Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hát igen.. megjött a Nillkin üvegfólia nekem is. Szépen felment elsőre, de a széleinél itt-ott levegősödik, ami szerintem undorítóan néz ki. Le is szedtem róla, én nem fogom ezt így bámulni, ha karcos lesz vagy összetörik a kijelzőm, akkor ez van, lesz másik.
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
atala
addikt
Megjött a 3 hete rendelt üvegfólia Németországból. Előbb jött meg Kínából mint Németből. Ráadásul ez is olyan kicsi mint a múltkori.
Most már várom a Gertong-ot.Más!
Kitöröltem, vagy tényleg nincs galéria az telefonon? -
Csepy
őstag
Én ezt a carbon mintázatú TPU tokot használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve:
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
őstag
Előző telefonomat 3,5 évig használtam mindenféle védelem nélkül, ennek ellenére karcmentes, maximum ha nagyon keresed fény felé fordítva, akkor látni pár hajszálkarcot, talán ez a Gorilla Glass 3 is bírni fogja a strapát. Csak a mérete miatt félek, mert olyan nagy, hogy könnyű elejteni.
"Less but better" - Dieter Rams
-
nagyúr
válasz xEon1337 #2211 üzenetére
En a Nexus 5-ot hasznaltam tok nelkul jo darabig, miutan elhagytam a bebujos tokjat es a vegere okadekul nezett ki a keszulek haz. A kijelzon alig volt par karc, de a keret 8 helyen volt repedve kb, slim traynel, jack-nel, usb-nel mindenhol hajszalrepedes A nexus felirat osszes betuje kipogyogott kb, a hatlap meg brutal karcos lett.
Teny hogy nem fem volt.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
jelenleg redmi note4 global -t hajtok,de nagyon gondolkodok ezen a telón
van itt aki redmi note 4-ről váltott ? tapasztalatok ? -
nagyúr
válasz juve600 #2215 üzenetére
Szia!
Ocsemnek van Note4-e, van nemi osszehasonlitasi alapom nekem is. Az A1 minosegibb hatast kelt, jobb anyagbol keszult, kicsit vekonyabb is a keszulek. A kameraja szinten jobb az A1-nek. Kijelzoben kb. egál, a gyorsasagban sem vettem eszre kulonbseget a rendszer hasznalata alatt. A MIUI vs. Stock android egyeni preferencia kerdese, teny hogy sok funckio hianyzik a MIUI-soknak az A1-re valtas utan. Kijelzo idoben majdnem ugyan az, talan a Note4 hoz egy picit tobbet.
Alapvetoen en nem feltetlen javasolnam a valtast, a Note4 is jó készülék és az A1 nem akkora ugrás hogy megérje lecserélni.
Ha viszont stock android fetisiszta vagy mint jomagam es szeretnel 2 evig friss rendszert vagy csupan egy picit jobb kamerat, akkor hajrá
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
vegytiszta DROID note4 en se akadály Van rá jó néhány REMEK 7 és 8.as tiszta droid Már egy alap LineageOS is többet nyújt(nagyobb testre szabhatóság) mint az A1 en lévő gyári rendszer!
Én a Note 3 Pro SE telómon se használtam a MiUi -t RR vagy AICP nagyon remek ROM -ok és van note4 re is!
-
szabos
tag
válasz Viktor0610 #2192 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
Ricardo
titán
válasz DroiDMester #2221 üzenetére
Azért az A1 esetében gyárilag tiszta a droid.
-
Reverting
őstag
Semmi masert nem vettem mint a tiszta rendszer... es k.gyors... fenykepezo, kozep kat...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
füles30
újonc
Mi a gyógyír arra, hogy híváskor nincs kép?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
-
MODERÁTOR
-
arnd
senior tag
Wifi kapcsolat mellett bekapcsolta a mobilnetet. Merthogy nincs a wifin net kapcsolat. Ezt hol lehet kikapcsolni? Mármint, hogy wifi kapcsolat esetén ne használjon mobil netet.
Nem találom sehol. MIUI alatt volt ilyen gyenge wifi helyett mobilnet, meg a kettő összefűzése is... -
MODERÁTOR
-
Mulholland
tag
A SpeMall oldalán a Garancia fül allatt találtam ezt a Magyar szervízelésről:
"Cég: Sultan mobilszerviz
Cím: Magyarország, 1135. Budapest, előre egyeztetett helyszínen / csomagküldés
Telefonos elérhetőségem nincs, az alábbi címeken érsz el:
- sultanmobilszerviz@gmail.com
- www.facebook.com/sultanmobilszerviz
- http://hardverapro.hu/apro/csajnafoon_szerviz
Kapcsolattartó: Zoli
Teendők:1> Kérlek bármilyen problémád van a készülékkel, elsősorban vedd fel a kapcsolatot a Spemall-el: service@spemall.com add meg a hibát, majd onnan kapsz egy RMA számot, amivel tudod nálam igazolni, hogy a spemall.com engedélyezte a szervizelését a készülékednek.
2>Technikai segítségnyújtás: service@spemall.com
3>A Spemall engedélyezés után kérlek, egyeztess velem a fenti elérhetőségeimen, időpontot vagy postázási címet.
Szállítási költség a vevőt terheli (oda-vissza szállítás, mindenkori postaköltség). Általános hazai szervizelési idő maximum 15 nap hibától függően. Alaplap hiba esetén a szervizelési idő akár a 60 napot is elérheti.
A garanciális szervizelések előzetes időpontegyeztetés alapján történik!Számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb!"
ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub
-
aRm1n
aktív tag
válasz Mulholland #2233 üzenetére
Köszönöm szépen
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #2236 üzenetére
Igen.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mdav88
aktív tag
válasz Bertiee #1989 üzenetére
Én is használom a funkciót, és engem is zavart. Vodafonos kártya, alapból az apn típusa: default,dun. Próbálkoztam a supl-t is beírni, de hiába, egy fel-le csatlakozás után nem volt a hotszpoton net.
Viszont átállítottam az apn-t internet.vodafone.net-ről standardnet.vodafone.net-re és gyönyörűen muzsikál, csak be kell lökni a hotspot kapcsolót. (apn típusa maradt az alapértelmezett default,dun)
Csekkoljátok, remélem másnak is működik!
-
tvamos
nagyúr
válasz DroiDMester #2221 üzenetére
Én szívesen vissza mennék a 4X-re, de nem igazán akarok főzött rom-on mobil bankolni, így inkább Mi A1-ezek. (A MIUI-ból in eleven lett.) Szeretem ezt a droidot. (Azért nem Nexus-om van amúgy, mert nincs dual sim.)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Matyi222
senior tag
válasz Viktor0610 #2228 üzenetére
Bocsi bocsi, véletlenül nem tudnád megmondani, hogy hol lehet a hívó képet előcsalni?
Előre is köszi a fárasztó pötyögést!Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
-
8nemesis8
veterán
Az hogyan lehet, hogy csak 1-2 fórumtársnál olvastam a gmail bezáródó hibáról?
Azaz bármilyen levél megnyitásakor azonnal összeomlik és bezárul!
Adatokat töröltem, de nem segített most letiltom hátha visszaáll gyárira! -
arnd
senior tag
válasz Viktor0610 #2232 üzenetére
Az nincs bekapcsolva...
A wifi-roaming egyébként mit jelent?
-
Magnat
veterán
Gondolom ez az lehet, amit a plázákban embereket leszólítva próbálnak eladni... Kolléganőm feltetette a Lenovojára, állitása szerint sz@rt sem ér.
Egyébként szerintem kissé túl van lihegve ez a fólia téma, persze ki hogy használja a telefont és mennyire félti, de nekem még egy telefonomon sem volt és normál zsebben hordás mellett egyik sem karcolódott meg, pedig pl a RN3 nem is Gorilla. A töréstől meg még az üvegfólia is csak a legritkább esetben véd, mert jellemzően sarkára ejtéskor szokott törni az üveg ... Arra meg inkább a tok az orvosság.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
TGYI
csendes tag
válasz huberpe #2175 üzenetére
Sziasztok!
Én voltam az, aki a Gmail-es szenvedést elindítottam több héttel ezelőtt. Az én A1-em nyitott és root-olt, így megtehettem, hogy a Doze-t kiiktattam. Azóta tényleg tökéletes, azaz sok óra teljes inaktivitás (sötét, mozdulatlanság) után is kb. 7 másodperccel a feladás után megkapom a leveleket, mind wifis, mind mobilnetes kapcsolat mellett.
Na de ez nem egy nagy durranás, inkább természetes.
Ami fontosabb, hogy a Redmi Note 3 Pro-n is végül sikerült elérni egy erősen hasonló állapotot. Ugye azon MIUI van, amit az A1-gyel kikerülünk. A Gmail app-pal az összes létező energiatakarékos opció kikapcsolása után sem tudtam elérni a kvázi azonnali kézhezkapást, ami igen hasonlít az általatok felvázolt A1-es esethez. Végül az Outlook használata és a Gmail letiltása hozta meg a megoldást őszinte megdöbbenésemre. Természetesen előbbire is ki kellett kapcsolni az energiatakarékosságot.
Ha nem is teljesen analóg a két eset, de annyit megér, hogy megcsináljátok ezt a cserét és megvizsgáljátok, hogy az Outlook-kal miként teljesít az érintetlen A1. A formális logika szerint jól kellene működnie.
-
Spityek
csendes tag
-
nagyúr
Mondjuk alapvetően én tartom, hogy nem akkora blama, ha nem instant kapom meg az emaileket. Egyrészt, takarékoskodjon csak az energiával a készülék, másrészt szerintem az email eleve egy olyan hírközlési forma ami nem kívánja meg az azonnali reakciót. Ha valami fontos akkor hívnak telefonon. Ha nem, akkor nyugodtan lehet benne pár perc delay, semmi nem történik ha 10p-el később kapom meg a gearbest hírlevelet. Ha meg tudom, hogy Lajos most küldött nekem egy mailt, akkor megnyitom a gmail appot oszt frissítem manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest