Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz Repsol600 #23897 üzenetére
chip sztem jó, mondom jack megy. valszeg amúgy ja, csereszabatos az alkatrész
bréking, a lábakat megigazgattam, közben az alsó vissza is jött, még a csengő hangszóró kell
szerk: MEGCSINÁLTAM. valszeg a rezgő alá nem kellett a ragasztó (gyárin volt, a kereten semmi...), meg a lábakat fent is megigazgattam. b*ccameg...
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
notika77
senior tag
válasz DJGABI #23901 üzenetére
szerk.: a rezgőmotor alá kell ragasztó, különben elmozdul és verődik össze-vissza a helyén, ami nem passzentos annyira, hogy megfogja. Ha megnézted, akkor láttad, hogy egy tengelyen forgat egy csepphez hasonló alakú fémdarabot és a rezgés úgy jön létre, hogy forgás közben a "csepp" kiálló része ütögeti a keretet (legalábbis én így gondolom ).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz egopista #23906 üzenetére
dhcp esetén kap ip-t. ping van, alkalmazásoknál net nincs, nem csak böngészőben.
statikus ip-nél minden oké (ám itt 1-gyel megemeltem a dhcp-hez képest a címet)otthoni hálózat esetén a 3s-sen a dhcp több éve remek.
Még van pár 4x a családban, majd azokkal is kipróbálom.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
siddis
őstag
Az utolsó Swapnil Soni-féle Lineage OS Oreo..
-- Aux armes, citoyens --
-
hardline
senior tag
Üdv!
Muternak vettem tavaly Karácsonyra egy redmi 4X-et az eustock-tól. Mostanában többször panaszkodott, hogy hiába fordítja el a telefont, a kép nem fordul el.
Próbáltam ki-bekapcsolni az automatikus képernyőforgatást a menüben, de nem csinált semmit.
Végül a telefon ki-bekapcsolása időlegesen megoldotta a problémát, de sajnos csak néhány óráig, esetleg pár napig, aztán ismét elfelejt elfordulni.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel, vagy egyedi hiba?
Nem hiszem, hogy szoftveres a gond, mert frissítés előtt is így volt, nemrég jött rá egy update, de ezzel is megvan a hiba. -
hardline
senior tag
-
fradi81
veterán
Mitől lehet hogy a gmail app eggyel több levelet jelez? Tehát ha érkezik egy, akkor 2-t.
moto g72, Ninebot d28e
-
aelod
veterán
Ha fent van az adaway akkor miért van tele reklámokkal az instam?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
siddis
őstag
Lineage OS 16.0 Pie 2018-09-23
- Latest Lineage source update
- USB Fixed
- minor device source improvements-- Aux armes, citoyens --
-
ottoyes
senior tag
..szóval nincs még MIUI 10..okés,várok..de mintha már azt olvastam volna,hogy van..
Ottoyes
-
siposp
csendes tag
Sziasztok! Van ötletetek, hogy miért nem tudok régiót váltani a Mi fiókomban? EU stabil rom, MIUI 9.6.4.0., a miui fiók Személyes adatok pontja alatt a régió stabilan Hungary, nem tudom váltani...
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a céges wifire csatlakozva tetű lassú a 4X-em sebessége, ilyen 10 kb/s sebességgel bír csak tölteni, míg a mellette lévő Samsung A5 hasít mint a villám.
Az otthoni wifimen jól működik a 4X is, csak ezt a céges wifit nem komálja valamiért, mit lehetne ezzel kezdeni? Már azon kívül, hogy váltsak munkahelyet
-
bunnyhu
senior tag
Felraktam az új 9.20-as MIUIHU 10-est, untam már az állandó figyelmeztetéseket. Majd referálok mekkora sz*r vagy jó Az biztos, hogy a fentről lehúzható redőnymenű sokkal rondább mint a 9-esben volt. De azért jó ez, mert ha nagyon vacak legalább lesz végre egy jó indok, hogy felrakjak valami natív androidot a miui helyett
https://divecenter.hu
-
vince
őstag
válasz bunnyhu #23928 üzenetére
Pár hét és megszokod, nekem már fel sem tűnik
Az eu verzióban volt néhány igen zavaró dolog/hangeffekt az első kiadásokban (amiket parádés gyorsasággal javítottak ingbrzy-ék), ezekkel hogy áll a miuihu?
Konkrétan:
• nem lehetett külön sms hangot beállítani, az értesítés hangja szólt érkező sms-nél is
• törléskor (sms, fotó a galériából, jegyzet, bármi...) hangot adott a telefon
• néma vagy dnd mód kikapcsolásakor hangot adott a telefon"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bunnyhu
senior tag
Hát a hangok itt is furák. Van külön SMS hang beállítási lehetőség. Meg törlés hangja is.
Nekem inkább az a fura, hogy az akksinál az alapértelmezett a nincs korlátozás, eddig meg az energiatakarékos volt. Meglátom hogy merül a cuccos, és hogy a gps pl. hogy működik lekapcsolt kijelzővel.https://divecenter.hu
-
vince
őstag
válasz bunnyhu #23930 üzenetére
Törlés hang kikapcsolható? EU romon ezek a kapcsolók vannak a hangok és rezgések menüpont alján:
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Virgilius_15
csendes tag
Sziasztok feleségemnek van egy redmi 4x telefonja. Hibajelenség: Rádugjuk a töltőre ( különböző tölők, kábelek), akkor tölt egy ideig, aztán abbahagyja. Újracsatlakozás után hirtelen tölt 2-3% ( kb 10 mp alatt), és tölt tovább..., ismét megáll ( ezek kb 20 perces ciklusok) újracsatlakozás, tölti egy darabig, szóval felügyelet mellett lehet csak tölteni. Valamikor 60-tól felnyomja 100-ra, van hogy megáll. 3 csatlakozás általában kell neki mininmum. Szerintem még nincs 2éves a készülék. Esett már le párszor, persze töltés közben is. Mindig tokban van. Nem melegszik töltés közben. Ha mozgatom a kábelt nem tudom produkálni a hibát (talán nem a csatlakozó). Gyári visszaállítást próbáltam, rootolva nincs.A kérdés: érdemes megpróbálni új akkut venni? Esetleg valami ötlet mit próbáljak meg még? A válaszokat előre is köszönöm
-
beef
őstag
válasz siddis #23921 üzenetére
Múlt héten próbáltam Havoc Pie-t, sírva menekültem vissza OmniROM-ra. Nagyon hiányos és bugos volt még. Szerintem 1-2 hónap még biztos kell, hogy stabil legyen.
Próbálkoztam még Bootleggers-el is, de éjszakánként, óránként 3-4% merülés az elfogadhatatlan, a random telefonálás közbeni újra bootolásról nem is beszélve. Bár gyanús, hogy a hozzá ajánlott firmware okozta problémákat, de nem volt már kedvem kísérletezgetni vele.[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Na ja..
A LOS-ból kompletten hiányzott az ujjlenyomat-kezelés. Meg mindig visszaállt az automatikus fényerő valahová 30%-ra.
Az utolsó normális Havoc az augusztus elsejei volt, azóta egyre csak lejjebb..
Viszont ez az 'RR-O-v6.2.0-20180915-santoni-Final' egész jó, most azon vagyok, Jaguar-kernellel, csak a mobilnet-beállításoknál sikerült eddig kiakasztanom.. Bár meglehet hogy a sok kigyomlált cucc miatt nem tetszett neki valami.[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
-
vince
őstag
válasz sunavlys #23935 üzenetére
Néma vagy dnd mód kikapcsolásakor hangot ad a miui10 és ezt lehet kikapcsolni vele. Valamelyik verziónál jeleztem a fórumban, hogy jó lenne kiiktatni ezt a hangot, a következő hetiben ott volt a kapcsoló. Szerintem EU-only fejlesztés vagy a kínaiak is követik a xiaomi.eu fórumát
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bodnar10261
aktív tag
Van hivatalos Lineageos a telefonra 8.1-es
https://download.lineageos.org/santoni
[ Szerkesztve ]
Bodnár Dávid
-
siposp
csendes tag
válasz spiderpig820 #23938 üzenetére
Köszönöm! Megvan, így már megy a témák...
-
aelod
veterán
válasz bodnar10261 #23940 üzenetére
És ez mennyire lehet bugos?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
bunnyhu
senior tag
2%-ot esett a töltöttség éjszaka, minden kikapcsolva. Nem valami fényes, de nem katasztrófa. És mondjuk miui9-ről frissítettem a ROM-ot 10-re, nem volt factory reset semmi, az lehet még javítana rajta.
Más. Haversrác mondta, hogy amivel lehet javítani az akksiidőn, hogy nem használsz 3G-t. 2 kártya van a telómban, és így megszűnt az a lehetőség a SIM-nél, ahogy állítható volt, hogy 4G-3G stb. Hogy a rákba lehetne megmondani neki, hogy az egyik SIM-nél amit csak hangra használok elég a 2G is nekem?
https://divecenter.hu
-
siddis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest