Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
zala005
tag
Utolsó kérdés, ígérem. Esetleg valaki tud ajánlani olyan személyt, boltot,üzletet,vagy szervizt, aki/ahol hozott anyagból is dolgozik/nak, viszonylag korrekt áron?
Ismételten köszönöm! 😊
-
Magnat
veterán
A Viber problémához: tegnap feltettem az utolsó frissítést, azóta nem ad hangot és nem villog a led új üzenetnél, de a notification baron ott a Viber jelzés. Feedbackeknél a Playben más is jelezte ezt a hibát.
Tableten viszont jó.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
MODERÁTOR
-
evooo
aktív tag
válasz DroiDMester #11467 üzenetére
Helló!
Van most valami tuti Custom Oreo rom?
Gyári Nougatról mennék valami jól testreszabható Oreo romra.Régebben RR romot használtam, de ahogy most azt nézem, jelen állapotában használhatatlan még.
-
nagyúr
8.1 Custom ROM ból 2 van ami használható a LineageOS és a AOKP
Teljesen jól használhatók, bár rengeteg testreszabás még az AOKP.ban sincs. De azért lényegesen több mint a gyári ONE 8.as OREO.ban
most a tegnapi AOKP.t tesztelem épp voidKernel r5.1 el
*************************************************************************************
a Carbon és RR. romok használhatatlanok még sajnos! De a fenti 2 verzió már kompromisszum nélkül használható. Bár egy apró hiba azért még van az 5GHz es WiFi nem igazán működik jól még a 8.1 es ROM okban, más probléma nincs velük.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz DroiDMester #12011 üzenetére
Ujjlenyomat olvasó működik?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz DroiDMester #12013 üzenetére
Ok
-
TaylorPro
addikt
Én tegnap felraktam a Lineaget, egész jó, főleg a rádió tetszik benne. Még sok mindenre nem volt időm vele.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
evooo
aktív tag
válasz DroiDMester #12011 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
evooo
aktív tag
[link]A Gapps telepítésnél Code 64 errort jelez a telefon.
Tudnátok segíteni, hogy ez mi lehet?
Mindent a leírás szerint csináltam.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Rom telepítés után nyomtál restartot? (reboot bootloader twrp-ben) és ugye amit írtam ha gyári ROM ról jössz TELJES formatálás kell Belső tárhely(internal storage) is!
Gapps ból ezt próbáltad?
-
evooo
aktív tag
válasz DroiDMester #12019 üzenetére
Teljes Formatálás volt.
Reboot volt, wipe volt.Error Code 20 az újrapróbálásnál.
Igen, azt a Gapps-ot próbáltam amit linkeltél. -
nagyúr
-
evooo
aktív tag
válasz DroiDMester #12021 üzenetére
Oks.
Csinálom
-
evooo
aktív tag
válasz DroiDMester #12021 üzenetére
A ROM és Gapps felment, mostmár csak a Magisk nem sikerül.
-
TaylorPro
addikt
válasz hislah #12016 üzenetére
Nem sokban, de másabb. Szeretem a Lineage romokat mert nincs agyon módosítva. Kikell próbálni. 8.1 Márciusnál jár jelenleg. Még nem hivatalos kiadás, de jónak tűnik. Tabletemen is Lineage van. Nexus 7 2013. Ezen is hibátlan, rendszeresen frissül OTA-n.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Zsoleszhun
addikt
Ha root-olom és teszek fel egy xposed-et a gravitybox miatt, akkor ez kizárja a gyári ota frissítést?
¯\_(ツ)_/¯
-
takjoe
tag
Sziasztok!
Lehet-e és hol lehet beállítani ,hogy hívás,(beszélgetés) közben ne menjen alvó módba telefon?Kicsit bonyolult így letenni,megszakítani a beszélgetést.[ Szerkesztve ]
-
takjoe
tag
válasz donjohnson #12028 üzenetére
Hát ezt nem tudom,az alvó mód 30 mp-re van állítva,akkor kikapcsol ,hiába beszélek a telefonon,ez nem a közelségérzékelő.
-
darvinya
titán
válasz takjoe #12029 üzenetére
Állítsd hosszabb időre, pl: 1 perc
De MacroDroid-al.elvileg átírható ilyenkor folyamatos kijelző ébren tartása, viszont ilyenkor közelség érzékelő összeakadhat használatakor.Amúgy ujjlenyomat olvasó érintés és máris ott van telefon felület.
[ Szerkesztve ]
-
takjoe
tag
válasz darvinya #12032 üzenetére
Jó,de ha 1 perc 2 másodpercig beszélek,akkor ez már nem opció
és ha felidegesítenek beszélgetés közben és gyorsan ki akarom nyomni őket ,akkor nincs időm az ujjjlenyomatomat keresgélni...
Tényleg nincs rá a telefonbeállításai között valami lehetőség?
Amúgy,ha nincsen kösz mindenkinek,feljebb veszem az ébrenléti időt (csak furcsállom egy kicsit ,eddig egy telefonomnál sem volt ez probléma)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DroiDMester #12013 üzenetére
-
peat
csendes tag
Sziasztok!
On screen navigation gombokat belehet valahol kapcsolni?
"A játék az nem játék"
-
Deadzone41
őstag
Sziasztok!
Valamiért egyik napról a másikra nem működik a smart lock lokáció alapján, itthon. Mindig kéri az ujjlenyomatot. Eddig működött rendesen. Próbáltam frissíteni a terképen a helyet, de semmi változás. Ötlet?
-
Victoryus94
őstag
válasz Deadzone41 #12041 üzenetére
GPS/wifi be van kapcsolva?
Lehet, nem veszi a pontos helyzeted... -
Zsoleszhun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest