Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz eclipse19 #23300 üzenetére
Itt nincs semmilyen preset, azaz itt nincs semmilyen előre definiált tér helység.
Csak mély kiemelés és térhatás, ami semmit sem ér.
Mind a EQ, mind a mély kiemelő és térhatás állításra hangerő felére esik.
Hang minőséget semmilyen másító használata nélkül mondtam, hogy rosszabbodot.
Mert előtte is így használtam, és érezhető hang különbség.Nálam régi használati sokással és réginek megfelelő fényerő mellett még akku sem bírja tovább.
Akinél most javult, annál sok korlátozás és fényerő csökketéssel jön ki.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Fall-N
veterán
válasz Kripke #23299 üzenetére
Nyugodtan frissíts. Egyrészt van millió EQ app a Play Store-ban, így nem kell használni a gyárit. Zenelejátszókban alapból van (ha normális).
Ahogy a kolléga írta, ha ilyen beállítás van akkor az összes EQ visszavesz a hangerőből, ez mindig is így volt (limiter: ez akadályozza meg, hogy sercegjen a füles). Talán a PlayerPro beépített hangszín-szabályzója nem.
darvinya: mesélj még hülyeséget... A fényerő 80 %-on van, eddig is ugyanennyin volt. A SoT nőtt.
Egyáltalán nem lehet általánosan kijelenteni, hogy kinek hogyan fogyaszt,.sokkal komplexebb a dolog. Függ a telepített alkalmazásoktól, a háttérben futó dolgoktól, szinkronizációktól, a terérőtől: a toronytól való távolság, a Wi-Fi jelerősségétől stb. Aki sok szemét alkalmazást telepít eleve jobban merül a telefon. Elég pár IM alkalmazás +FB és már merül is.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
válasz Victoryus94 #23302 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz Fall-N #23303 üzenetére
Max. Te nem látod különbséget, mert csökkent max. fényerő is.
Igaz, hogy 8.1-en sem használtam esti időszakban 60%-nál nagyobb fényerővel, de most min. 80%-ra kell vennem, hogy közel azonos fényerőt adjon.
90% lenne pontos azonosság.Pont ugyanannyi háttér szink. és app, mint 8.1-nél.
Nem használ(tam)ok idétlen FB, stb. app.És mint látszik pontosan ugyanannyit bír.
Persze eleinte nálam is javult akku.
Csak, mikor ez nem jött meg, az nem értesítet, körmére néztem rendszernek és kikapcsoltam idétlen önkényes app leállító energia gazdálkodását.
Látható is, hogy 1 új rendszer app van csak berakva.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dulo83
csendes tag
Sziasztok, frissítettem én is a 9-es androidra. Én egy zavaró dologgal találkoztam eddig, az pedig az indító képernyő tetejen lévő dátum-időjárás plusz sor,ezt ellehet valahogy tüntetni?
-
yusukee
aktív tag
Felraktam az új frissítést, így már jó nekem is a B20. Már csak a VPN rosszalkodik, bár az gondolom a blokada hibája.
-
andHermann
tag
Aki feltette a tegnap megjelent frissítést és van GCam-je, megnézné, hogy rendben működik-e? Főleg autofocusra panaszkodtak itt többen, korábban. Én Gcam miatt nem merek még frissíteni. Köszi előre is.
-
tomboy84
tag
válasz andHermann #23310 üzenetére
Továbbra is megvan az autofocus hiba
-
Fall-N
veterán
Azt talán annak kéne jelezni, aki portolja a GCam-et. Xiaomi nem fogja javítani egy olyan program hibáját, ami hivatalosan nem is elérhető a Pixel telefonokon kívül.
-
soldi3r
veterán
Kossz a B20-as infokat, akkor en is megengedem a frissitest.
Erdemes utana resetelni?E30 (oo=[][]=oo)
-
bexinho23
őstag
v9.0 (+tegnapi frissítéssel)
Nálatok beszokott ragadni a 'képernyő idő' az akku beállításban? -
andHermann
tag
válasz tomboy84 #23311 üzenetére
Köszi szépen.
Ez rossz hír sajnos. Akkor maradok egyelőre Oreon.
Lehet láma kérdés, de egyébként ha kézzel böksz, akkor azért jól fókuszál és csak autofocus hibázik? Mert elég gyakran szoktam én megmutatni, hogy mire fokuszáljon képkészítés előtt, ezzel még talán együtt tudnék akkor élni. Csak ha teljesen használhatatlan képeket gyárt, na azt ne!
-
Grecky
senior tag
Érdemes itt nézelődni gcam ügyben:
https://forum.xda-developers.com/mi-a1/themes/gcam-pie-t3887991
Nem frissítek pie-re, amíg nincs rá megoldás.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
drdr
senior tag
Úgy tudom Pie-on nem működnek a hívásrögzítő appok. Mi a tapasztalat? Valóban nem működnek, esetleg Xiaomi beletette a sajátját, van hívásrögzítésre mód (unlock és rootolás nélkül)? (Mármint úgy, hogy ne csak a saját hangom halljam, hanem a másik felet is....)
[ Szerkesztve ]
-
balaaa88
aktív tag
-
aicon
senior tag
Roottal megy és csak a Boldbeast féle ha vonali felvételt -alsa- szeretnél, semmi egyéb, ha a hívó felet is fel akarod venni, mikrofonból/hangszoróból tud a többi is de ahhoz ki kell hangosítani a hívást vagy játszadozni az erősítéssel és olyan elmegy minőség.
[ Szerkesztve ]
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
drdr
senior tag
Ja vágom a lehetőségeket.... Többnyire a másik felet szeretném hallani a felvételeken (nem magamat ).....
Rootolni nem akarok továbbra sem (kinőttem már belőle )Azért egy próbát megér... (végül az FM rádiót is beletették)...
"Lájkoljátok" légyszi.... -
tomboy84
tag
válasz andHermann #23316 üzenetére
Nálam két fajta is fenn van, egyikben (GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2 v8) tökéletesen működik a kézi fókusz, a másikban (Gcam_Pixel3Mod_1.3.2build.6.1.0.21) nem.
Egyébként aki próbálta már, ha 9 alatt ezt megcsinálom, akkor is megmarad a fókusz hiba?Bár ez alapján azt hiszem tudom a választ.
[ Szerkesztve ]
-
acsati
aktív tag
rossz topik, törölhető[ Szerkesztve ]
-
drdr
senior tag
-
darvinya
titán
válasz #16729600 #23334 üzenetére
Mitől rinyálom teli a topikot?
Leírom valóságot, ez bánt.
Vedd meg abba árban, amiben vettem s máris veszek másik készüléket.
Mikor jössz érte?Régebben én is szemellenzős voltam adott készülékkel, de ezt már kinöttem, s már szemet szúr egyből, amit szándékosan elrontanak, hogy vegyél új készüléket.
Ezek a cégek nem jótékonysági egyletek, hanem kemény profit orientál, s neki az a jó, mikor gyorsan veszed új terméket.
Mert évekig használt 1 termék számukra óriási veszteséget jelent.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hzx0
aktív tag
Mi a jó beállítás itt(*#*#4636#*#*)? 8.1 en mikor bekapcsoltam a Volte át állítottam Lte/td-Scdma/umts re. Frissítés után vissza állt td-Scdma/cdma/umts. Ha Lte/td-Scdma/umts re van állítva Telekomos hivásnál le vált 3g -re. 0 térerő. Telefon hívás is megszakad vagy hivaskor egyszerűen pittyeg és eldobja a hívást. td-Scdma/cdma/umts van beállítva. 2g-re vált és full a térerő.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz bogyobacsi #23339 üzenetére
Nálam is ugyanez.
AC hálónál nincs gond. Ezek szerint a saját bt-je zavarja a wifi jelet. -
rhen
senior tag
Nekem Bluetooth be és kikapcsolva is digi 100/50-en DIR-859-es routerrel 5GHz-es AC sávon 90/40-et mért a meteor. (Más eszközök is használják közben a netet)
Igaz nincs állandó kapcsolata a Mi banddel, így gyakorlatilag "idle". Nem tudom ez számít-e.
Sajnos nincs Bluetooth fülesem, vagy más folyamatos kapcsolatot fenntartó eszköz.
-
rhen
senior tag
Kicsit utána olvastam ennek a Bluetooth-Wifi problémának.
Még Apple tudásbázis cikk is vam róla.Próbálj egy másik wifi sávra váltani és a sávszélességet 20Mhz-re csökkenteni.
A legjobb csatorna kiválasztásában segítség lehet a https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrem.wifianalyzer app. (Nálunk (10-es panel) a 2.4GHz kuka. Egyet se tud ajánlani, annyira telített. Ha arra a sávra megyek, 5-ödére esik a sebesség BT ide vagy oda.)
Szerintem úgy nézd meg milyen csatornát ajánl, hogy a 2.4 GHz-es sávon vagy és a zavaró BT eszköz is kapcsolódva van.
Ezután állítsd át az ajánlott csatornára a routert.
-
Sordoran
addikt
Nekem is lefrissült, és gyorsan én is leteszteltem. Ugyanez nálam is, ha a BT on akkor 2.4 GHz-es wifi-n lassú (5 mbit), magas ping. Ha a BT off akkor hozza amit kell (30 mbit), ping is normális. 5 GHz-en szintén nincs probléma, ott akár on akár off a BT, rendesen működik.
rhen:
Ezt megnézem én is.Mégse, itthon van 5 GHz azzal elvagyok, máshol meg úgyse állíthatom át.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
drdr
senior tag
válasz Victoryus94 #23343 üzenetére
Nem tudom számíthat-e, de már 8.1-en is telepítve volt a frissítés előtt. Erről van szó.
A vicc az hogy az alkalmazást megnyitva, ott is olvasható, hogy az Android 9 nem támogatja a rögzítést...[ Szerkesztve ]
-
drdr
senior tag
válasz Victoryus94 #23343 üzenetére
Sajnos korai volt az öröm. A hangszóróból veszi fel a hangot ami a mikrofonba belehallatszik. Ha halkabbra veszem, akkor már alig hallatszik a felvételben.
Sajnos a fentebb említett Skvalex esetében is ez a helyzet. Nincsenek csodák.
Marad ez.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz darvinya #23335 üzenetére
Pont erről beszélt. Gyártod a mantrát (direkt elrontás megaLOL) miközben sok embernek nincs semmi (mondvacsinált) problémája. Kicsit több fórumot látogatok (Reddit, G+, XDA, Mi fórum), mint te, de érdekes módon ilyen problémája senkinek sincs. Pedig G+-on van pár indiai okostojás.
Úgy kell tenned, mint a macis avataros kollégának. Ö is eladta az A1-et és vett egy új telefont (A2 lite) és megszűntek a nyűgjei. Az más kérdés, hogy váltig állította, hogy nem vesz szemét Xiaomit.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Sziasztok, most frissítettem pitere és nem tudok csatlakozni az otthoni wifi hálózathoz, más eszközzel jó, illetve közvetlenül előtte is jó volt. Mi a megoldás erre?
Keresgeltem neten de mindenhol csak a kérdést találtam, megoldást nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest