Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerejoe
tag
Urak,kérdés.Egyik napról a másikra nem akar el indulni a playről a letöltés csak megy a csík végtelenségig,data,cache törlés megvolt mind a playről,és a google keretrendszeről is mégsem akar elindulni,ötletek?Más.Bármit teszek nekem az istennek se akar megjönni az uj biztonsági frissítés,,ota-n keresztül,másnál volt ilyen mostanság?
[ Szerkesztve ]
-
mrx1212
tag
Szeretnék egy ilyen telefont vásárolni XIAOMI MI A1 DUALSIM 4/64GB B20 (EU) - ARANY
Két hely jöhet szóba ahol van raktáron : eMAG,puremobile.
Mi a véleményetek melyik megbízhatóbb,van valami extra esetleg amire figyelni kell?
Továbbá aki esetleg vásárolt a bontatlan csomagolás pontosan milyen?
Fólia van a dobozon mindig,valamint belül még a doboz le van ragasztva valahol gyárilag bontatlan csomagolásnál?
-
Torzi05
tag
Sziasztok!
Gyári launchernél, hogy lehet kikapcsolni/elrejteni a fő képernyőn a Google kereső modult?
Linux " Live free or die! "
-
BIROD5
tag
Csatlakozom egy piros szépséggel.
Van egy gondom ami nem egyedi ennél a márkánál.
Telefonálás közben gyakran előfordul a jelenség. Vagy némítja a mikrofont, vagy kihangisítja a hívást. Olyan mintha nyomogatnánk a hívás közbeni lehetőségeket. Van erre megoldás?
Több xiaomi is van a családban a szenzor kalibrálás nem segít.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Munkasember #7761 üzenetére
Csak prime-ban működik.
Nova beállítások>>>gesztusok és bementek>>>dupla érintés.
És itt ki kell választani a képernyő zárolása opciót. -
apeelme
addikt
Az XDA-s lineageOS ÁLfejlesztés leállt mert a topik és rom gazda elvesztette a Mi A1-ét, és azt mondta hogy akkor vesz majd másikat...ha a Xiaomi kiadja a kernel forrását. Muhahaha!
Prebuilt kernel-ről és használatáról nem hallott még szegényke...
-
Real_Necro
veterán
Mi Fit-et hasznalok koreben masnal is elo jott, hogy random elindulgat a program? Kicsit varialgattam a jogosultsagokon, talan most mar jo lesz, de dobalta rendesen.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
vamoskr
csendes tag
Sziasztok,
tegnap óta vagyok tulajdonosa egy ilyen készüléknek és már az interneten fellelhető összes módon próbáltam frissítést kicsikarni a 7.1.2-re, de semmi. Augusztus 1. biztonsági csomag.
Valakinek valami ötlete?
-
MODERÁTOR
-
Ricardo
titán
válasz Real_Necro #7766 üzenetére
Nálam nincs random program indulás.
-
törölt tag
Nálam nincsenek random indulások.
-
rhen
senior tag
Nekem is csinálta. Én minden engedélyt elvettem tőle és azóta nem csinálja. De amúgyis szeretem ha egy appnak minél kevesebb mindenhez van joga, uh én elég soknak megnyirbáltam.
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Ha vasarolok ilyen telot akkor a frissitest le lehet tiltani hogy nugat maradjon rajta?viber rendesen mikodik rajta?nem kell mokolninsemmit hetkoznapi hasznalathoz,net telefonalas viberre hasznalnam meg youtube
-
MODERÁTOR
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz Viktor0610 #7777 üzenetére
Én is ezt kérdezem!
-
Real_Necro
veterán
+tsanya75, Ricardo:
Köszönöm a visszajelzést! Én is minden jogot megvontam, de az is lehet, hogy a Notify & Fitnessben maradt bekapcsolva, hogy indítgassa a progit ha nem fut a háttérben. Most újra raktam és engedélyeztem neki mindent, de azóta a másik programon is állítottam, lehet így már vissza vehetem az engedélyeket.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
janes1976
őstag
Ma frissült az Android Message és nálam is ott az RCS az akksinál, meg érzik, hogy jobban merül. Ki lehet kapcsolni? Azt se értem miért jött elő. Másnál is előjött?
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
zgmzgm
tag
Xiaomi Mi A1 újabb Android Oreo frissítést kapott, javítva lettek a hibák.
Valaki felrakta (frissítette) ?
Valakinek tapasztalata (jó/jobb/elmegy) ?㊀ ㊁ ㊂ ㊃ ㊄ ㊅ ㊆ ㊇ ㊈ ㊉
-
janes1976
őstag
Másnál is ott az RCS az akksinál?
Legyen már olyan jó vki és írtja már le, hogy lehet ezt kiiktatni?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #7779 üzenetére
Ha Mi-Fit-nél kikapcsolom az értesítést/értesítési pöttyöt, akkor dobálja fel a programot automatán. Ha bekapcsolva hagyom, akkor meg folyamatosan van egy kis ikon a bal felső sarokban, aminél az értesítési sávban írja, hogy karpánt csatlakoztatva...
-
Necromance
kezdő
Sziasztok! Valaki leírná nekem pontosan lépésről lépésre, vagy esetleg csinálna nekem/nekünk egy videót arról, hogy hogyan kell Flashelni a MI A1-et? Még életemben nem flasheltem telefont... Nézegettem rólla videót a Frutyubén de kicsit katyvaszos... AZ Oreót akarom tisztán feltelepíteni nem jó ez szerintem, hogy felvan frissítgetve... (EDIGITALBÓL VETTEM, HA EZT MEGTESZEM AKKOR UGYE NEM UGRIK A GARANCIA?)
[ Szerkesztve ]
-
hzx0
aktív tag
válasz Real_Necro #7790 üzenetére
Appon belül tudod kikapcsolni. Alul profil/mi band/band értesítések. Így nem lesz értesítési sávon az ikon.
-
Is-tee
aktív tag
Meddig tart egy MiFlash-el való falsh-elés? Mert nekem 20 perce áll egy folyamatnál, ilyenkor mit tudok tenni?
Oreo-ról akartam vissza menni nugat-ra. Megszakítsam a falsh-elést és próbáljam meg előről?[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Hogy érted, olvasgatod a híreket és egyszer csak felugrik a Mi Fit?
Szerk.: közben már látom, h írtad ... Nekem Mi Band 1s miatt vab fent, sosem indul random.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
bepken
veterán
na most megjött nekem is az OTA értesítés. gondolom, hogy ha twrp + magisk is fent van, akkor nem fog települni. vagy tévedek?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs