Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz Viktor0610 #6399 üzenetére
MI 5X mindenben ugyenez, kivéve B20 Nekem ez van, mivel nem kellett a b20, sem az oreo... viszont van MIUI
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
PowerBuldog
veterán
Mit csináljak srácok ha percek óta nem boolt be a telefon? Az AndroidOne felirat pörög de semmi. Már próbáltam belépni a recovery módba, onnan csináltam egy újraindítást. De nem indul.
zitrone88: Semmi, újraindítottam, be akartam lépni megnézni a recoveryben, hogy van-e cache wipe, láttam, hogy nincs, újra akartam indítani és semmi, visszaléptem recovery, onnan reboot és most azóta csak a boot animáció megy.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
zitrone88
aktív tag
-
Real_Necro
veterán
Megjott az ultimate shild... felraktam de nem tetszik.
Honnan erdemes edzett uveget rendelni? Nekem jo az amelyik nem er vegig.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #6955 üzenetére
Mi nem tetszik benne? A bubik eltűnnek majd róla.
Öt nap múlva pedig dobom fel a képet, hogy néz ki három hónap után...(Dedicated to DroiDMester. )
Xiaomi 13T
-
starius
tag
Sziasztok! Eustockrol vagy Emagrol erdemes rendelni? Mindenhol az eustockot látom, de emagon 2 év garancia van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz apeelme #6931 üzenetére
Ne verd szét a fejed a falba, bár tök mindegy,viszont én azt írtam, ha előkapom, akkor csináljon egy aránylag frankó képet, de itt kiszabottul közrejátszik a fényviszony, ami ennél a telefonnál sem lehetne akadály, ha normálisan megcsinálnák a gyári applikációt.
A 950 xl-re sem azt írtam, hogy remek választás, függetlenül attól, hogy tönkreb...ták, hanem egy több, mint 2 éves "elavult" lencsét kellett volna csak belerakni, ami filléres dolog manapság.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz starius #6957 üzenetére
Honlap Emagon tényleg 2 évet ír de a papíron legalábbis nálam egy van..persze lehet, hogy 2 azaz 1 csak az egyik a gyártói másik meg a kereskedői nem tudom passz csak találgatok...
Eu--tól vettem volna meg tavaly csak ott akkor nem volt fekete...
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #6952 üzenetére
Nos nem tudom, hogy pontosan mi történt. MiFlash-el újra kellett húznom az egészet, és elveszett minden adatom.
-
MODERÁTOR
válasz PowerBuldog #6964 üzenetére
Már csak utólagos okoskodás, de a"save user data" lehetőséggel is próbáltad?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
PowerBuldog
veterán
válasz Viktor0610 #6966 üzenetére
Az volt bepipálva
De már eleve az fura, hogy most miután újra bejelentkeztem azt mutatta, hogy 8 napja volt aktív utoljára a Mi A1, miközben napi használatban van. Lényegében mintha az Oero update óta eltűnt volna a felhőből. A böngészőben sem látom a play storeban.[ Szerkesztve ]
-
mester1242
tag
Hali!
Most vettem át újonnan a telót. Az lenne a kérdésem, hogy egyből fel is dobta hogy telepítsem a decemberi frissítést, e én nem szeretnék oreot mert mindenki szidja. EZ csak biztonsági frissítés vagy az oreo lehet?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz mester1242 #6968 üzenetére
Biztonsági.
-
MODERÁTOR
válasz PowerBuldog #6967 üzenetére
Oh.
Szerintem akkor már előtte elveszhettek az adataid.
Xiaomi 13T
-
D.Orion
veterán
Hetfon este rendelem egyet emagrol feketeben. Meg is jott, de mivel eustock-on lett olcsobban piros Igy onnan is rendeltem egyet. Emagos postas dobozt kinyitottam, de a termeket nem. Ettol fuggetlenul kibontaskor egy kicsit lejott a gyari folia a dobozrol. Lehet emag bedobja ujracsomagolt termeknek a napokban, olcsobban. Ha esetleg valakinek aktualis.
-
Real_Necro
veterán
válasz Viktor0610 #6956 üzenetére
A felrakas ezzel a szappanos vizes modszerrel horror. Mintha maradtak volna alatta szoszok, valamint a szele gyurodesre kepes ahogy megfogom a keszuleket.
Egyebkent jobban bosszant, hogy meg mindig nincs tokom, uton a Nillkin. Mar ott tartok, hogy veszek valamit itthon...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Spityek
csendes tag
Láma vagyok a fastboot menüből, hogy kell kilépni? Recoveryt akartam behozni, de ez jött be. Power gombot hosszan nyomom és semmi...
-
Nerazim
őstag
Lehet volt mar, de nalatok sem ugral mar az adatforgalomnak a nyilai miatt a status bar? Kikerultek szelre a nyilak. 8.0.0 vsn fent kozben volt egy HR de nem emlekszem h azota van e.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Bloksma
aktív tag
válasz Real_Necro #6974 üzenetére
Ha debreceni vagy, tudok adni egy szilikon tokot
-
haris
őstag
válasz Nerazim #6977 üzenetére
nálam a helyzet változatlan. Az adatforgalom nyilai meg-megjelennek, és ilyenkor minden ami tőle balra van (pl ébresztőóra, Bluetooth) az balra ugrik majd vissza. Mondjuk én már észre sem veszem, csak miattad néztem rá. Úgy kellett kényszeríteni a szemem, hogy most észrevegye
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #6974 üzenetére
Ha hagyod, hagytad pihenni, akkor nem fog feljönni.
A szöszöket szerintem jól körülöleli majd (nem fog látszani), de szerintem fel is szedheted még, hogy megtisztítsd, újra felrakd.Tokot én is vett egyet itthon, míg megjött a Nillkin. ;) Tok ügyben: Mobiltokshop.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
A 32 GB-os verziós is global ? az az b20-as....... magyar nyelv gondolom adott
underground techno will never die
-
alpihun
senior tag
Erre nincs senkinek megoldása?
szóval hogy lehet azt megoldani, hogyha bedugom fülest, akkor azon legyen média hangerő és a hívás abba csörögjön, de amint kihúzom visszaváltson az eredeti silent mode-ba? - ergo semmilyen esetben ne legyen fülesen kívüli hang
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Real_Necro
veterán
válasz Bloksma #6978 üzenetére
Koszonom szepen, sajnos fovaros...
Viktor0610:
Mar jobb a helyzet, lehet marad.Dealerman:
Gsmarena szerint a global 64GBos... nem lehet a 32es valami kinai verzio?[ Szerkesztve ]
-
kodoboy
tag
A telefon fülhangszórója max hangerő mellett időnként recsen egyet, majd egy idő utàn kilövi magát, teljesen lehalkul! Csak újrahívás segít! Megjegyzem fél-háromnegyed hangerőn is teljesen hangos, de bosszantó, hogy bizonyos hangerőnél ilyet produkál. Gondolom, ez nem természetes!
Lehetséges, hogy túl lehet hajtani hangszórót? Nagyon úgy viselkedik, mintha egy bizonyos hangerő felett kifeküdne a hangszóró! Nem bírja a gyűrődést...
Szerintetek? Szervíz?
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
Digiflex
tag
válasz PowerBuldog #6967 üzenetére
ezt a 8 napot én is megsz.vtam... van biztonsági mentés egyáltalán oreo alól????????
...
-
hj79
csendes tag
Sziasztok, gyári gmail appal meg lehet azt oldani mint Samsung mail progival? : Levélhez csatolt képet átméretezni küldés előtt? Nem szeretném külső progival küldés előtt szerkeszteni, elmenteni majd azt csatolni.... Ha lehetséges egyáltalán. Köszönöm a segítséget.
-
MODERÁTOR
-
Alarikman
senior tag
A Spectre és Meltdown bugokra a mi telefonunk szerencsére immunis. A cortex a53-as és a többi kis mag is az(a7 pl). 😊 Most nem közlöm a forrást.
[ Szerkesztve ]
-
kodoboy
tag
Ikon méretet lehet változtatni?
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
MODERÁTOR
-
Alarikman
senior tag
válasz Viktor0610 #6995 üzenetére
Ezek elég komoly bugok. Ha még nem olvastál róla, érdemes. HWSW-s cikk elég jó. Vagy itcafe-s. A hibát sokszor teljesítmény csökkenés árán tudják csak javítani.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spectre_(security_vulnerability)
Impact fül alatt részletezi. -
abrudan90
csendes tag
Instagram böngészése közben miután kialszik az alsó gombsor utána nem érzékeli ha hozzáérek még fehéren sem világít csak ha a képernyőt megérintem.
Instagram újratelepítése sem oldotta meg...
Telefon újraindítása után helyrejön.
Más alkalmazásnál nem történik hasonló.
Másnál előfordult már ez a hiba? -
anorche1
őstag
válasz DroiDMester #6925 üzenetére
De a bluetooth-t csak akkor kapcsolod be, mikor Bluetooth fulessel hasznalod? Nalam non-stop be van kapcsolva, es ilyen
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
SteeWe
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap rendeltem emag-tól, 24 órán belül kézhez kaptam. Eddigi véleményem: gyönyörü, nexus 5-röl váltottam.
De nálam is sistereg a fūles. [moshi vortex] fülesem van, ami elméletileg 18 ohm-os. Már kb. 4-5 éve megvan
Van a sistergés kiküszöbölésére ötlet?
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest