Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Valaki pedig (Simpsonék?) megcsinálta.. Meg szerintem van belőle GSI is talán már. Mindegy.
Eléggé elborzasztó az AOSP telepítési folyamat leírása ahhoz hogy bele se fogjak..[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
-
tobias40
veterán
Én kipróbáltam mindkettő slot-ban de nem működik egyikben sem!
Igaz nem tudom kell-e vmi plusz beállítás ilyenkor de így nem működik a hotspot!Fura mert a megosztott laptopnál kiírja hogy csatlakozott és van internet elérés ,de semmit nem tölt be sem a böngészőben sem sehol máshol!
-
Dhampir
félisten
Milyen jó vón a Redmi 5, 22-ért, de csupán 20 darab lesz belőle.
-
bb71
őstag
9.0 Android is working!
----
Két apróság, ami zavar: nagyon magasra 60%-ra kell állítanom a kijelző fényességet, míg Havoc alatt ez 20% volt.
Alul van 3 navigation key - nem tudom el lehet-e tüntetni... -
siddis
őstag
screenshot pls
-- Aux armes, citoyens --
-
bb71
őstag
válasz siddis #23175 üzenetére
Android 9.0 összefoglaló:
Na, Havoc visszament - de ehhez TWRP-t is vissza kellett tennem -, Redwolf nem ismeri ugye a TWRP mentést.
A navbar problémára ezt találtam, de nem próbáltam ki:
+you have to activate the new navbar in Settings> Gestures+Az ujjlenyomat olvasóval sem volt valami kerek, elsőre jó volt. reboot után is, de a 2. reboot után már nem...
Minden boot után a SIM-et akarta frissíteni valamiért adatkártya szempontjából, nem értettem, mert nincs is netem.
Egyszerű volt, mint a Pixel Experience.
A root hiány miatt kellett most váltanom, de van benne még ráció...
-
pischta
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 4X-et, tegnap jött meg. Nagyon tetszene, de van egy alapvető gondom vele. Nem csatlakozik fel a wifire. Kiírja, hogy mentve, de nincs Internet kapcsolat, a beállításoknál IP cím nem érhető el. Valaki találkozott már ilyennel, esetleg van ötletetek? Global 8.2.10.0-es stabil rom van rajta.
-
mpo
veterán
Ma reggel szólt, hogy a 9.6.2.0 (NAMMIFD) elérhető.
Működik a telefon.A Windows 10-hez a store-ból leszedtem a MS Your Phone appot.
A mobilra küld egy sms-t így arra is le lehet tölteni az appot.
A gond akkor kezdődik, amikor insider tagnak kell lenni, amit nem szeretnék, mert jól működik a gépem és nem szeretnék tesztelő lenni.Ha érted, akkor már elavult.
-
stanley00
tag
válasz pischta #23180 üzenetére
Szerintem simán csak frissítsd a ROM-ot. Elég réginek tűnik. Amikor én megvettem tavaly novemberben azt hiszem a 8.5.2.0 volt rajta és első bekapcsolásnál ugyenez volt a problémám. Frissítés után egyből működött rendesen. Ha nem akarsz frissíteni lehet, hogy van más megoldás is de nekem ez megoldotta.
-
pischta
csendes tag
válasz stanley00 #23186 üzenetére
Hogyan tudom frissíteni? Felhívtam a szervizt, azt mondták, hogy csak akkor próbálkozzak, ha van hivatalos szoftver, ami a gyári romot tölti le, a kézzel letöltést, telepítést ne vállaljam be, mert ha valamit az elkever, az garanciavesztéssel járhat. Ha van biztos módja a frissítésnek, akkor bevállalom, egyébként cserélik a készülékemet. Régebben, nem Xiaomi telefonon cseréltem már romot, nem gondolom, hogy nem tudnám megtenni, csak szeretnék biztosra menni.
-
szumoo@gmail
tag
Nem igazán vág a témába, de végülis redmi 4x-ről szól a kérdés.
UPC médiabox-ot sikerült valakinek feltanítani bármilyen távirányító app-ra?
Kipróbáltam többet is, de nem igazán sikerült.
TV-k, klíma már mennek, de ezzel nem boldogulok.
Google nem a barátom, mivel a upc box távirányítója tanítható a tv-hez ezért az azzal kapcsolatos találatokat hozza fel. -
aelod
veterán
válasz szumoo@gmail #23188 üzenetére
Próbáltam tanítható infrával is Lg G2-n de nem működött csak részlegesen pár funkció. Redmi 4x infrája ugye nem tanítható sajnos....
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
stanley00
tag
válasz pischta #23187 üzenetére
Most egy kicsit lehet, hogy hülyét csinálok magamból mert elgondolkoztam és sajnos 100 százalék biztosra már nem merem állítani mi oldotta meg a problémámat. Mert ugye kicsit tényleg logikátlan ha az ember nem tud wifi-re csatlakozni akkor hogyan oldja meg a hivatalos OTA frissítést hacsak nem áldozol be jó nagy adatforgalmat a szolgáltatódnál.. Az továbbra is tuti, hogy dettó ugyanez volt a problémám mint neked. Na most összesen két dolog lehetséges ami történt velem de basszus nem emlékszem rá pontosan.
Természetesen látott más wifi-s hálózatokat is a telefon itt a házban ahol lakom és van ami nincs jelszóval védve. Lehet, hogy azon töltöttem le a frissítést. Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik, hogy a saját routeredre nem tudsz rácsatlakozni wifi-n máséra meg igen mert ugye a wifi vagy mûködik vagy nem a telón. Kivéve ha beállítási probléma van. De valamiért én arra emlékszem, hogy frissítettem és utána jó volt.
A másik verzió, hogy én is csináltam egy factory resetet amit többen tanácsoltak neked is csak öregszem és már fogalmam sincs mit csináltam fél éve
Bocs ha bonyolítom a dolgokat csak segíteni szerettem volna de kicsit én is elbizonytalanodtam a két verzió közül melyik volt.
Szóval ha még nem tetted, ahogy a többiek írták csinálj egy factory resetet. Ha nem segít esetleg ha olyan helyen laksz próbáld meg, hogy keresel egy helyet ahol van nyilvános wifi és töltsd le ott OTA-n a frissítést ha sikerül.
Esetleg nincs MAC szűrés a routeredben? -
-
PuMbA
titán
válasz pischta #23187 üzenetére
Frissíteni simán tudod, hogy a MIUI hivatalos fórumból letöltöd a legutolsó stabil EU ROM-ot a 4X-re USB-vel és a telefonon a frissítés kezelő megtalálja automatikusan a fájlt. Keress rá google-ben, hogy update xiaomi redmi rom download vagy hasonló. 3-4 lépésből áll, nagyon egyszerű.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning