Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
Recovery menüje nincs? Csak annyi jön be Volume+ és Power gomb után, hogy no command .
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Land
veterán
Megjött az Imak full cover üvegfóliám, illetve az Imak tokom is, melyhez alaptól adtak sima fóliát is.
Szívem szerint az üveget raknám fel. Tökéletesen fog illeszkedni a telefonra?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Sordoran
addikt
válasz Luck Dragon #1549 üzenetére
Igen, én is így érzem. Ki hinné, hogy azért nézegetek drágább készülékeket, mert azok kisebbek. Viszont megvannak az előnyei is persze, csak meg kell oldani azt, hogy ezentúl nem fog elférni a zsebemben, már az SP is határán van a dolognak. Valami jóféle flip tok kéne rá majd.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
válasz the radish #1583 üzenetére
Helló! Kína még mindig kommunista ország.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ssoobbrrii
csendes tag
Sziasztok, egy újabb probléma jött elő. Ahogy megnyitok a Gmail alklalmazasban egy levelet kilép, leáll. Gyakorlatilag használhatatlan lett a Gmail. Ráadásul mivel rendszer alkalmazás újra sem tudom telepíteni. Mit lehetne tenni? Már kikapcsolás, újraindítottam és a fiókomat is töröltem majd újra beléptem de semmi változás. Gyári visszaállítás? Rohadtul nincs kedvem újra belakni 😠😩
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Mrgfogadtam, hogy 2 évig nem veszek újbtelefont
De annyira megtetszett a Mi A1, hogy nagyon gondolkodom egy fekete modellen.
Az lenne a kérdésem, hogy mjuk egy S7/P9/iPhone SE-hez mérve a teljesítménye és kamerája, beszélgetési hangminősége illetve jackre jutó hangja mennyiben rosszabb?
Ezekkel a telefonokkal leginkább az a bajom, hogy egyszerűen egy napot se bírnak ki. Hiába kapcsolok ki sok appot, hogy ne fusson a háttérben, de így is sokat hallgatok zenét meg netezek rajta, napi kb 2-3 órát.
Nem tudom a Mi A1 vegytiszta droiddal mennyivel lenne jobb de annyira megtetszett... beszéljetek le róla pls (ne)
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
-
Leslie1966
senior tag
Ehhez mit szóltok, jónak tűnik:[link]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
the radish
senior tag
válasz Leslie1966 #1601 üzenetére
Nincs.
-
Flagstaff
tag
válasz ssoobbrrii #1605 üzenetére
Ugyan törölni nem tudod, de a gyári verzió visszaállítható amivel a telefon kijött. Tiltsd le az alkalmazást, attól elvileg törlődik a frissítés, utána újbóli engedélyezés után pedig ne engedd frissülni.
-
tvamos
nagyúr
Vettem egy NILLKIN Sparkle flip covert. Ez sok mindenre hasonlít de a Leatherre nem. Csúszik is, nem annyira persze, mint a készülék. A zsanér része is mocsok merev.
Nekem nem tetszik."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
Céges (exchange) levelezéshez milyen programot használtok? Sajnos a Microsoft Outlook nem csatlakozik valamiért a szerverhez.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ssoobbrrii #1613 üzenetére
sz.tem elég lett volna csak az alkalmazás(Gmail app) adatait törölni és a frissítés maradhatott volna fenn!
-
gyebi00
csendes tag
Csak nekem elég gyenge a fényereje maxon a telónak?
-
Leslie1966
senior tag
válasz the radish #1609 üzenetére
Akkor csak TWRP-t lehet telepíteni nyitott bootloader-el.
-
mjani1172
addikt
válasz the radish #1583 üzenetére
Most menti le a bankkártyád adatait. És nem is számít lopásnak,:
1. mert kínában az ilyen nem az.
2. mert piktogram figyelmeztet.[ Szerkesztve ]
-
so86
tag
válasz Nandivagyok #1434 üzenetére
Nekem kalibrálás után sem jó, ugyanúgy benyomom a fülemmel a kihangosítást vagy a mikrofon kikapcsolást. Újra kalibráltam most.... Neked jó gipsztigris?
-
gyebi00
csendes tag
A másik amivel ma találkoztam és csak ennél a telónál fordul elő, hogy facebookról nem tudok képet megosztani pl fb messengerbe, nem jön fel jobb felül a 3 pont... Találkozott ezzel még valaki?
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Jó tudni, hogy a jóval drágább pixel 2 is pont ugyanúgy rögzíti a hangot videozas kozben mint az a1: [link]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
A kamera minősége jóval rosszabb.
Amúgy s7 edge és s8+ simán kibírják a napot.
(#1625) anorche1: a különbség, hogy a google hamarosan kiad rá egy javítást, a xiaomi telefonok meg már évek óta ilyenek. Szóval végül is nincs miért megnyugodni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Magnat
veterán
válasz the radish #1589 üzenetére
Sajnos nem, legalábbis nálam ... Mindig kéri a mintát.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Leslie1966
senior tag
Ha csak egyszerűen adb konzolon keresztül nyitjuk a bootloadert akkor is eltűnik a wifi, vagy csak az összefoglalóban leírt kelzsoca módszer esetében? Egyébként nekem a gyári bootloader nyitó alkalmazás nem ismerte fel a telefont, hiába telepítette a benne lévő drivert. Nem akarom rootolni elég lenne a TWRP recovery flahelése is nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Most vettem meg a telefont, nagyon nagyon tetszik, kész vagyok tőle, egész odáig kész voltam, amíg meg nem láttam ezt a hányadék google android borzalmat, ez mi? Katasztrófa egy mobilnet inditás, vagy egy némitás, se rezgés se hang mint más telókon, mindent kétszer kell rányomni, a menü nagyon szegényes, egyszerűen nem tudom megszokni! Itt van egy fullos telefon, és akkor ilyen szar rendszert raknak rá, google-sat? Ezt azonnal lekéne cserélni. Borzalmas körülményes ez a rendszer, és nagyon kevés a beállítási lehetőség!
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
DarkChild
senior tag
Egy-két hete bedobtam a 3G vs 4G üzemidő témát és azóta váltva használtam a telót két töltési ciklus között. Nos, nálam 3G-n nagyjából másfél-két órával hosszabb kijelzőidőt produkál a kütyü, mint 4G-n. Evvan. Maradok 3G-n asszem', amire én használom, arra bőven elég az a sebesség is
-
tamass.szabo
tag
-
gusthy
veterán
válasz tamass.szabo #1641 üzenetére
Amúgy a kolléga által említett dolgok pont nem körülményesek.
-
gusthy
veterán
válasz tamass.szabo #1643 üzenetére
Tudom, az eredeti kommentre vonatkozóan írtam.
-
betongyuszi
újonc
Sziasztok!
Xiaomi Mi A1-es készüléket szeretnék vásárolni. Nagyon tetszik a készülék, viszont megnéztem pár, a telefonnal készített videó felvételt, ami alatt bizonyos hangok nagyon furán hallatszódnak.
linekelek hozzá egy videót is.
https://www.youtube.com/watch?v=6-ncyEPZIds
Ezzel kapcsolatban annyit találtam, hogy vmilyen zajcsökkentő algoritmus hiba okozza, illetve a másodlagos mikrofonnak lehet még köze hozzá. A kérdésem pedig, hogy lehet-e majd számítani javításra, mert ez elég zavaró. Így nem veszem meg a készüléket.Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
-
MODERÁTOR
válasz betongyuszi #1645 üzenetére
Open Camera appon belül van rá megoldás, beállítás: "Videó beállítások/Hangforrás/Hangra optimalizált"
NEM próbáltam ki, csak itt olvastam mástól, hogy neki így jó lett a hang.
Xiaomi 13T
-
Feri1977
senior tag
Egy kérdés, fent a google keresőt hogy az istenbe kell eltüntetni, mert nem lehet " megfogni" és lejjebb húzni vagy át tenni másik oldalra, mint az összes telefonomon idáig? Nem kell az a kereső oda, pontosabban lejjebb akarnám tenni, hogy az időkép kiférjen tőle. Köszönöm!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz betongyuszi #1645 üzenetére
nem kell külön app sem hozzá, jó a video hangja a gyári kamera appal is!
tökéletes videó hanghoz elegendő a build.prop ban egy sort módosítani
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=none
kell módosítani
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluencepro -ra
ugyan így aktiválható a Camera2 api és az elektronikus kép stabilizáció is
Megoldható Root nélkül is csak nyitni kell a BootLoadert, egy TWRP-t indítani majd ott lehet telepíteni a módosított build.prop -ot(ha igény van rá felteszem a telepítő zip et belőle), ezután vissza is lehet zárni a BootLoadert ha nincs rá igény hogy nyitva legyen
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #1649 üzenetére
Ne már.
Inkább feltelepítenék egy appot, mint hogy a teló lelkébe ennyire belenyúljak.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest