Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Segitseget szeretnek kerni, paromnak es nekem is 4X van, kb egy hete vetteuk eszre mindket telo eseten, hogy hivnak minket de nem csong ki a keszulek es egyszer csak jonnek a hivasertesito smsek. Mitol lehet az h mukodnek a telok van halozat(vodafone 4G) es megsem ernek el minket, illetve mi egymast sem sokszor. Mindket telo kb egy honapos ujonnan vasaroltak es globa verziok.
Masik idegesito problema, a gyari bongeszot hasznalva egyszercsak megall a bongeszo nem reagal semmire, majd kilepek fokepernyore es vissza es ezt kovetoen megy egy darabig ismet.
Koszonom Szepen!!
-
mpo
veterán
válasz Black_Raven #18909 üzenetére
Többnyire vasbetonépületben vagyok, az akksinál a mobilhálózati jel tele volt barna részekkel és nem csörgött, de kiírta, hogy nem fogadott hívásom volt.
Most meg végig zöld és nincs ilyen üzenet.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Black_Raven #18911 üzenetére
Az előbb azt írtam végig zöld, persze, mert 12 órája töltöttem és éjszaka is betonban voltam..
De ha a városban mozgok, akkor még a 2G ellenére is vannak barna foltok.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Domestos
tag
válasz Black_Raven #18909 üzenetére
Voda 4G-n nekem bizony csinálta, leraktam 3G-re, azóta nincs gond. Viszont ha jól sejtem, rom verzió függő, nem a szolgáltató miatt van, hanem híváskor lassan ébred a teló, hogy átrakja a mobilnetet, és addig ki sem csörög, csak jó sokára. Valamelyik romban javíthatták, vagy nem tudom.
-
Black_Raven
veterán
-
szimi57
őstag
Üdv.
Nova Launchert használok és az gond, sem az SMS-eket, sem a nem fogadott hivásokat nem jelzi az ikonon. Ez nálam van csak igy? A gyári launchert uninstalláltam.A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz spiderpig820 #18919 üzenetére
Az enyém ingyenes, de Prime A hiányzó Tesla volt a gond
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
grafnet
veterán
válasz spiderpig820 #18919 üzenetére
Sztem a Tesla a freevel is működik.
Mivel nekem a fizetős megvan, így nem tudom biztosan.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Balikaa
csendes tag
Hello!
Vettem egy ilyen telefont, nagyjából belaktam, tetszik egyelőre.
Pár kérdésem lenne:
1. bootloader nyitás, TWRP felrakás, rootolás során elvesznek az adataim, beállításaim? (feltételezem, rom csere során igen)
2. megoldható valahogy, hogy a fehér led különböző sebességgel villogjon különböző értesítések esetén?
3. van mód rá, hogy a hangerő gomboknak egyedi funkciókat adjak (pl. lezárt képernyőnél zeneszám léptetése hosszú nyomással, ill. zseblámpa kapcsolás)
4. van xposed erre a telóra? (gravity box, rootcloak, jók voltak)Köszönöm
B
-
siddis
őstag
Kinn vannak az új XIAOMI.EU ROM-ok, a 9.5.2.0.NAMCNFA stabil és a 8.3.15 developer is..
[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
-
albiosz
őstag
Az mitől lehet, hogy a gyárilag telepített időjárás app Budapesten marad? Holott most épp BAZ megyében vagyok. Engedélyezve van a helymeghatarozas és a gps is be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Balikaa #18924 üzenetére
1. Fő kérdésedre a válasz: Nem. (Zárójelesre: igen)
2. Ez egy jó kérdés! Itt még nem hangzott el ilyen megoldás (nem jelenti azt, hogy nincsen). A színeket elő lehet elvileg csalogatni Custom ROM-mal.
3. Nem tudom. Zseblámpára Te tudsz beállítani gesztust. (Nekem semmi sem működik...)
4. Talán van, de erre jó a kereső...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz mdraco #18927 üzenetére
Nem teljesen értelek.
Az EU vagy Multi ROM-nak az alapja a Kínai fejlesztői ROM. Amikor az megjelenik (keddenként - ha jól emlékszem), akkor azért csak kell pár nap, mire helyrepofozzák, tesztelik. Pénteken már Ők is kiadják.Ha, a Global ROM-ra gondolsz, azt nem tudom, hogy Kínában hogyan készül, de ha másért nem, akkor a fordítás és a modem dolgok mókolása miatt csak kell arra is időt szánni.
Ha, arra gondolsz, hogy kedden megjelenik a fejlesztői Kínában és Mi csak X nap múlva kapjuk meg az meg a szerver kapacitás miatt van...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Armagedown
őstag
Van olyan webshop, ahol EU változatként hírdetik az áltaul árult mobilt.
Ez a Global vagy az International változat lehet?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
grafnet
veterán
válasz Armagedown #18930 üzenetére
Bármi lehet.
Nézd meg a freki adatokat vagy a típus jelzést (összefoglaló). Kérj tőlük megerősítést (e-mailt).Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Lordus
senior tag
help!
nem működik az adaway. lefagy.
már újrahúztam a telefont, factory reset is volt és nem.
a tavalyi miuihu-val még ment, az idei 8.2.1 eu és miui hu romokkal nem.
valaki segítsen, melyik miuihu romot tegyem fel, amin müxik?DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
válasz Black_Raven #18934 üzenetére
adawayből és magiskből is próbáltam többet.
a kérdés arra irányult, hogy melyik az utolsó, legfrissebb miuihu, amin működik az adaway.DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
zsoltex70
csendes tag
Hello mindenki lehet amatőr kérdés, de a két SIM kártya foglalat egyenértékű? Tudja mindkettő a 4G-t, vagy ez SIM kártya függő?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz zsoltex70 #18939 üzenetére
Nekem az elsődleges (Telekom Domino - saját) 4G-n, a másodlagos (Telenor - céges) 3G-n van a felirat szerint. Soha nem állítgattam, szóval nem tudom, hogy ez-e a természetes állapota. Mobilnetet csak az elsődlegesen használok.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
zsoltex70
csendes tag
Tehát ha az egyik szolgáltatonál mutatja a 4G-t, a másiknál nem, akkor valószínűleg a SIM a ludas a Telenor kérésre kicseréli 4G képesre vajon?
-
Black_Raven
veterán
válasz zsoltex70 #18944 üzenetére
NEEM! Az elsődleges kártyát amit kiválasztottál adatforgalomra az mutat CSAK 4g-t. A másik kártya csak 3g-t mutat. Teljesen mindegy melyik slotban, melyik kártyát választod. Egyszerre sosem lesz mindkettő 4g-n! De már leirták előttem.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
wanted5
őstag
No, srácok.
Nyitottam a bootloadert, MIUIHU TOOL-al felraktam a TRWP-t, aztán az EU romot. Most bekapcsolás után meglepődve tapasztalom, hogy minden cuccom megmaradt rajta. Ezt szerintetek érdemes lenne most legyalulni?[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
starr
őstag
Ma felraktam a legújabb eu romot, és az Adaway azóta nem működik. Eddig mindenféle rommal működött.
Tárhely engedélyt adtam neki, valószínűleg a Magisk nem érzékeli a root hozzáférését. Tud valaki megoldást? -
Lordus
senior tag
ugyan ez a problémám, mondjuk nekem már a korábbival sem ment, de még a tavaly decemberivel igen.
és nagyon kéne az adaway...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.