Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz batai15 #2800 üzenetére
Én rendeltem, és nem hirdettem semmit csak leírtam, hogy honnan.., a “.hu-t” nem tudtam, hogy tilos hozza tennem.. és nem vitatkozni jöttem csak olvastam, hogy többen kérdeztek ki honnan mennyiért... , ezért írtam le peace
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Ebben a gyári ROM-ban nincs olyan, hogy ha letakarom a közelség érzékelőt, lekapcsol a kijelző? Pocket mode asszem.
-
MODERÁTOR
-
bexinho23
őstag
Kikapcsolt kijelzonel nalatok sem mukodik a google asszistensz? Lehet valahogy aktivalni? Otthoni okoslampat hasznalom igy, mukodik is, csak eleg kenyelmetlen mindig feloldani a kijelzot.
-
MODERÁTOR
-
Atocha
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkoztam ezen az A1-en. Ha nem lenne nagy kérés, valaki kifejtené röviden, hogy a telefon hogyan muzsikál? Olvastam a mobilaréna tesztet, de akinek hetek óta ez van, talán jobban tud véleményt mondani.
Bocsánat, de nem olvastam át 2500 hsz-t.Ami érdekelne, hogy aksi meddig bírja napi értelmes használat mellett? (nem játszom a telefonokon)
GPS jelet gyorsan fog-e?
Telefonlásnál tisztán és hangosan hallani azt aki nekem telefonál?
Mennyi ramot eszik alapból?Köszönöm a válaszotokat!
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
MODERÁTOR
Ami érdekelne, hogy aksi meddig bírja napi értelmes használat mellett? (nem játszom a telefonokon)
Nem értelmezhető kérdés. Erősen függ a használat módjától.
A kijelzőidő nálam 6-8 óra szokott lenni.GPS jelet gyorsan fog-e?
Mint a villám. Mikor mértem, egy másodpercen belül már mutatta a helyem, és soha nem volt gondom vele.Telefonlásnál tisztán és hangosan hallani azt aki nekem telefonál?
Nem volt vele gondom, de zajos környezetben nem próbáltam még.Mennyi ramot eszik alapból?
Nem értelmezhető kérdés. Erősen függ a programok számától, milyenségétől.
Nekem jelenleg 106 program van fenn, 2,4 GB foglalt. Soha nem zárt be semmit a háttérben, amit nem kellett volna.Xiaomi 13T
-
Nkboy
senior tag
válasz Viktor0610 #2808 üzenetére
106? És az mind használva is van? 🙂
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Sordoran
addikt
válasz Viktor0610 #2806 üzenetére
Talán mikor bejött a Google asszisztens, és a Google kezében volt még a Motorola voltak ilyen Moto-k. De ezeknek külön chip volt erre, hogy lezárt képernyőn is füleljen. (azt hiszem?) Röviden, nincs ilyen funkció (itt se), gondolom esetleg a Pixeleknél van ilyen talán.
Mi számít amúgy app-nak? Csak ami külön ikont kap, vagy a rendszer appok is? Nekem most 84 appnak van ikonja, pedig az SP-n még spórolnom is kell a hellyel.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
válasz Viktor0610 #2808 üzenetére
Kiváncsivá tettél, mi a manónak van neked 106 applikáció?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Luck Dragon #2811 üzenetére
Nekem 160 telepített alkalmazást ír..
-
fireman3
tag
2-3 óra SOT-tal 3-4 nap után kell tölteni (játék nélkül). Így kb a memória fele foglalt, hiányát egyáétalán nem érezni.
GPS - állandóan be van kapcsolva, fogalmam sincs mennyi a hideg indítási idő. Minek kikapcsolni?A kocsiban használva a kihangosítás kb 1 méterről is jól hallható és még nem panaszkodott senki, h nem értenek.
<Xiaomi MI 9>
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #2811 üzenetére
A programok kb. negyedét használtam ma, negyedét egy héten belül, a többi tényleg csak esetleges.
Pl. taxirendelő, takarító (SD Maid), zenefelismerő, stb...Nahát, akkor ezentúl batai15 kollégát kérdezzétek!!!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #2815 üzenetére
Zenefelismerő? Mi a gond a google saját megoldásával?
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #2815 üzenetére
Még nem a Files Go-t használod?
(#2816) Ricardo:
Nagyon lassú. Össze sem lehet hasonlítani egy Shazam-mal.-----------
btw nálam 83 alkalmazás van.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #2818 üzenetére
Most megnéztem kíváncsiságból, én sem panaszkodhatok az 52 alkalmazással.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Magnat
veterán
válasz fireman3 #2814 üzenetére
Komolyan nem értem, hogy csináltok ilyen akkuidőket ... Ok, nem teszem repcsibe éjszakára, de nem játszom, nem beszélek sokat és kb 25% fényerőn használom 1simmel, de nekem az életben nem hozott ilyen értékeket. Per pill 13 óra akkuidő és 32 perc sot mellett 77%-on áll ... Ezt felszorozva lesz bő 2 nap az üzemidő 2 óra sot mellett.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
batai15
félisten
válasz the radish #2822 üzenetére
Milyen kulcs?
-
Tommee
aktív tag
Nálam 2 SIM-el általában 6 óra SOT szokott lenni két nap alatt(kb. 40 óra üzemidő), de tegnap csak 4 óra körüli SOT volt meg két nap alatt. Mobilnet,GPS folyamatosan bekapcsolva, Bluetooth kikapcsolva, fényerő közepesen, minimális Messenger, főképpen Chrome böngészés...
A wifi-s netmegosztás nagyon leszívja az akkut, olyan 2 óra wifi tethering 10%-ot is levesz kikapcsolt kijelző mellett. -
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #2826 üzenetére
Vagy gyenge térerő.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Olvastam az összefoglalóban a Gertongüvegfóliát.. No a kérdésem a következő lenne: ez a fólia csak a széleken és a kivágások körül tapad a kijelzőhöz, vagy teljesen rátapad az érintőre is?
Azért kérdezem, mert anno volt egy S7 Edge-m, és lehetett rá kapni hasonló fóliát, ami csak a szélein tapadt és így a kijelző jelentősen veszített az érzékelésből, a légrés miatt..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
MODERÁTOR
-
JasonD
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #2828 üzenetére
Igen, sajnos csak a fekete részek tapadnak. Épp ma raktam fel egy ilyet.
-
JasonD
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #2831 üzenetére
Nálam az érzékelés jó, a fényerőből némileg vissza vesz. Viszont ami kifejezetten nem tetszik, ha úgy esik rá a fény a kijelző közepe "szép" szivárványosnak látszódik. Gondolom, a légrés miatt van ez is. Előzőleg egy ilyen volt fent, és annál is pont ugyanez van.
-
AttilaN
tag
Sziasztok!
Létezik olyan app, amivel az értesítő fény frekvenciáját tudom állítani alkalmazásonként? (ha már színt nem lehet. Az sem baj, ha root szükséges).
Köszönöm! -
nagyúr
-
Czimby
addikt
válasz Ferenczi Áko #2831 üzenetére
Ma írtam róla egy kis regény, a szivárványosság is előjött nálam is meg sok más negatívum...
Ha gondolod olvass vissza.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Magnat
veterán
válasz Viktor0610 #2826 üzenetére
Azzal is igen, átlag egy százalékot merül nekem óránként ... Ok, 3 Google, 1 Exchange, Viber, Whatsapp, Messenger Lite fent vannak, BT megy a MiBand miatt, plusz a céges levelezés miatt a led is sokat villog, de BT kivételével a RN3 Pro is ugyanezt kapta és egyáltalán nem érzem a takarékosabb soc előnyét ... Arányosan bír kevesebbet, amennyivel kisebb az akku, vagy még annyit sem bír.
A térerő nálam teljesen jó, volt már, h olyan helyen jöttem-mentem ahol gyenge volt, akkor még gyorsabban merült.
Más téma, a proximity szenzor miatt nem gariztatta még vki? Tényleg k.-ra kezd már az agyamra menni, h pont telefonálni nem lehet vele rendesen ...elvileg ha jól értem, 5 centiről jeleznie kéne a közelséget, nálam kb egy centiről jelzi...és mivel baromira kint van a szélen, csomószor nem érzi a fejemet...kalibrálás megvolt..
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Fall-N
veterán
Nem hiszem. Igaz, hogy nekem nem MiBand hanem Lenovo G02 karperec van, de a BT 4.0 LE nem fogyaszt sokat. Azért is LE = low energy. Akkor tudom elképzelni, hogyha sokat megszakad a kapcsolat és állandóan keresnie kell az eszközt.
Akkor elbújhattok. Nálam 200+ az appok száma.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
2 sim-nek nem lehet külön csengőhangot beállítani?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Digiflex
tag
válasz Digiflex #2797 üzenetére
Akkor FlipTokkal senki sem próbálkozik??
Amig tolta lefelé a 1000+ MB-os frissítést tökéletesen működött, mindenféle előzetes beállítás vagy app nélkül.
Az újraindítás óta még appokkal sem. (Az appok csak közelségérzékelő szenzorral kezelik.)
A smart flip-ben mágnes van, azt kellene érzékelnie.hiába reseteltem, az októbeli frissítést már magáévá tette.
Ha valaki most bontja majd ki a dobozból, és Nillkin flip tokkal kezdi beüzemelni nézze már majd meg, hogy nála is ugyanez a helyzet!
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest