Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz hippo0315 #11399 üzenetére
spirit fm apk? nem próbáltam ezen, csak régről beugrott a neve.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MODERÁTOR
-
HoaryFox
őstag
válasz donjohnson #11402 üzenetére
Sokan próbálkoztak ezzel, de mivel kernel szinten nincs megírva hozzá az algoritmus, ezért semmi nem tudja kihasználni. Hardveresen persze ott van.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
nagyúr
-
Fall-N
veterán
Nekem egyedül a névjegyekhez kérte, de ahhoz is csak a G+-os fiókkal való felhőmentés miatt. Többi inaktív. Egyébként is megbízható alkalmazás. Meg ennek a legnagyobb a kód adatbázisa.
Egyébként is Marshmallow óta kár aggódni az engedélyek miatt, mert a legtöbb alkalmazás csak az első indításkor kér magyarázattal engedélyt. Persze az ezer éve nem frissített, elavult vackok még ez előtt íródtak és nem tudnak ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Xmusic jelentem megy a zárképernyőn😁😁😁😁😁
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Doki42
őstag
https://index.hu/tech/2018/03/07/mar_barkinek_elerheto_a_goo
gle_lens/ ti tudtok erről valamit? Google lens[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Már egy ideje nem követem a topicot (egyszerűen túl sok komment jön), de ismét érkezett egy tok a telefonhoz, amivel elégedett vagyok!
Kicsit ugyan csúszósabb, mint szeretném, de közel sem annyira, mint tok nélkül maga a telefon!
Lehelet vékony, épp csak olyan vastag a hátulján a lyukacsos borítás, hogy ha lerakom a telefont az asztalra, a kamera nem éri az asztalt. Az oldalai vékonyak, szinte semmit nem vastagítanak a készüléken. Pont a kijelző síkjáig ér, így ha kijelzővel lefelé rakom le, akkor együtt érik el az asztalt (ergo nem ad plusz védelmet így)!
A neve ugyan Xiaomi Mi A1 5X Shockproof Ultra Slim Matte Hard Protective Back Case Cover, de a shockproof szerintem arra utal, hogy nem lehet megijeszteni, mert leejtés esetén szerintem legfeljebb felületi védelmet tud adni.
Amúgy a képen szerintem nem A1 van, így a tok is minimálisan eltér a képen láthatótól: a kamera körül van egy kis extra perem, ill. jobban van hely kialakítva az alsó csatlakozóknak is!(Számomra ilyen a shockproof - továbbra is marad ez a kedvenc tokom )
[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Land
veterán
Üdv!
A telefonomon hónapok óta egy IMAK üvegfólia van. Azóta főleg a széleken gyengébben érzékel, középen olajfoltos, rendesen szedi az ujjlenyomatokat és talán még a színek is picit fakóbbak.
Vettem még GerTong üveget is, de az még talonban van. Arról is olvastam negatív kritikát. Hanyagoljam azt is?
Mennyire lenne hülyeség leszedni az IMAK-ot és sima fóliát felrakni rá? Talán az esésnél neccesebb lenne a sima fólia, viszont jobban érzékelne.
Abból SUNDATOM márkájú van otthon.
Szerintetek?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Geresics
addikt
-
rhen
senior tag
Talán végre lesz GCam Android P-vel: link
-
Csepy
őstag
Kíváncsi leszek, majd szeptember-októberben, amikor kijön a végleges, akkor megkapjuk-e azonnal, mert szó szerint ezt ígérte a xiaomi. Arra meg extra kíváncsi leszek, hogy lesz e P beta programjuk, mert abban szívesen benne lennék (ha már a 8.1 sosem akar jönni).
Regards: Csepy
-
janes1976
őstag
Többször volt róla szó, hogy ehhez a telóhoz nem nagyon van értelmes fólia. Minddel van vmi gebasz. Ha meg tudsz barátkozni egy flip tokkal, inkább azt, és akkor nem kell fólia. Egyébként mire rendel az ember egy csomó fóliát, addigra árba szarabbul jár és lehet az összes fóliával szív vmiért. Érdemes ezen elgondolkodni
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
MODERÁTOR
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Nem tudom volt e itt korábban téma a zenehallgatás A1-en.
Pontosabban a sziszegő hangra gondolok, ami pláne akkor hallható amikor még halkan kezd elindulni egy zene.
Nagyon beharangozták az A1-nél, hogy a Dirac HD audio technológiát kapta meg. De ezt nem tudom valahogy összepárosítani a sziszegéssel. Még egy FLAC audio forrásnál is hallható.
Van erről esetleg infója valakinek, hogy tervezi e a Xiaomi ezt javítani? Sajnos nincs időm napi szinten a külföldi fórumokat bújni.Agybadugós Beats fülessel próbáltam. Nagyon jól szól rajta egy FLAC zene, leszámítva a pici sziszegést. (impedanciája ismeretlen)
..mondjuk arra kíváncsi lennék hogy egy 250+ Ohmos fülessel hogy szól[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz hgabor19 #11425 üzenetére
Beats füles nem nagy durranás, s nagyobb ellenállású fejes/füles miatt több kraftot ad ki.
Pl: amit kapta Xiaomi Piston Basic füles inkább tompa, Panasonic RP HS6 pedig brutális hangerő van, de nincs sziszegés.
Próbálj Hang menüben lévő profilok közül populár V Beats füles sziszegést csillapítani.Más
Nem tudom, de 3h-nál több kijelző időt nem tudtam kicsikarni belőle.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz hgabor19 #11425 üzenetére
Ez nagy FLA(n)C-olás! Mobilon sok értelme van ám.
Semmi! Egy jól elkészített 20khz-be belenyaló mp3-at sem tud érdemben megszólaltatni egyik sem, tehát az iphone x és samsung valamelyik parasztvakítós dac-ja sem alkalmas erre. Persze a tárhely miatt, mehetnek rá a lossless anyagok, de érdmben nem lesz minőségi különbség, még akkor sem, ha hallgató bemagyarázza magának, hogy ő bizony hallja.
A lossless-hez minőségi audiophil rendszer kell, az pedig 6 szám jegy alatt nincsen. Shure 535-öst használok LG2 óta, ez az egyik legtermészetesebb füles, amin még mondjuk úgy élvezet zenét hallgatni. Ettől függetlenül ebben a készülékben tényleg elég jó dac-ot raktak és a kérdésedre a megoldás, a nagy impedanciájú fejhallgató.
De akkor is marad mobil minőség, de azok között elég jól "adja", középszerűséges létére.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ne menjünk ebbe az egészbe bele, 27 éve hangmérnök vagyok (többek között) és nem valami garázsban összetákolt izében. Olyan stúdióban, ahol csak egy putri kis potméter többe kerül, mint ez a készülék!. Rengeteg tesztet végeztünk hallgatókkal, aki a valós 16khz feletti hangot még hallotta, már olyan ritka volt, mint a fehér holló!
De nagyon szívesen készítek egy anyagot 44.1 khz wav-ból, ami 22-23khz-et is simán tartja, meg egy "ócska" 320-as mp3-at, ahol max 17 -18 körül lesz, aztán megkérdezem, hogy annl a bizonyos pontnál, hallod-e azokat a hangszereket, amit kell? Vagy épp minőségre melyik a jobb?Természetesen, ha hallásod jó, hallani fogod, csak épp nem ezen a készüléken, hanem egy elég drága rendszeren, HD800-zas fejhallgató minimum kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
hislah
aktív tag
Ne haragudj meg, de full gáz a viselkedésed...
Semmi sem tudsz itt senkiről. Nem az a gond, hogy osztod az észt, mert abból sokat lehetne tanulni, hanem, hogy gáz hangnemben sértegetsz másokat. Olvasom a fórumot és ha meglátom a nickneved, görcsbe rándul a gyomrom...
Az audiophile hifizésről meg nem itt kellene szerintem "beszélgetni", bár kíváncsi lennék, mit hallgatsz és hogyan.
Kérlek mégegyszer ne haragudj rám emiatt a hozzászólás miatt. Segítsük megtartani a topic jól pörgő üde jellegét. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Doki42 #11437 üzenetére
Beíróablak első sora.
(#11438) hislah
És pontosan mitől rándult görcsbe az érzékeny gyomrod? Te is általánosítasz. Manapság úgy érzem, hogy nem fórumozók vannak neten, hanem érzékeny lelkű kislányok, oké a jövőben "buzisabban", kedvesebben, ha úgy tetszik, fogok fogalmazni. Már miért haragudnék, én imádom a szakmai revansokat, ha azoknak valós értelmük van.
[ Szerkesztve ]
-
takjoe
tag
Sziasztok!
Tegnap óta ismerkedem a telóval,Egy kérdés: a felső értesítési sávban a Wifi jel mellett időnként megjelenik egy vagy két háromszögű nyíl (lefelé és felfelé mutatva) azok micsodák?
Kösz[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Dehogynem az.
Erről szól a fórumozás.
Én pl leírtam egy csomó negatív tapasztalatot a telefonról aminél kihangsúlyoztam a szerintem szót , viszont egyesek lecsesztek hogy ne húzzam le a telefont.
Pedig azzal kezdtem hogy szerintem...
Na mindegy. Részemről lezártam.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz x1port #11444 üzenetére
Annál igen, ahol valóban tényleges bugok-at írtál le, de itt a szerintem csak annyira irányul, hogy a számodra azt írod szerinted nem úgy van, de valós teszt nincs mögötte, meg talán arra, hogy ezen a telefonon meghallanád a minőségi hangokat. Itt már nem állja meg a helyét a szerintem. Sajnos a telefon nem tud többet, mint 15, de azt is nyögvenyelősen és ha ez számít, az iphone x is csak 16.2-ig tudta megszólaltatni a hangokat, pedig abban tényleg a legjobb dac van. Egyszerűen elvesztek azok a hangszerek, amiknek meg kellett volna szólalnia. master wav file-ról beszélünk most 24khz rendereléssel. De az apple koncerthangzást ígért, persze parasztvakításnak, reklámnak meg ilyesminek nagyon jó, meg ebben mindig élen járt az apple, nagyotmondásban. Csak épp nem igaz.
Lezárva a témát, átlagos tuc-tuc zenékre, mély basszusos fülessel, ami manapság kell, teljesen jó, de az nem minőségi zenehallgatás és itt erről volt szó. Én is close.
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Érdeklődnék van arra lehetőség, hogy az értesítő sávon lássam mennyi adat jön le mármint milyen sebeséggel.Köszönöm
-
Nerazim
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest