Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerd
aktív tag
válasz TaylorPro #10098 üzenetére
Oh tenyleg! Sorry...
(#10099) Moz: Ertem en, hogy tudsz jo kepeket is loni a gyarival, de csinalj ugyanarrol, ugyanakkor gcammal kepet, es Te is tudod hogy osszehasonlithatatlan a ketto. igen tudom, pottyok stb... de nem sok ertelme van bizonygatni hogy jo a gyari, vagy jo a gcam, szar a gcam... Egyezzunk ki abban hogy sokkal tobbet ki lehet hozni a hardverbol egy jo szoftverrel, es remeljuk megoldodik a camera 2 problema is...
-
TaylorPro
addikt
válasz Nerazim #10104 üzenetére
Azaz. Nincs pöttyösödés. Bár én kétszer is feloldottam a kamera apit. Egyszer manuálisan, egyszer az exe program, lehet ez a trükk.
Itt az album amit fotóztam most: [link]
Az utolsó egy a google által stilizált fotó, szerintem az is szép lett.
Én elégedett vagyok. Szép képek, sehol semmi pötty. És gyönyörű volt a naplemete.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Nerazim
őstag
válasz TaylorPro #10110 üzenetére
Jók a képek, szerintem bőven elég egy nyaraláshoz is akár, ha ilyen képek lehet vele lőni (bár én nem vagyok szakértő). Felraktam én is az exe vel, de akkor utána még ezek szerint még fel kell oldani valahol valamit ?
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Geresics
addikt
Ma mentem a moziba, és a kocsiban gondoltam kiveszem a zsebemből a telefont, hátha hív haverom, mert késésben voltam. Kivettem, és azt látom, hogy a kijelzőn valami orosz droid van, meg egy felirat, hogy FASTBOOT! Ez micsoda?
Vártam vagy 2 percet, de annyira nem volt fast, hogy bármi történjen. Újraindítani is csak úgy lehetett, hogy a power gombot nyomtam vagy 10-15 másodpercig!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
darvinya
titán
-
TaylorPro
addikt
válasz juuzer #10118 üzenetére
Köszi!
Bőven jó a kamerája. És ezek nem szikrázó napsütéses jó időben készültek.
Itt van még egy tesztelgetős mappa, ugyan úgy API feloldva és google kamera-gyári kamerával felváltva lőttem. Egy helyben álltam. Ami zoomolt az a gyári kamera appal a kétszeres optikai zoom volt. Egyértelműen jobb a google kamera.
Ezzel a Google kamera appal: [link]
Segédlet: [link]
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
darvinya
titán
válasz Geresics #10129 üzenetére
Ebből nem az autóban tartott telefont szűrtem le:
Ma mentem a moziba, és a kocsiban gondoltam kiveszem a zsebemből a telefont, hátha hív haverom, mert késésben voltam. Kivettem, és azt látom, hogy a kijelzőn valami orosz droid van, meg egy felirat, hogy FASTBOOT!Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dhampir
félisten
válasz petipetya #10069 üzenetére
Most ott tartok, hogy külön cipelem magammal a kis bumfordi rádiómat, pedig az S5610-ben is megtalálható.
Lassan visszatérünk (?) ismét a jól bevált "különutas" megoldásokra:
Külön fényképezőgép, GPS navigátor, zenehallgatásra Walkman (illetve modernebb csodakütyük), játékra kézi játékkonzol stb. -
Aurig@
őstag
válasz Dhampir #10132 üzenetére
Munkába menet-jövet nem fényképezgetek, de ha a családdal megyünk valahová, nyaralni, kirándulni mindenképpen külön fényképezőt viszek!
Még egy olcsóbb digitális gép is jobb képeket készít, mint bármelyik telefon, amiken kicsi az objektív, kicsi a rekesznyílás, kicsi érzékelő és nincs zoom.
Ettől függetlenül használható valamilyen szinten, de csodákat ne várjunk.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
mester1242
tag
Üdv!
TWRP telepítésnél elakadtam. Fastboot modban indítva a telefont és gépre dugva nem látja a gép a telefont. Esetleg valami 5let?
-
oszto10
csendes tag
válasz oszto10 #10082 üzenetére
Töröltem tegnap a Clean Mastert, ahogy javasoltátok. Viszont úgy tűnik, nem ez volt a gond. Az aksi az éjjel, nagyjából hat óra alatt 24 százalékot merült. Ez mitől lehet? Vissza kéne tennem Nugatot? Egyébként a a beállításoknál nekem az a fura, hogy azt mutatja, hogy rendszer nagyon eszi az aksit.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
haris
őstag
válasz Dhampir #10132 üzenetére
Szerintem nincs igazad.
Az hogy nincs benne rádió, tudhadtad mielőtt / amikor megvetted.
Ha ez ennyire fontos, olyan modellt kell választani amiben működik a rádió.
A többi árkategórián belül teljesít. Ezen az áron a többi kütyü is kb így tud.
Gps pipa
Fényképezőgép pipa
Játékok pipa.
Zenelejátszó pipa.
(Bár én mióta Spotify-ozok, már az sem kell. Le van töltve ami kell, így külföldön is van nálam vagy 20 órányi zene.Ha ezekből az A1 által képviselt szintnél jobbat akarsz, akkor is van alternatíva, csak jobban zsebbe kell nyúlni.
A feleségem Note8asa valóban sokkal szebb képeket lő! Na de mennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
Kár hogy nincs benne NFC.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
kmarci25
veterán
válasz mistake767 #10139 üzenetére
Ezt valószínűleg az okozza, hogy a batterystats fájl, valamiért hibás és addig, amíg ezt a rendszer nem frissíti, téves értékeket közöl. Manuálisan (asszem root hozzáféréssel) javítható: Battery calibration
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Fall-N
veterán
Így van, igazad van. Utána kellett volna olvasni, hogy mit tud és hogy mit nem.
Elég hamar kikerült a teszt ide is, el kellett volna olvasni, meg amúgy is évek óta nincs sok telefonban FM rádió.
Magam részéről sosem használtam, mert nincs szükségem rá. Ennek egyik oka csak az, hogy amúgy sem rádiózok, másrészt az elérhető csatornák is hagynak maguk után kívánnivalót. Ha nagyon kellene ott a webes rádió. De ha netán nincs mobilinternet, akkor fillérekért kapni rádiót, akár a kínai sárkány piacon is. Az is elfér a zsebben.
TomMusic: NFC-s SIM kártya ki tudja váltani. De létezik SD méretű kártya Toshibától, ami NFC-s. Gondolom idő kérdése és lesz micro méretben is.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Geresics #10145 üzenetére
Igen gépre kell dugni máshogy nem tudod használni. De a fastboot módba való belépéshez nem kell, hogy a géphez kapcsolódjon.
Kicsit szivatós a fastboot, mert elég sokáig kell nyomni mire újraindul.
Például ha valaki vissza akarna térni Nougatra vagy N-ről Oreora frissíteni, akkor fastboot módban rá tudja tenni. Elvégez mindent a MiFlash nem kell kézzel boatloadert nyitni majd flash után zárni (clear all and lock). Xiaomi hivatalosan így támogatja a kézi frissítést/ROM telepítést.
Mondjuk nekem kényelmesebb az Update.zip flash SD-ről gyári boatloader alól. De azt a Xiaomi nem támogatja. Akkor még PC sem kellene. Ez az egy előnye volt a Honornak.
[ Szerkesztve ]
-
Klown
aktív tag
A sok Oreo-s frissítés utáni negatív élményem után tegnap este volt egy kis szabadidőm, így rávettem magamat, s újra ROM-oltam a telót MiFlash-sel. Szóval este 6-tól 11-ig volt programom. Kb. 4-5 óra volt újra tenni, beállítani minden szutyit... (Tudom egyesek szerint ez egy fél órás-órás művelet... )
Szóval felment a 8.0-s Oreo, jan 1-i biztonsági szinttel. Nem emlékszem, hogy van-e ennél frissebb? Alapból nem talált hozzá frissítést. (A framework-ös force-olást nem engedtem rá.)
Kíváncsian várom a fejleményeket! Főleg a közelségérzékelős szívásokkal kapcsolatban... Remélem ez rendbeteszi és elmulasztja némulásokat.
Azért a Chrome első indításakor nyomott a telefon egy restart-ot. Utána már nem csinált többet ilyet. A Here pedig amíg nem talált GPS jelet folyamatosan bezáródott. Miután lett GPS jel, utána elmúlt. Nem túl bíztató, de remélem, hogy átmeneti botladozások csak.
Egy gyors kérdés: az alapértelmezett értesítőhang mit takar? Amíg ez nem volt kikapcsolva (nincs hangra beállítva), addig random csilingelt, de nem tudom mi miatt? A MiBand órám ekkor nem jelzett semmit.
Kíváncsian várom a tapasztalatokat! Jó lenne, ha meg tudnám szeretni a telefont, mert eddig sajnos elég sok bosszúságot okozott, pedig nagyon be voltam zsongva rá előtte. (Földhözb@sz*s kategória)
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs