Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ekevas
csendes tag
Sziasztok !
A https://turbado.hu/-n vásároltam a készüléket, majdnem egy éve. Most vettem észre, hogy a kijelző a jobb felső sarokban kezd elválni és egy pár millimétert felemelkedik. Már megrendeltem a cégtől a garancia futárt.
Nem gyári rom van a telefonon. Lehet ez gond a garancia érvényesítésében? Amennyiben igen, akkor pedig további kérdésem lenne, hogyan tudom vissza állítani gyárira?Köszönöm.
-
judas13
addikt
válasz koncsik #23999 üzenetére
Vagy talán tévedésből nem léptétek még át a határt!
boccsAkkor tényleg sim korlátozás lehet ha a teló be van állítva. Érdemes lenne másik kártyával kiprószálni majd ha lehet.
update darvinya már megmondta a megoldást
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
M@Db0Y
senior tag
Megjött a februári update. Reméhetőleg nem lesz még több bug
-
acsati
aktív tag
Várjuk az észrevételeket, tapasztalatok a frissítéssel kapcsolatban.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Ricardo #24012 üzenetére
Volte kapcsoló ismét elérhető mindenféle mókolás nélkül. Vodafonenál nincs Volte szóval a működésről nem tudok nyilatkozni, mindenesetre bíztató, hogy visszakerült.
Hívás közben néha halk voltam, ezt még nem tudtam letesztelni, remélhetőleg ez a bug is megoldódott.Ujjlenyomatos feloldás mintha gyorsabb lenne, de ez nem mérhető, valakinek lehet ez lassabbnak fog tűnni
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Üdv,
Van rá mód, hogy a videófelvételnél a másik, nagyobb látószögű kamerát használja a telefon? Tehát ne legyen automatikusan " optikailag zoomolva" a felvétel?
-
aicon
senior tag
Visszajött a telefonom a szervizből, alaplap csere után, android 7-el, öröm bódótsá,
a pite jóságos baromságai valamiért nem akarnak jelentkezni, GPS is megint jó...és a hívások is bejönnek
első dolgom volt a frissítések letiltása, lehet kövezni======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
andHermann
tag
Senki nem akar kövezni, mindenki azt használ, amit akar. Lehet, hogy tudsz róla, de azért jelzem, hogy a régi rendszered nem csak az újabb feature-öket, de az azóta kijött biztonsági javításokat sem tartalmazza, tehát potenciális veszélynek teheted ki a telefonodat és adataidat. Hogy ez mennyire valós veszély, azt mindenki mérlegelje magának. Ettől függetlenül használd egészséggel a nougatot, ha neked az vált be!
[ Szerkesztve ]
-
fokati
csendes tag
Februári frissítés után mint ahogy írtátok újra él a VOLTE kapcsoló. Telenornál hívtam az ügyfélszolgálatot levették a VOLTE tílást (alapból minden Telenorosnak tíltott) és a térerő jezés mellett meg is jelent a HD felírat.
-
-
Sordoran
addikt
Úgy látom az új frissítésben nem javították a 2.4 GHz-es wifi bugot. Szomorú, másfél hónap alatt illett volna.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
J.Pinkman
tag
Most kissé amatőrnek érzem magam; hol találom az ügyfélszolgálatnál (1220) a VoLTE aktiválást?
Vagy kérni kell szóban?
A *#*#4636#*#* menüben megtaláltam, de bekapcsolni nem tudom. -
MissBlack
újonc
válasz andHermann #23994 üzenetére
Manuális módban van a fény, kb. 50%on van, és konkrétan állig látom. Út közben nem szoktam nyomkodni, ha cseng felveszem. Nem változtak a szokásaim, alig netezek róla, időnként frissítem, töltés előtt újraindítom. És marha nagy érvágásnak érzem, hogy pie előtt elment 8-10 napot, most meg 3-4 maximum.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz MissBlack #24033 üzenetére
Mivel logaritmikus a fény csúszka, emiatt a mostani 50% a régi rendszernél ≈30%-ot jelent.
Nem csodálom, hogy nem látod.De miért nem használod az automatán?
Ha már van fényérzékelő.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
őstag
Felhívtam a Telenort, de az ügyintéző csaj nem volt hajlandó aktiválni a VoLTE-t az előfizetésemnél, mivel nincs benne abban a bizonyos 7 készülékes listában, amit ők forgalmaznak és amik szerintük kizárólagosan tudják ezt, ezért a szavait idézve "a feltételek nem teljesülnek, nem kapcsolhatja be".
Nem kicsit húztam fel magamat. Holnap bemegyek személyesen egy üzletükbe és úgy látszik azt kell majd hazudnom, hogy S9 vagy P20 lapul a zsebemben...
"Less but better" - Dieter Rams
-
őstag
válasz J.Pinkman #24036 üzenetére
Bepróbálkoztam ezzel, de ugye mivel a hívás rögzítve van, már nem sokra mentem vele. Ma nem fogom már felhívni őket, mert elég csúnyán beszéltem a végén és bárki is veszi fel, csak azért sem fognak segíteni, egymás között ilyenkor ezt megbeszélik..
Azt mondta még, hogy ha tudná a készülékem, akkor ők ezt látnák és automatikusan aktív lenne... ebben kicsit kételkedek.
[ Szerkesztve ]
-
J.Pinkman
tag
Felhívtam én is a Telenor üsz-t:
Feltöltőkártyás számra nem aktiválják a VoLTE-t, csak előfizetősre.
Hát az apátok #&@!$! -
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok! ha 2 sim van a készülékbe de csak az egyik aktív, a másik kivan kapcsolva a beállításokba, akkor az a kari ugy is fogyaszt?
-
Smeló
tag
Telenor ÜSZ nekem minden gond nélkül aktiválta a Volte-t.
-
feketedini
tag
A voltet ha a szolgáltatónál bekapcsoltatom, utána ki lehet kapcsolni a telefonon ha mégsem működne jól? Most nem találok volte kapcsolót. (Telekom)
-
Ricardo
titán
válasz feketedini #24044 üzenetére
Ez engem is érdekel.
-
őstag
válasz feketedini #24044 üzenetére
-
mobilizmo
addikt
Belépsz a mytelenor-ba és a Szolgáltatások első, hang fülén legördítesz az aljára és ezt találod:
Ezt amikor megkapod a sim-et automatikusan aktiválják. Telefonon vagy személyesen kérheted a szolgáltatás tiltását (vagyis a VoltE engedélyezését).[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest