Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
válasz manchester99 #22994 üzenetére
Teljesen normális, ebben a nqgy malegekben 50fok ig okes a procinál, akkunál ez olyan max 42 (40 fok felett azér már nem tesz túl jót). Én a helyedben visszaraknám a Miui-t, de a bootloadert nem zárnám, mivel egy macerás procedúra és lehet hogy majd úgy is kinyitná . Ismerősnél persze ez egész más
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
esikl012
tag
válasz orso0355 #22969 üzenetére
Megoldottam a problémát, a " képernyőzár-jelszó szükséges-soha sem" beállítás volt aktiválva amit átállítva "azonnal" opcióra már úgy működik az ujjlenyomatos védelem ahogy kell.
Azért köszi a segítséget!Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
siddis
őstag
Kísérletező kedvű kollégáknak jelezném, hogy a DotOS 2.4 Treble (2018.07.23) vendor image része és az RR arm64aonly vanilla (2018.07.23) nagyon szépen össze tud már állni egy kerek rendszerré.. Pár napig tesztelem aztán visszanézek.
-- Aux armes, citoyens --
-
bunnyhu
senior tag
válasz manchester99 #22999 üzenetére
A kérdésed nem túl exact, az a használat mit jelent? Ha brutál játékot, akkor normális, ha csak képeket nézegetsz rajta akkor nem melegszik cseppet sem. Csak hogy a két végletet mondjam.
https://divecenter.hu
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy frissítettem global stabil 9.5...-re, mert panaszkodtak, hogy rossz a hang hívás közben.
Az van, hogy a csengőhang menüben nincs csak fehér képernyő, nem látszanak a hangfájlok, csak ha megérintem, de csak addig. Mi a tök? A fenti kép fogad, de ha megérintem ott vannak a fájlok.[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
pcnet
addikt
-
siddis
őstag
Lineage OS 15.1 20180803 (Treble) by Swapnil Soni..
-- Aux armes, citoyens --
-
lood55
tag
Sziasztok,
elég régóta fennálló problémámra keresem a megoldást.
Telekomos vagyok és mobilnettel semmilyen értesítést nem jeleznek az alkalmazásaim. Az engedélyek közül minden meg van adva szinkronizáció folyamatosan aktív, ha külön bemegyek pl. egy gmail-be vagy egy fbchat-be és frissítek, akkor látom hogy van új üzenet/mail, de magától nem jelzi a teló. Wifi alatt minden tökéletes.Mi lehet a gond?
MIUI ver.: 9.5.10.0
-
beef
őstag
válasz siddis #23004 üzenetére
Ha már DotOS, akkor berakom ide csak úgy az OmniROM első adatait, minden alapon, nincs custom kernel.
Igazából minimális telefonálás volt csak, kevés képernyővel. A legnagyobb fogyasztó a skype lite volt (mondjuk nem értem miért fogyasztott ennyit). Végre nem a kernel zabálta fel az akkuidőt, mint korábbi romoknál. Előző romoknál is ugyanezek az appok futottak, ugyanilyen használat mellett, csak ott egy éjszaka 10-15% merülés volt. Itt 1-2%, nagyon nem mindegy. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Nem találtam általános Xiaomi fórumot, úgyhogy gondoltam itt is találok szakértő embereket.
Több helyen olvastam 2016-os negatív írásokat a "xiaomishop.hu"-ról.
Efelől szeretnék érdeklődni hogy kinek milyen tapasztalata van róluk, illetve a 2018-as évre mennyire összeszedett webshopnak mondhatóak?
Előre is köszönöm.
Tamás. -
-
csferke
senior tag
válasz lemmy9 #23014 üzenetére
mondjuk 23 órakor repülőgép üzemmódba kapcsoljon
Aktív képernyőnél.
Hangerő Le gombot megnyomod
Néma üzemmódot bekapcsolod, az itt megjelenőben megnyomod a kis fogaskereket
Itt tudod kiválasztani, néma vagy ne zavarjanak legyen és legalul van a "Bekapcsolás időzítése". Több időzített ütemezést lehet megadni.Remélem, hogy valami ilyesmire gondoltál
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Tegnap sajna sikeresen leejtettem a telefont és persze a kilyelzőm bánta.
Tudtok ajánlani boltot ahol érdemes beszerezni? -
nepszter1
addikt
Hali van itt egy redmi 4 prime telefon és alig tudom mar tölteni a telefont mert mindig kicsuzik a töltő kábel. Lehet alkatrészt kapni ehez illetve mennyire bonyolult ennek a cseréje?
-
hzsolee
őstag
Hát ez ismét nem lyött be...
Ismerek ojant aki mutatóúllyal is be tud inteniAmúgy meg kár ezen megsértődni, és akár burkoltan is, de ilyen képet linkelni.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
csakb
őstag
Most, hogy így jócskán elmúlt a lyúlius vége, van bármi hír a stabil EU ROM frissüléséről?
-
Amita
csendes tag
Sziasztok! Valami megoldás kéne, hogy mit nem állítottam be rendesen. Ha a telefon alszik, mármint le van téve, épp nem aktív a kijelző, nem jönnek be az értesítések, hiába van úgy beállítva (szerintem), hogy beérkezhessenek. Viszont ha töltőn van a telefon, akkor simán beérkeznek, jön az értesítés, hang. Nem igazán tudom, mi köze lehet a töltésnek ehhez, ha egyáltalán van (ha nincs lemerülve a telefon, akkor sem jönnek be az üzenetek). Sem wifin, sem mobilneten nem működik a dolog. Köszi, ha van valami ötlet.
-
starr
őstag
Wifinél van valami olyan, hogy állandóan be legyen-e kapcsolva, vagy kikapcsolt kizelzőnél kapcsoljon ki.
Aztán az akkumulátor kímélőnél is úgy kell beállítani ezeket az appokat, hogy "nincs korlátozás".
Bár ennek ellenére is előfordul, hogy nincs jelzés. Főleg a Skype Lite, és Gmail appoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Filmvilág
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest