. Látszik a fejlődés -
Hun'reeth
őstag
Csak nagy kár, hogy a linkelt oldalon már a 800x600 is high quality-nak számít.
(#2777) Killer01: FT200-ast állítólag ad majd a vége felé a Clear sky de GP-37-et eddig én nem láttam. Valaki mintha látott volna valakinél..... ..... jól megaszontam.
Inkább Vintart preferálom részemről.[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Killer01
őstag
válasz Hun'reeth #2778 üzenetére
Jó csúzli a Vintar, de nem megy rá gránátvető...meg problémás a lőszer bele (ezért is hanyagolom a Thunder-t). Horribilis ára van, találni meg nem lehet sokat (kb. 1500-1600 db-ot szedtem össze simából, meg 500-600-at páncéltörőből. Ezzel szemben a Nato lőszer marha gyakori, több ezer van már simából is és páncéltörőből is.) Viszont a VLA nem hagy nyugodni, asszem' felfejlesztem és ellövöldözöm vele az összeszedett töltényeket szvsz határozottabb fegyver mint a Vintar.
-
Hun'reeth
őstag
válasz Killer01 #2781 üzenetére
A lőszer probléma a legkevesebb. Elmész a profhz ő árul. Felvásárlod ami van nála, mentés--> kilépés---> újraindítás--->betöltés és láss csodát megint vásárolhatsz mert megint van nála lőszer. Pár perc alatt többezernyi lőszered lehet ha van lóvéd.
Én egyébként kipróbáltam az általatok preferált összef fegyvert...maxra fejlesztve. A Vintarnál nincs pontosabb márpedig a hatékony harchoz (és kevés lőszer felhasználáshoz) fejlövés kell.
Én max egy GP-37 -re vagy FT200-ra fogom lecserélni de még nem tartok ott.(#2780) lsc: én csak annyit mondtam, hogy az általad linkeltről nem lehet normális minőségben leszedni semmit. Nyilván keresni kell.
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
remington2
senior tag
A TR301-et és is nagyon szeretem! Elsősorban külsőre jön be, de a tulajdonságai sem rosszak, fejlesztve főleg nem. Tudom, fegyvereknél furán hangzik a szépség, de hát ez van
Az Enfield is jó, főleg a beépített távcsöve miatt (+külső), de az nagyon hamar kopik, ezért eléggé megbízhatatlan.
A legszebb fegyver talán az AC96 (vagy valamilyen álnevű modern AK leszármazott) feltávcsövezve, bevetésre készen, persze szubjektív
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Dimitryj
aktív tag
iszonyat nehéz még nornálon is, SEVA-ban rohangálok és a szeméttelepen szétszednek a banditák
-
Dimitryj
aktív tag
Nemm tudjátok a military-n kívűl van valaki aki fejleszteni tudja a thundert meg a RP74et?
(találtam hozzá 4000 töltényt a red forestben a tankban ) -
Killer01
őstag
Végigtoltam...hát vegyes érzéseim maradtak a játékról. Az biztos hogy az alap SOC közelébe se ér összességében, főleg ha a hozzáhegesztett OL mod-okat is beleszámítom. Az eleje (mocsár) fejkapkodós, "most akkor mi a rák van" érzéssel telik. Aztán a Limanszk-ig überkirály a játék, tele jó ötletekkel (fejlesztés-artifakt keresgélés-frakciók stb), itt lehet érezni igazán a "Stalker fílinget". A vége viszont ellaposodik, sztorira és pályákra egyaránt. Limanszk messze nem adja vissza az alap gáma Pripjaty-i városi harc hangulatát, az utána lévő ötlettelen pályákra meg szvsz szót sem érdemes vesztegetni. A végkifejlet meg....olyan amilyen. Legalább valami normális -és hosszabb- záróvideót összedobhattak volna, mert így csak vállat von az ember a végén. Kár érte, ettől függetlenül -mert mégis csak fan vagyok - biztosan végig fogom még tolni egyszer-kétszer....de csak a FEAR 2 után
-
M@trixfan
addikt
válasz Killer01 #2797 üzenetére
Nekem is ez a bajom, hogy nagyon nem jön be a mocsár de nem akarom elkapkodni. Jó lenne feltápolva túllépni rajta. Nameg ez a kavarás a traderekkel és a frakciókkal, egyszerűen nincs kedvem mindezt betanulni. Igen kevés időm marad játszani és mindig elfelejtem, hogy most akkor mi a fene van... Szerintem nagyon összezavarták ezt a frakciósdit és az egész PDA-t. SOC alatt sokkal egyértelműbb volt.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Killer01
őstag
válasz M@trixfan #2799 üzenetére
Nem rossz a frakciósdi, és egyáltalán nem kötelező részt is venni benne ha nincs kedved hozzá. Igazából egy plusz vonalat ad a játéknak. Én folyamatosan váltogattam a frakciókat, de vigyáztam hogy ne legyek haragban senkivel (kivéve a fosztogatókat, de velük is csak a Seva ruci maxra tuningolása után, addig nem álltam be senkihez). A dolog jól működik, mert a Stalkerekkel Duty is és Freedom is semleges viszonyban van, velük lehet "kinullázni" magad
Érdemes először Duty-hoz csatlakozni ha már a sötétvölgyben letudtad a fő küldetéseket (ugye ott barát lettél a Freedommal), mert sok Freedomos gyilkolása után is semleges maradhatsz, ha visszaállsz Stalkernek. Egyedül a főbázisok legyilkolását nem vállaltam be, nem akartam végleg haragban lenni semelyik frakcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Metal topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- Digitális mérleg 500/0,01g 200/0,01 ékszermérleg ek a legjobb áron Budapesten
- DDR 3-mas 2 8db memoria ,es egy Colom master Proccel hűtő
- Microsoft Xbox Series S Játékkonzol, 512GB, Fehér
- 12V - 24 V 5A 10A 12,5A 16A 30A 33A 5 Amper 12,5 - 16 és 30 Amper -es minőségi adapter tápegység ÚJ!
- Nami Blast Max 40Ah rollert cserélném számítógépre
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest