Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
buca84
őstag
Milyen más lehetőség lenne a BL nyitás/zárásra?
Csak azért kérdezem, mert ha az ember fia nem akar a "wifi" problémába esni, akkor van-e más lehetőség?Illetve a MiFlash -es leírást be lehetne tenni az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Én azt is megértem, ha valaki szereti a MIUI-t, vannak benne okos dolgok, és van egy csomó MIUI-s készülék, szabadon választhattok.
Túl sok Android One-os készülék nincs. Inkább azt javítsák ki, ami most rossz."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Gömbike
senior tag
Bocsánat, nem válaszként írom, csak így sikerült
Sziasztok!
Van ötletek, hogyan lehet beállítani, hogy ha rajtam van a füles és hívnak, akkor a telefon ne csengjen, csak a fülesben halljam a csengést? Lumiáról váltottam, ott könnyen be lehetett állítani ezt, az androidot még nem nagyon ismerem, most barátkozunk össze
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
nagyúr
válasz dugesz77 #2010 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van, en nem szeretem. Tokhoz képest szép, de iszonyat bumszli lesz benne a telefon, elveszti a kecsességét. Annyira szép ez a fém ház, meg 2.5D üveg, hogy vétek elrontani ilyen műanyag rettenettel. Nekem már úton van a bebujos tokom Kínából, alig várom hogy le tudjam cserélni.
-
dugesz77
őstag
Az tény,hogy sokat ront a kinézeten és vastagít is. Én azért használom ezeket,hogy a mágneses tartó fémrészét el tudjam rejteni. Flip tokot nem szeretem, de valami mindenképp kell erre a telefonra ,mert amúgy tényleg szinte kisiklik az ember kezéből.
Mutatsz egy linket te milyen tokot vársz? Könnyen meggyőzhető vagyok -
törölt tag
Ha már mindenki tokot mutogat,
akkor én is beállok a sorba. Én ilyet rendeltem: [link] Iphoneon is ilyet használtam. Nem csúszik, matt, vékony. Én elégedett vagyok vele. -
Jelzett a kütyü és látom hogy engedélyt kér a (2017 Oct) frissítés miatt ami 75,5MB.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Matyi222
senior tag
válasz Luck Dragon #2015 üzenetére
Reggel korán már ezzel kezdődött a topik, ezek szerint lassan megjön mindenkinek!
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
-
bexinho23
őstag
Xiaomishop.hu weboldalrol van valakinek infoja? Erdemes toluk rendelni? Irjak a magyar garanciat, meg nagyon informativ a weboldaluk is, de felek hogy waytech garancia nem vonatkozik az o kinabol rendelt telefonukra, ellenben,ha az eustockbolt rendelnem, arra tuti, hiszen irjak is a gyikben.
-
Reverting
őstag
Feher/Arany 62 ert magyar garival, a Xiaomi Hungary Adok-veszek csoportban elerheto, tobb is...
Ha utkozik valamibe toroljetek...
nem Én hirdetem...Jelenleg az alábbi színekben tudjuk adni (előlap/hátlap):
- fehér/arany
Új készülék üzletből, raktárról, 1 év Xiaomi garanciával a WayteQ Europe Kft.-nél Budapesten + 1 év forgalmazói szervizgarancia nálunk Kaposváron! Áfás számlával, nálunk ez nem feláras!Személyesen átvehető Kaposváron vagy Budapesten, illetve postázni is tudjuk:
- Foxpost, utalás után 450 Ft
- MPL, utánvét nagy postára, COOP vagy MOL PostaPontra 1880 Ft
- MPL utánvét házhoz 1980 FtiPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
TotO'
aktív tag
Hali!
Létezik olyan full-body glass protector, amin nincs ez a teljesen indokolatlan fekete/fehér keret?
Másképp: teljes egészében transzparens full-body üveget keresek, van ilyen?
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
nagyúr
VÉGRE MŰKÖDIK A TWRP és a ROOT(Magisk) is hibátlanul együtt!
a mai kiadású Magisk-v14.4-20171103-073038.zip -et kell használni hogy működjönek együtt!
Telepítésnél pedig előbb a twrp-3.1.1-1-installer-tissot.zip ez kell telepíteni és erre kell ráengedni a Magisk-v14.4-20171103-073038.zip -et!
indítani pedig a megszokott módon vagy megfelelő programmal Recovery -be újraindítani vagy a megszokott billentyű kombináció kikapcsolt állapotban hangerő Fel + Power gomb, vagy mehet ADB parancsból is Reboot Recovery
Működik a mai 7.10.30.as Frissítéssel is
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz DroiDMester #2023 üzenetére
Én a SR5-SuperSU-v2.82-SR5-20171001224502.zip segítségével rootoltam. Ez a Magisk verzió miben jobb, vagy jobb egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
van ilyen üveg is, de megvan a saját "nyűgje" sajnos...a szélei ugye nem érnek hozzá az kijelzőhöz a lekerekítés miatt, így körbe "fehér" marad. szerintem undorítóan néz úgy ki, ezért rendeltem festettet inkább - ez eltakarja.
(#2023) DroiDMester! várjuk a visszajelzéseket
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Redlight2
tag
válasz Graphics #2026 üzenetére
Hali!
Szerintetek ez jó lenne? Genuine 2.5D 9H vagy ez Nillkin H+ PRO 2.5D 0.2mm
-
the radish
senior tag
válasz DroiDMester #2023 üzenetére
Kipróbáltam, de azonkívül, hogy működik a telepített TWRP, nem sok előnyét látom. Legnagyobb hibája, hogy se a Root Call Blocker Pro, sem pedig a Root Call SMS Manager nem működik vele. Előbbi egyszerűen a konfignál lefagy, utóbbi pedig még a Sim kártyát is tiltja. Úgyhogy inkáb PC-s TWRP, de igazi SU.
Azért köszi. -
törölt tag
válasz the radish #2029 üzenetére
Miért van szükség root call blockerre? Nem jó a beépített gyári?
-
-
ebegab92
senior tag
válasz Graphics #2026 üzenetére
Apám Redmi 4X-éhez rendelt tempered glass sem ér ki a széléig, viszont adtak hozzá egy kicsit olajos érzetű folyadékot, amivel a levegőt el lehet tüntetni. Azért furcsálltam, higy Mi A1-hez miért nincs sima átlátszó, ugyanis ezzel a trükkel orvosolható a probléma. Hetek óta megvan neki, nem párolgott el oldalt
Örülök, hogy ezt a telót választottam, nagyon pörög körülötte az élet.
Zenét YouTubeon hallgatok, ott én is hallok egy alap sistergést, másutt nem tapasztaltam még. Megnézem majd más fülessel is.[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
bepken
veterán
válasz the radish #2032 üzenetére
de a gyári ne zavarj nem jó?
nem használom, csak kíváncsiság
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Van itt esteleg valaki, aki Redmi Note 4-ről nyergelt át? A hangminőségre, a kijelző minőségére lennék kíváncsi! Kijelző DPI-t esetleg lehet kisebbre állítani? A note 4-et ezek miatt vittem vissza.
-
nagyúr
válasz the radish #2029 üzenetére
Igen pont az a lényege az hogy nem kell PC a TWRP hez! ugye az SU.zip el eltűnik a TWRP a telóról ha telepíted az SU zipet.
Gondolom a meglévő szétoffolt rendszereden próbáltad, TELJESEN SZŰZ TISZTA TELEPÍTÉSRE(MiFlash el feltenni clean all opcióval a 7.10.14.et, majd ezt lefrissíteni OTA.n 7.10.30.ra) kell próbálkozni és akkor úgy működik ahogyan kell!
-
MODERÁTOR
Aki még NEM tette fel a legfrissebb ROM-ot, megnézné ezt a programot, mit mutat?
Lehetőleg ROM-verzióval együtt.Nálam (10.30 build):
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nagyúr
Mint írtam, HIBÁTLANUL MŰKÖDIK a Root és a TWRP is közel 15.appot használok amiknek root ra van szüksége és mind működnek hibátlanul ahogy eddig is működtek a Sr5.ös su.zip el, viszont a Mókolt PIXELes Magisk al nem ment egyik sem mert ugyan megadta a root jogot de működni egyiknél sem működött a root ez most a tegnapi Magisk-v14.4-20171103-073038.zip el megszűnt szépen megy minden!
És ugye még van 2 nagy előnye a su.zip el szemben ugye el lehet vele rejteni bizonyos alkalmazások elől a Root -ot így mennek azok a programok is amik nem működnek root -olt telón!
A másik pedig hogy (elvileg) egy kis trükközéssel működik az OTA frissítés is vele
-
TomPack
őstag
válasz blesius #2042 üzenetére
Köszi, ez szuper hír! A Note4-en nem tetszett, hogy minden hatalmas méretben jelent meg, mintha látássérült lennék, így teljesen feleslegesnek éreztem a nagy kijelzőt, nem 2 méterről akarom nézni. A beszélgetési hangminősége borzasztó volt. Lehet csak hibás darabot fogtam ki, de az A1-ről tudnál pár szót mondani? Illetve a kijelző élénkségében van esetleg különbség? Kissé fakónak éreztem a Note4-et.
-
-
the radish
senior tag
válasz DroiDMester #2039 üzenetére
Köszi, így már minden ok!
A tiszta telepítést követően kihagytam reggel. -
jeni
félisten
válasz Luck Dragon #2044 üzenetére
Hangminőségben jobb, kijelző kis eltéréssel azonos.
annyit hozzá téve az A1 javára ,hogy dupla hátlapi kamera.
elvileg arra nagyobb az esély,hogy az Oreo-t is megkapja. A Note 4-re is ígérik.
viszont a Note 4 az aksiban jobb mert abban 4100mAh van ellenben az A1 csak 3000mAh. A méretet tekintve kézre állóságban az adatok alapján egyforma. -
-
batai15
félisten
Nem esély hanem lesz oreo. 11 hóra ígérték. Szégyen is lenne egy Google által frissített szinte még meleg készülékre nem kiadni az az oreot, és akkor a híres android van 2 évig folyamatos update és főverzio egy vicc lenne és sokan belazadnának a Google ellen. Elvileg nem csak oreo lesz hanem android p is.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest