Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Felraktam a Clarity 2.5-öt. Az overclock valószínűleg nem működik, benchmark programmal ugyanannyi, mint eddig mindig. Ez a korábbi overclockos kerneleknél is így volt.
Performance test mobile
CPU math: 1400 valahány
Floating point math: 800 valahány -
lócitrom
őstag
függetlenül attól, hogy a MIUI még mindig messze nem az igazi, elvagyok vele. ritkán kell hegesztenem szerencsére EU szoftvert. de mostanság kellett és nálam nincs a telefonon lecserélve a recovery. így amikor felküldöm a telefonra a TWRP-t nem minden esetben tölti fel rá elsőre. először csak azt hittem biztos kimaradt az agyamnak pár képkocka, de hát a parancssorból látom, hogy marhára nem így van. más is tapasztal hasonló anomáliát?
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
manchester99
tag
-
siddis
őstag
válasz manchester99 #19000 üzenetére
Köszi.
starr : A "húzáshoz" kell Kernel Auditor vagy valami hasonló app..
[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
-
starr
őstag
válasz manchester99 #19006 üzenetére
Az előző nem overclockolt kernelekhez hasonlítva ugyanaz az eredmény.
-
szazbolha
addikt
Üdv!
Hogy lehet videó hívást kezdeményezni? Iletve fogadni. -
trebrona
nagyúr
válasz szazbolha #19008 üzenetére
Kizárólag arra alkalmas készülékkel, a hívott fél telefonszámának beírását követően választhatod ki a videohívás funkciót.
Na ez nem az a készülék. Egyébként is aranyáron lenne 100-120Ft-os percdíjakkal.
Úgyhogy Viber, Messenger, Skype stb.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kerobi
senior tag
válasz manchester99 #19003 üzenetére
A DotOs-en alapból Teamghost kernel volt. Lecseréltem a clarityre. Voltak érdekes dolgok, amelyek lassan úgy látszik rendeződnek.
- A készülék jobban melegszik
- Az alkalmazások menü gomb nem reagál. (semmi gond, kicsesztem vele, mert a home gombot dupla koppal beállitottam rá.)
- A megvett appjaim némelyike nem lett full verziós. Újratelepitve már igen.Megnézem még mennyire merül aztán megírom. De egyébként igy is használható rencör.
-
csabi98
tag
a mai napon a telefont nem a saját töltőjével töltöttem hanem egy adaptív gyorstöltést támogató samsung töltővel és arra lettem figyelmes hogy máshogy jelzi a töltést illetve lezárt képernyőn alul a százalékra kattintva azt irta ki hogy gyorstöltés most akkor kérdezem én hogy a gyári rendszer is tudja a gyorstöltést egy megfelelő töltővel?
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
trebrona
nagyúr
válasz szazbolha #19013 üzenetére
Elavult, kár ezen rugózni. Annak idején amikor bejött a 3G technológia, akkor volt ez újdonság, Tizenéve már használtuk. Akkor még nem voltak mai értelemben vett okostelefonok, symbian és hasonló rendszerek voltak. Ma már nincs ezekre szükség, mint írtam egyszerű chat alkalmazással fillérekből megoldható, nem aranyáron.
Szerk: bár tudom, még ma is van aki képes MMS-ben képet küldeni.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Lordus
senior tag
Adaway probléma:
visszaraktam a tavalyi miuihu-t, és NEM megy az adaway!
februárig ezt a romot használtam és ment...
na most mi van?!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
vince
őstag
válasz Lordus #19021 üzenetére
Esetleg tegyél fel egy fastboot romot, majd arra a miuihu-t. Mentésed legyen mindenről.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
jan herz
tag
Nem sok reményt fűzök hozzá, de hátha...
A pénteki nagy eső betett a telefonomnak, beázott, előbb kijelző sötétült el, vaku random fel- lekapcsolt, majd csak rezgett csendesen önmagában (mintha bootloopba került volna, nem tudom), mindeközben langyosodott.
Amikor hazaértem végre szétszedtem, aksi csatlakozót lehúztam, és ment a rizs közé...Jelenleg ott tartok, hogy bekapcsoláskor rezzen, töltést látszólag nem veszi fel (hosszú idő után sem világít led), kijelző sötét.
Linux alól megjelenik mint eszköz, fastboot megy, adb debuging viszont nem volt bekapcsolva, így nem tudok biztonsági mentést csinálni.
root@j-desktop:~# fastboot devices
1f98ba227d04 fastboot(ha fastboottal twrp-t bootolok akkor ez látszik:
root@j-desktop:~# adb devices
List of devices attached
1f98ba227d04 recoveryill.:
root@j-desktop:~# adb backup -apk -shared -all -system -f redmi4X_20180318_backup.ab
Now unlock your device and confirm the backup operation.És itt elakadtam.
A telefon pár napra még visszakerül száradni, de ahogy olvastam jó eséllyel alaplap/kijelző hibás lett.
Van valakinek ötlete arra, hogyan tudnék hozzá férni a belső tárhelyhez?
Rendszeres biztonsági mentésem van, de jó lenne az utolsó nap fényképeihez hozzáférni...Köszönöm előre is!
-
Lordus
senior tag
válasz grafnet #19022 üzenetére
belefáradtam.
már elég volt a telepítgetésből, majd valamikor később, ha lesz infó, felrakok valamit.
de elegem van már a visszaállításokból, nem kevés idő mindent újrarakni...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
grafnet
veterán
AdAway-en kívül van másik reklám blokkoló, ami free és root sem kell hozzá?
AdAway-hez tudtok linket adni?[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Köszi!
A Blokada-t most tesztelem, eddig nem fogott meg mindent... de már legalább nem kell a gyerektől elvenni állandóan.
-
lócitrom
őstag
vagy mondjuk letöltötök egy ilyen hosts fájlt és TWRP-n keresztül. system/etc/ könyvtárba bemásoljátok. vagy root esetén egy megfelelő fájlkezelőn keresztül. a zip tartalmából kizárólag a hosts fájl kell. aki nagyon ragaszkodik az automata megoldásokhoz annak ez persze nem lehet megoldás.
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Lordus
senior tag
válasz vikla007 #19026 üzenetére
itt a magisket, vagy az adawayt kell letöltenem? nem világos...
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
válasz Lordus #19032 üzenetére
bocsi, hülye vagyok...
na, tesztelem is mindjárt!nem nyert ugyan úgy befagy rögtön az elejénbasszus megy!!!!!!!!!!!
köszi!!!!!!
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
ElPropheta
csendes tag
sziasztok
érdeklődnék, hogy a miui hu romot hol lehet letölteni? mert a hivatalos oldalon (miui.hu) a fájl nem elérhetőköszi
-
Dr.NX
addikt
válasz ElPropheta #19034 üzenetére
https://androidfilehost.com/?w=files&flid=255447
A santoni-t kell választani.Elfogadom a sütiket.
-
grafnet
veterán
válasz ElPropheta #19034 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Ezt a fránya hívásfogadás témát hogy tudnám megváltoztatni? DotOs. Az a gond, ha hivnak csak egy telójel van, de azt sem tudod merre huzd, mert nem jelenik meg más. Letenni meg nem tudtam, mert semmilyen jel nem volt ott.
-
Norby86
őstag
Szeretném veletek megosztani hogy jártam.
Tegnap este vígan használom a Global Stable rommal a telefonom amin TWRP volt fent meg Adaway reklámblokkoló, illetve Viper FX (bár nem ezek okozták a hibát), majd este kikapcsoltam a készüléket, rádugtam töltőre, és reggel kapcsolnám be, csak egy másodpercre beugrik a MI logo aztán elsötétült a kijelző. Ideges lettem, érdeklődtem, aztán a facebook csoportba segítettek nekem kideríteni mi lehet a baj. Rájöttek hogy diagnosztikai porton ragadt a telefonom minden előjel nélkül. Úgyhogy holnap viszem szervizbe, ahol remélhetőleg hamar felébresztik. Házilag is meglehetne csinálni, de mivel garanciális, biztos nem fogom szétszedni. Hogy miért történhetett ez? Állítólag gyári rom nem szereti a TWRP-t... De eddig ezt nem tudtam. Ugyhogy muszáj leszek vagy MIUIHU vagy EU romot használni ezek után ha szeretném rootolva tudni a telefonom. Más tapasztalt már hasonlót?-Norbi-
-
trebrona
nagyúr
-
Norby86
őstag
válasz trebrona #19041 üzenetére
Nekem azt mondták így nem fog felmenni a fastboot rom Miflash-el. Testpoint-ot kell az alaplapon össze érinteni csak azután fog kommunikálni a MiFlash programmal.
Sajnos ezt a részt nem láttam mikor írtad.
Próbáljam meg azért a Miflash-t fastboot módban, hátha elindul?-Norbi-
-
DeFranco
nagyúr
srácok mennyire erősíthető meg vagy zárható ki hogy ez global kiadás? [link]
-
lócitrom
őstag
válasz DeFranco #19043 üzenetére
szerintem tag nincs is, aki onnét vett. nehéz így kideríteni. az áruházat kellene kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
válasz grafnet #19044 üzenetére
Igen, úgy fastboot módban elindul, de normál indításban nem. Akkor csak egy másodpercre ugrik fel a MI logo aztán kikapcsol a készülék. Rácsekkoltam a készülékre, EDL módba sem tudom tenni, azt írja:
C:\adb>fastboot devices
70b81f57d440 fastboot
C:\adb>fastboot oem edl
...
FAILED (remote: device locked, oem edl is not allowed)
finished. total time: 0.002sNem merem MiFlash-el telepíteni,mivel diagnosztikai porton ragadt normál indításnál. Eszközkezelőbe ezt irja: Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E (COM10)
Vagy bátran essek neki, lesz ami lesz? Elszúrni csak nem tudom vele.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest