Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TheBikerider #7497 üzenetére
Nem rosszindulatból írtam, félre ne értsd, csak ha valami nem jellemző erre a készülékre, az az, hogy kiváló a kihangosítása (is), hallhatóság szempontjából.
-
zsizsef
senior tag
Híváskori rezgést hogyan lehet kikapcsolni (ha a hívott fél felveszi ne rezegjen)?
-
lacy027
tag
válasz janes1976 #7501 üzenetére
Beállítások/Akkumulátor, jobb fent három pont majd Akkumulátoroptimalizálás. Itt az összes alkalmazás, megkeresed a Gmail-t, rányomsz és kiválasztod a ne legyen optimalizálva lehetőséget.
#7503 zsizsef: Tárcsázó, jobb fent három pont, Beállítások, ezen belül valahol, legalábbis feltehetően. Nougat alatt biztosan volt erre menüpont, Oreon eltűnt (és nem rezeg, mikor felveszik), így nem tudok pontosabbat írni.
[ Szerkesztve ]
-
Klown
aktív tag
Szívemből szóltál! Nem kell üzletember ehhez! Elég egy dolgos vállalkozó (burkoló, asztalos, stb.) is, aki egész nap dolgozik, viszont a telefonja elengedhetetlen. Valószínűleg abban a pár órában, amit otthon tölt nem feltétlen a telefon újrabelakásával akarja tölteni...
Na mindegy! Mi vagyunk a fekete seggűek ezzel a véleménnyel... Pedig, akkor is ez lenne az elvárható! (Elvi kérdés.)
Tiszteletre méltó, amit DroidMester tett a közösségért (pl. a TWRP-s leírás és feltöltött állományok), szép munka! De az már kevésbé, mikor személyeskedve szól le másokat, akikkel nem eggyezik a véleménye...
A szobafestős példa is tetszik, bár ott sántít, hogy egy normális festő szól, hogy a szekrény mögött is jó lenne lefesten (főnök )i, biztos, hogy kimaradjon? Na ezt a Google-Xiaomi nagyon nem teszi meg! Pedig lehetne egy figyelmeztető szöveg, amit külön le kellene OK-zni, mielőtt a frissítésre kattintasz, hogy erősen ajánlott a telefon újrahúzása. Ha erre van hivatalos figyelmeztetés, akkor nem szóltam! (Én nem találtam. Ugyanúgy leokéztam, mint egy mezei security patch-et.)
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
janes1976
őstag
válasz lacy027 #7504 üzenetére
Köszi!
Szerintetek van értelme csak emiatt resetet csinálni? Mi a különbség a hard meg a factory reset között?
Nem sok alkalmazás van fenn, a google meg szinkronizálja a névjegyet meg ugye a fotókat. Azt nem tudni, hogy ezzel megjavul-e vajon???
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Fall-N
veterán
válasz Draun01 #7496 üzenetére
Ez már kijött egy ideje, fel is rajtuk sokan, de van még benne bug. Például olvass vissza, SD kártya média szkenner bug. Másolsz rá, de a rendszer nem ismeri fel csak üres fájlnak. Újraindítás után már felismeri. Gyári Fájlok alkalmazáson kívül semelyik sem tudja elsőre úgy másolni, hogy lássa a rendszer. Ez egy általános Oreo bug, amit nem fedeztek fel időben, mert sokan két SIM kártyával használják, és nincs a telefonban olyankor SD.
-
Fall-N
veterán
válasz dolon75 #7499 üzenetére
Jó a tok csak nagyon bumszli lesz tőle a telefon. Én inkább vennék rá MSVII, IMAK vékony tokot és beletenném egy univerzális bőrtokba, azt úgyis övre lehet rakni.
Én is vettem egy vastagabb Transform tokot de nagyon vastag lett tőle a telefon. Most úton van Aliról egy MSVII tok. Út közben bőrtokban van.
-
HDR123
tag
Akinek nem jött meg az android update az nullázza le a google framework app-ot.
Működik Nougat-ról Oreo-ra, valamint Oreo frissítése a januári patch-el.Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazás infók -> Jobb felső sarok menü -> Rendszer megjelenítése
Angolul Google Services Framework, magyarul Google Szolgáltatások keretrendszer app.Ha megvan akkor
-adatok törlése
-gyorsítótár törlése
-letiltás, majd újra engedélyezésTelefon újraindít, majd háromszor-négyszer nyomkodva a frissítés keresése gombot, előjön a frissítés.
Nekem így ment fel az Oreo dec 31-én, most pedig a januári frissítés. -
lacy027
tag
Mint kiderült, Oreoból kihagyták ezt, más is hiányolja. Én csak frissíttettem, korábban kikapcsoltam, ezért nem rezeg nálam. Az említett menüpont a bejövő hívásokra vonatkozik.
-
janes1976
őstag
válasz mistake767 #7513 üzenetére
Gyári beállítás visszaállítását megcsináltam és megjavult, ez vágja haza a gmailt!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
5db-ot rendeltem belőle hátha elcseszem a felrakást (marad ott porszem idegesíteni meg későbbre is etc...) szóval ma jött meg.
2db teljesen frankó vastag hungarocell (ami ki volt vágva formára az üvegek helyének) tehát az között voltak az üvegek és az összes pókhálósra törve.Nem csak megrepedve, szanaszét törve.
Mivel a cell-en én semmilyen sérülést nem látok, vagy legalább egy autónak kellett volna átmennie rajta, hogy így eltörjenek és, mint írtam az összes, csak is azt tudom feltételezni, hogy valamit elbxtak és eleve törötten, véletlen gondolom így került bele.
Az előbb írtam privátot fényképpel, hogy intézkedjenek, vagy valami...A picsába már, de tényleg
-
Geresics
addikt
Az normális dolog, hogy a Xiaomi A1 akkuja gyári töltővel:
- 54% -> még 3 óra
- 67% -> még 2 óra
- 81% -> még 1 óra
Kimentem a kocsihoz, ott van olyan töltő, ami mér áramerősséget, és fél amper körül tölt csak!A gyári töltő 2A-es, próbáltam 1A-est, azzal 34%-nál 11 órát írt ki. Próbáltam másik USB kábellel, azzal is 3 órát ír 54%-nál...
Ha számít, 7.1.2-es a szoftver, decemberi frissítéssel!
[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz Ricardo #7521 üzenetére
Ténylegesen ennyi idő alatt tölt kb.!
Viszont mióta megvan, még nem indítottam újra, hát gondoltam megpróbálom! 10 perce karikázik ez a fos itt nekem, és azt írja KikapcsolásHa már panaszdélutánt tartok, a gyári gmail alkalmazásban nem tudom beállítani, hogy csak az olvasatlan levelek jelenjenek meg!
2 éve van iPhone 5S-em, de sosem voltam nagy iOS buzi, viszont be kell valljam, ott ilyenek nem fordulhattak elő...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Clander
tag
válasz janes1976 #7516 üzenetére
Szerintem ez nem teljesen így van ahogy ezt itt leírják. Anno az LG G3-as telefonomon folyamatosan összeomlott a Google Play áruház meg a Hangouts. Úgy tudtam megoldani, hogy a Google play szolgáltatásokat és a keretrendszert töröltem. Utána használtam hiba nélkül a telefont és minden értesítésit megkaptam.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
válasz Clander #7523 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mihez van köze, csak azt tudom, hogy ahogy visszaállítottam gyári beállítás visszaállításával, azóta jön az üzenet mint állat!!! Hibamentes és nekem csak ez számít!
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon jólesett, hogy ennyi segítőkész ember van
Clander: így van
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz TheBikerider #7470 üzenetére
Szuper, köszi! 👍
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
őstag
használjatok MS Outlookot, tökéletesen kezeli a gmail accountokat is. Nem fossa magát össze ha a play services-t piszkálgatja az ember.
Akksi töltésre: tuti tudja a quick charge-ot, vagy valamelyik USB-C gyorstöltési szabványt, mert a lumia 950XL-em töltője és a ZMI power bankom is kicsivel több mint egy óra alatt 95% körülre felnyomja.
-
HDR123
tag
válasz mistake767 #7513 üzenetére
A Gmail app köszöni szépen jól van, működik jól, értesít.
-
bepken
veterán
válasz janes1976 #7516 üzenetére
egyébként szerintem is kikerülhetne összefoglalóból....vagy legalábbis állhatna ott egy "saját felelősségre" megjegyzés
mindezt azért:
- mert magától is fel fogja ajánlani a frissítést
- mert sokaknál ennek elvégzése után sem változott semmi (nálam sem)
- mert én sem tartom egészségesnek, hogy emiatt minden alkalommal sír a Store vagy a Gmail[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
gkrisz78
tag
Az Oreonak mintha más lenne a memória kezelése, jobban kilövi a nem használt appokat. Én azt vettem észre, hogy az alkalmazás váltó bal gomb megnyomásakor egy rövidebb lista jön elő mint Nougat alatt. Ami persze nem probléma, mert villámgyorsan elindul minden, csak érdekesség. De az is lehet csak placebo. 😀
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
janes1976
őstag
+1
Amúgy nagyon érdekes, mert ugye rajta volt a Nugát alapba, így kaptam, minden fasza volt, nem sírt semmi, majd töröltem a Google Framework Service keretrendszer adatait meg cachet, megjött az Oreo és láss csodát, egyből elbaszódik a Gmail. Majd mivel sehogyan sem jött helyre, amit itt írtak mindent kipróbáltam, és így se lett jó. Végül gyári visszaállítás és láss csodát, lőn világosság, azonnal megjavult. Ez nem véletlen, nagyon nem az.
Az a baj, hogy ha szarakodik akkor gyári visszaállítás, így viszont fasza minden
Sztem, ha akinek szar a gmail nyomna egy gyári visszaállítást, 10-ből 9-nek megjavulna
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bepken
veterán
válasz janes1976 #7539 üzenetére
nekem a gmail és store is hibakódot írt, nem tudja elérni.a szervert vagy valami ilyesmi. mindkettőnek cache törlés és restart, ezután ismét működik. - levelek megjönnek rendesen (az általad tapasztalt probléma szerintem inkább gmail app hiba)
én inkább azért javasoltam az összefoglaló javítását, mert szerintem túl erőszakos és - mint kiderült - sokaknál kb felesleges, sőt akár újabb hibaforrás
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
janes1976
őstag
Tartok tőle, hogy nem Gmail app hiba, mert akkor nem kellett volna megjavulnia, hanem ugyanolyan szarnak kellene lennie
Mert reset után minden happy lett, azért ez érdekes. Meg megnézhetnétek vmit. Van ez az éjszakai fény, ezt ha beállítottam napnyugtától napkeltéig szart se csinált. Most meg az előbb bekapcsolt magától, ahogy kell. ezeket azért nem tudom hova tenni
Végül is mind1, jó lett az a lényeg, minden faszán megy
DroiDMester: lehet, de így legalább tudom, hogy hót' ziher, az a rossz. Mindenesetre jelzem, ha elbaszódik
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
Ígértem fotót a három hónapos Ultimate Shield fóliáról.
Nem vagyok képes az iPhone 5s-sel értékelhető fotót készíteni, hogy a fólia látható legyen, tehát bocs mindenki (főleg DroiDMester ), nem lesz fotó.
Szóval el kell hinnetek, hogy egy karc sem sok, annyi sincs rajta.A Google Szolgáltatások keretrendszer adatainak törlése és a GCM nem működése között tutira van összefüggés. Most tettem egy próbát, kitöröltem a Google Szolgáltatások keretrendszer adatokat, és ezután már nem futott le rendben a Join (telefon értesítései a gépen, plusz millió egyéb funkció) tesztje. Szerencsére, lehetett vele javíttatni, de simán elképzelem, hogy a Gmailben viszont nincs erre lehetőség. Bár azt furcsának tartanám, hogy hard reset kellene a javításhoz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
DarkChild
senior tag
A Gmail nálam is elég furán viselkedik... Ráadásul reggel küldeni akartam egy levelet és a "Küldés" gomb megnyomásakor nem küldte el azonnal, hanem beragadt az "Outboxba" és csak refresh után volt hajlandó ténylegesen elküldeni.
De most este meg már rendesen működik. X-akta...Más, ez viszont számomra sokkal zavaróbb: a Clock alkalmazásban hol működik az ébresztés, hol nem.
Szinte minden reggel csörgés előtt felkelek, a teló csak a biztonság kedvéért kell, és már többször észrevettem, hogy amikor jön az ébresztés ideje, a teló csak pittyen egyet-kettőt, aztán azzal le is tudta az egész ébresztési folyamatot. A notifikációk közé meg kiírja, hogy "Missed alarm".
A Clock alkalmazásnál már töröltem cache-t és a data-t is, attól egy rövid időre megoldódott, de ma már megint sz*r volt.
Erre valakinek valami tipp...?
(Oreo, és volt FR.)[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
válasz Viktor0610 #7545 üzenetére
Mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a GMail appot is resetelni kell, aztán be kell jelentkezni újból a Google fiókba... De nem próbáltam, csak így rémlik
-
MODERÁTOR
-
janes1976
őstag
válasz Viktor0610 #7545 üzenetére
Nálam az éjszakai fény se működött rendesen, mármint az időzítése (napkeltétől napnyugtáig), gyári állapot visszával ez is megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
válasz Viktor0610 #7548 üzenetére
Létező probléma, ahogy elnézem és nem is friss...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest