Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pischta
csendes tag
válasz orso0355 #23488 üzenetére
Igen, neked akartam küldeni a választ
Leszedtem az üveget, most jó az érzékelése. A hozzászólások alapján nem tudom, merjem-e bevállalni a hydrogel-t. Volt, aki jónak mondott üveget. Jó lenne még tapasztalatokat olvasni mindkettővel kapcsolatban/pontos típust, melyiket érdemes megvenni, ami jó. A Redmi 3-asommal nem volt ilyen gond, helyből ment/megy azóta is.
Ennek a telónak még tokjával is bajom van: nehezen érzékeli a bekapcsológombot. Úgyhogy ezzel kapcsolatban is érdekelnek tapasztalatok, melyiket érdemes venni. Most egy szilikon tok van rajta. Kihajthatót nem szeretnék.
Nem leszólni akarom a telefont, ezeket leszámítva tetszik -
DeFranco
nagyúr
válasz pischta #23501 üzenetére
tokból nekem a nillkin nagyon bejött, egy dolláros liciten nyertem, teljesen ok
üvegről írtam milyet vettem fórumtársak tapasztalatai alapján, kifogtam, nem jött be, mert kézben egészen jól érzékel (amíg nem kezdtem el leszedegetni visszatenni addig tökéletes volt, most már csak kielégítő) viszont ha leteszem az asztalra, és csak egy ujjal érintem, akkor a navi gombok és a felső tálca lehúzása nem működnek, ott valószínűleg valami szakadás van a ponthálóban, vagy a ragasztóréteg kefélt el valamit de nem működik.
a többiekkel egyeztettem náluk tökéletes, valószínűleg kifogtam egy gyártási hibás példányt. most rendeltem egy másikat, meglátjuk.
én ragaszkodom az üveghez.
-
vince
őstag
imakból nekem a tg és a hydrogel is bejött, ahogy a DeFranco fórumtárs által említett Nillkin tok is.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
siddis
őstag
Nitrogen OS Pie (Treble)
Vannak még gyermekbetegségei, de ígéretes hogy nem kell három-négy patch az elején, mint az AOSP 9.0-nál-- Aux armes, citoyens --
-
nagyúr
válasz Krisszalai #23506 üzenetére
Akkor félreértettelek, de nálam bő fél óra alatt sikerült megoldani a yt átküldést, többször kikapcsolt a TV is.
Saját képeket amúgy simán kivetít TV-re, akár eddig.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
bunnyhu
senior tag
Tudja valaki, hogy lehet eltüntetni a felső sávból az "újverzióvan" értesítést? Még az appok között se szerepel ez a mocsadék, hogy megnézzem a jogosultságait. Értem én, hogy új verzió van, csak leszarom
https://divecenter.hu
-
St3ven
addikt
válasz bunnyhu #23509 üzenetére
Nem lehet, már mindent próbáltam.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
csabi98
tag
Sziasztok! Tegnap megváltam a telefonomtól mivel már terveztem egy ideje a váltást így én már a 8as android újdonságait nem fogom megtapasztalni 4X-en és kicsit más kategória felé mentem el mivel az utódja egy Iphone Se lett (azért esett erre a választás mert jó tudása van és méretben is kisebb mint a 4X ami nekem jobb ugyanis a 4X picit nagynak bizonyult dehát kinek mi!) Szóval köszönöm mindenkinek aki a problémáimmal kapcsolatban segítséget nyújtott!
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz trebrona #23526 üzenetére
Ha jól nézem én egy szóval sem említettem az oprendszerem nevét, egyébként annyira nem az a topik, amennyire nem Wines topik, ha már megemlíted! (remélem ebben nem tévedtem)
Remélem nem az van, hogy csak a Windowst lehet dicsérni, a másik oprendszert meg meg sem lehet említeni sehol.
(#23525) snyper990
Ez nem erről szól....hosszú.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz trebrona #23528 üzenetére
Tudom, kicsit emiatt is említettem ezt a kinemmondott oprendszert, mert a Winezés már kezdett egyre szaporodni és volt olyan érzésem, hogy ha én is hozzászólok, akkor azonnal ki lesz lőve az oprendszeres téma! (így legyen ötösöm ma a lottón)
-
orso0355
őstag
-
nagyúr
válasz orso0355 #23530 üzenetére
Nem nevettelek ki, inkább a valaminek szólt a dolog! Komolyabb külső hangkártyákkal más oprendszereken is trükközni kell, ahogy olvastam a topikokban (ha csak nincs benne a legújabb kernelben). Én tüzérfülű vagyok, nekem jó az alaplapi hangkártya is.
Amúgy kb a 4. nap körül már 22%-on volt a 4X, de már nem rakok fel képeket az akku fogyaztásáról, az utolsó 2 napon még legalább 4-5 óra Messengeres beszélgetést beleraktam azért.
Valaki megnézi a mai Xiaomi Shop nyitást Lurdyban? Én gondoltam rá, mert 3 villmegállóra vagyok, de ahogy olvastam, vidékről is jönnek a népek, alig lesz tömeg. (mintha új szifont árulnának)[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Nem ide!
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
hali
kipróbáltam a strava appot, ez ugye bejelöli térképen merre megyek, megnéztem és csak a kiindulási pontomat kötötte össze egyenes vonallal azzal a ponttal ahol felébresztettem a telót, ötlet hogy mi lehet a gond?
moto g72, Ninebot d28e
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Nektek nem fagyott le a kijelző a stabil 9.6.4 alatt?
Mindenre reagál menü vissza hangerő kikapcs. gombokra.
Csak újrainditás segít. Még egyetlen egy verzióval sem jártam így (ja és az 5A nál is elöjőtt ugyan ez a bug).
És erre valaki [#22174][ Szerkesztve ]
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
Sima Redmi 4 akkuja elhalálozott. Illetve töltőn van de így se engedi magát bekapcsolni. Piros fény van fent, időnként kiirja hogy 1-2% de le is esik egyből 0-ra. Szóval én akksira tippelek.
A kérdésem az hogy a Redmi 4 és Redmi 4x akksija ugyanaz? Van itthon 4x is az ő akkumulátor át át tudom tenni vagy szakembert kíván e feladat? -
sharp007
tag
válasz Szállító76 #23539 üzenetére
Esetleg #23536.
Redmi 4 Prime - 3/32GB - MIUI GS 10.2.2.0 - Android 6.0.1
-
Fredo78
aktív tag
válasz Teaway #23541 üzenetére
Egy 5-ös Blitzwolf a töltő és több kábellel is próbáltam.Az érintkezési hibát kizárnám mert eddig is volt töltés szimbólum ha megnyomtam a bekapcs gombot csak 0-1-2%-ot írt ki mellé kikapcsolt állapotban. Érdekes, most úgy néz ki hogy elkapta, tölt és 15%-on tart és a telefont is be tudtam kapcsolni. Mondjuk szerintem ezek után nem biztos hogy hosszú életű lesz az akksi
[ Szerkesztve ]
-
pischta
csendes tag
"Nektek nem fagyott le a kijelző a stabil 9.6.4 alatt?"
De mennyire! Újraindítani nem kellett, lezárás/feloldás után érzékelt újra. Frissítettem 9.6.4.0-ra, most nem tapasztalom. Nem emlékszem, hogy amikor a védőüvegre gyanakodtam, akkor melyik verzió volt, de lehet, hogy már akkor sem az üveg volt a hibás?
Amúgy kösz a tanácsokat üveg/fólia és tok témában. Kiderült, hogy egy barátom is itt van a fórumon, magánban írt, felajánlotta elfekvőben lévő védőüvegét -
orso0355
őstag
Nekem nem.
-
zojjektum
senior tag
1-2x nálam is előfordult, de elég volt neki egy képernyő ki-bekapcsolás. Többi verziónál nem fordult elő.
-
nagyúr
válasz orso0355 #23548 üzenetére
Nem tudom, miért nekem írsz ilyeneket, én poenból írtam, nem piszkálódásból. Mellesleg eddig mindig működött minden nálam is, le is írtam párszor. Fura, hogy nekem feltűnik az ilyesmi, neked meg nem!
(észrevetted már, hogy bárki bármit válaszol neked, rögtön plafonon vagy!?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs