Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clander
tag
Egyébként 9-en a gyári equalizer elég fapados lett, másnál is hasonló a helyzet? A basszust is hiába tolom maxra a rendszer mindig vissza veszi alapra.
-
-
darvinya
titán
-
Sordoran
addikt
Érdekes hibába futottam most bele. Gyári 8.1 van még, minden féle mókolás nélkül. Felakartam oldani a készüléket ujjlenyomattal, de kérte mintát. Pár naponta csinál ilyet, biztonság miatt ugye. Megadom mintát, elsötétült a kijelző, majd hirtelen visszadob zárképernyőre. Hiába adtam meg újra és újra, nem volt hajlandó feloldani a készülék. Semmi hibaüzenetet vagy egyebet nem kaptam. Szerencsére újra tudtam indítani és utána megjavult, de elég fura egy hiba volt ez. Más már találkozott ilyennel?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Is-tee
aktív tag
válasz Nerazim #23055 üzenetére
Helló!
Vissza zárás is ugyan úgy működik, mint a nyitás. Tehát, mikor kiadod a fastboot oem lock, még nem ütsz Enter-t, hanem lenyomod, és nyomva tartod a hangerő le + plusz bekapcsoló gombot, majd ezután enter, ha vissza tér fastboot módba elengedheted a két gombot, utána fastboot reboot, majd enter, és újra is indul a telefon zárt bootloader-el, wipe/törlés nélkül!
[ Szerkesztve ]
-
rhen
senior tag
-
Nerazim
őstag
válasz Is-tee #23063 üzenetére
Köszi, igen utána már észrevettem a videóban először nem emlékeztem rá, hogy ez is benne van. Mikor benyomom a gombot majd entert ütök, akkor csak egy villanás jelzi, hogy újraindult fastbootban vagy honnan fogom tudni, ha előtte is fastbootban volt A videóban mintha villana egyet. Te egyébként próbáltad?
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Grecky
senior tag
válasz Is-tee #23066 üzenetére
Na, frankó, ha jön a pie ki is próbálom. A gcam-os autofocus dolgot megnézné valaki pie alatt, h megoldja-e a fent említett metódussal + a plusz sorok beírásával?
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
rhen
senior tag
válasz darvinya #23073 üzenetére
Nyilván, de legtöbb esetben ez a DAC bemenete. Ez már nem tömörített (az átalakítás megtörténik a codec-ben). PCM-nek alapesetben nem paramétere a kbps. Persze kiszorozhatod.
Pl 44,1kHz 16 bit sztereóban majdnem 1,5mbps-ot ad ki. Kizárt dolog, hogy 128kbps PCM menjen a DAC-ra. Az 8kHz 8biten. -
darvinya
titán
Pedig annyi.
Most hallgattam olyan zenét ami pontosan milyen minőségű és hogyan kell szólnia.
De még közelébe sincs annak.
Eddig csak Op. rendszer változott, a többi maradt, így kizáráson alapulva csak az korlátoz.Eddig könnyen meghajtott egyszerű SE X1 füles is gondot okoz.
Pont úgy viselkedik, mint USB C-s átalakító, amit gyárilag adnak készülékekhez, ami max. Headset-ként telefonálásra jó, zenehallgatás kizárva.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rhen
senior tag
válasz darvinya #23075 üzenetére
Sajnos nincs a közelemben 8.1-es A1 összehasonlításhoz, mindhárom ami a környezetemben van már frissült.
Annyi biztos, hogy annyira nem lehet rossz mint amit vázoltam (8kHz/8bit).
Max azt tudom elképzelni, hogy a DSP-ben van valami más beállítás és netán 1-1-be adja tovább a DAC felé az adatot (pl a 44,1kHz/16bit jelet), nem csinál upsamplingot (pl 192khz/32bit-re), vagy egyéb javító eljárást.
A meghajtás meg megint másik téma, az erősítő függő.
Na de ezzel befejeztem a "kötözködést", kellemes estét mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
válasz Fall-N #23078 üzenetére
Mi kértél, néz meg mit ír build.prop és rájössz A2 lite lesz több helyen.
(#23076) rhen
Milyen DSP, stb. kamu izé.
Egyszerű korlátozás beiktatni, mivel ez DA, amihez kell SW, ide könnyű berakni, mint a hangerő.(#23077) HDR123
Botfülünek mindegy hogyan csörög Lali sláger.
[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
Továbbra sem vagyok néha elérhető. Szerintetek ez miért lehet? Még 1x nem szívesen gyalulnám a telefont.
Fastboot -ból tettem fel a pitét, mert anomáliákat okozott a sima frissítés (volt 4G -m, nem ez volt a probléma). -
Wagner60
lelkes újonc
Sziasztok!
Meg lehet csinálni valahogyan azt, hogy bejövő hívás fogadásához ugyanaz a mód legyen aktív és standby kijelző esetén. Ez a felfelé ugráló gomb hívásfogadáshoz nem az én világom... (pie) -
mobilizmo
addikt
Nem értelek benneteket, minek foglalkoztok még mindig Darvinya butaságaival. Képtelen érthetően fogalmazni és az eddigi, igen csak megkérdőjelezhető, "munkásságából" leszűrhető statisztika az, hogy 100-ból 99-szer köze nincs a valósághoz amit ír (ennél még találgatással is jobb statisztikát illik összehozni). Ja és természetesen mindenki más készüléke hardver hibás, csak az övé nem.
BUÉK!Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
megott
aktív tag
Sziasztok! Még mindig semmi hír a frissítésrôl, (hiába próbáltam az xda-s módszert is) ez így normális?
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
ouzosprite
csendes tag
válasz ouzosprite #23032 üzenetére
Szóval olyan, mintha az alkalmazások között nem lehetne váltani, mindig bezáródik az, amiről átváltok a másikra.
-
Rimuru
veterán
válasz ouzosprite #23086 üzenetére
A fejlesztői beállításokban van egy ilyen, ez nem lett ez bekapcsolva?
Don't keep activities
Vigyázat, csalok!
-
Fall-N
veterán
válasz ouzosprite #23086 üzenetére
Volt FR? Nálam az értesítések cseszekedtek, így megcsináltam. Azóta semmi gond vele. Memória fogyasztása is lecsökkent utána. Ennyit arról, hogy nem kell gyári visszaállítás főverzió váltás után. Pedig próbaképpen én is ki akartam hagyni (főleg 9 hetes babám mellett) csak nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
HDR123
tag
válasz darvinya #23080 üzenetére
Támaszd alá amit írsz, semmi alapja nincs.
Jó pár lemezt elkészítettem már a saját stúdiómban valamint már lassan 20 éve zenélek. A sértegetésekből köszönöm nem kérek, objektív dolgokat viszont szívesen olvasok.Gondolom neked a Lame mp3 128kb/s 3.100-as verziójú kodek high-ban ugyanaz mint a a régebbi low profilok.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz HDR123 #23089 üzenetére
Attól, hogy feszítesz stúdióddal még nem biztosan hallod dolgokat, egyrészt még soha nem.hallottam studiódat(ha egyáltalán van), másrészt legtöbb hazai zenésznek kiálltot palánta botfülű, s csak magolt anyagból tud megszólalni.
Új vagy régi kodek mindegy, mert zene tömörítés csak veszteséggel működik.
Ráadásul itt mindegy mit használsz, mikor telo DA van lekorlátozva.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
HDR123
tag
válasz darvinya #23090 üzenetére
Tudatlanokkal nem vagyok hajlandó többé beszélgetni.
"Új vagy régi kodek mindegy...." Hát persze, okoska.
"...legtöbb hazai zenésznek kiálltot palánta botfülü..." Professzor mondja már meg hogy pontosan hányan vannak, ismeri mindet vagy engem?Részemről tiltva vagy, kiérdemelted.
És javaslom hogy erről az oldalról más is tegye ezt.Az ilyen jellegű megnyilvánulások nem tartoznak a fórum méltó használatához, valamint ez messze nem konstruktív tudásmegosztás.
-
Aurig@
őstag
válasz darvinya #23090 üzenetére
Meg lehet, meg tudom valahol nézni számszerűleg, hogy tényleg le van e korlátozva?
Nem fül utáni összehasonlítás, viszonyítás érdekel, hanem számszerű adat, ahol le van írva, vagy ellenőrizhető, hogy bármilyen bitrátájú audióanyag, csak és kizárólag 128 kb-re korlátozva hallgatható vissza.
Az nem mérvadó, hogy itt és itt leírták. Ha leírták valahol, akkor Ők is ellenőrizték valamilyen úton-módon.
Ez érdekelne!
Mert így addig nem frissítenék Pie-ra.Köszönöm
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Rootolt telón, custom rom esetén vmi appal be lehet állítani a dupla koppos feloldást ami rendesen működik és nem szívja az akksit stb.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
darvinya
titán
válasz Aurig@ #23093 üzenetére
Root-al néz meg fw-ben mire van állítva.
Ha már turkálsz fw-ben nézd végig hány A2 Lite bejegyzés lesz.Amúgy egyszerű USB C-s átalakító ennyi a max., mert csak Headset hívásra van kiépítve.
(#23094) mobilizmo
Pont annyira, mint Te.
Nehéz elfogadni, hogy átb… kis kínai/indiai, hogy így vedd következő készüléket.
És igen tudják korlátozást, mert ilyen irányú MIUI fórum bejegyzéseket egyből törlik indok nélkül.
Sőt megjegyzed A2 Lite -ot, kizárják fiókod.
XDA pedig már rég nem a régi, s alig járnak oda valódi programozó és nemcsak lego-zó.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Egy értelmes mondatot nem tud összerakni, nemhogy érveket felhozni, miért hinnél neki?
Én is először megijedtem, mikor leírta ezt a baromságot, de sehol máshol nem említik ezt a lekorlátozást.
Ennek a telefonnak eléggé népes, és hozzáértő használói közössége van, egy ilyen bicskanyitogató, teljesen felesleges korlátozástól már őrjöngene az xda (emlékszünk még a hangerő korlátozás előtti zúgásra, alapzajra?). De ezt a hülyeséget csak ő találta ki, természetesen semmivel sem tudja alátámasztani, itt és az xda-n sem írt senki erről, pedig eléggé feltűnő, hallható dolog lenne, HA igaz lenne. -
Fall-N
veterán
Sehol mert az ő baromsága. Ugyan miért korlátozzák le, semmi értelme nem lenne. Annyi történt, hogy az Android 9-cel megkapta a ROM a Qualcomm saját EQ-ját. Számszerű bizonyítéka, mérése sincs, csak a saját hülyeségét fújja.
Az is nagy butaságra vall, amikor valaki egy szakemberrel akar vitatkozni, amikor meg nem jön össze inkább személyeskedik. Attól még, hogy hobbiból fül- és fejhallgatókat forraszt attól még nem lesz hangmérnök valaki. Az külön szakma.
Ahogy írta a kolléga, ignorálni kell a hsz.-eit. Kár vitázni olyannal, aki tudatlan.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Fall-N #23099 üzenetére
Annyi történt, hogy az Android 9-cel megkapta a ROM a Qualcomm saját EQ-ját.
Na pont ez Óriási baromság, mert pont ilyen EQ van Doogee Y100 Pro/Y300 HomTom HT16/17Pro telokban is, amiben k… nem Qualcomm CPU van.
Mond hogyan fogsz számszerűsíteni egy analóg kimeneten mért értékek, ha már nem tudsz belenézni fw.
XDA meg egy lego-zók gyülekező helye, mert már elhagyták valódi programozók.Ha már tényleg olyan jó Pie, akkor miért vonták vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest