Új hozzászólás Aktív témák

  • mobilizmo

    addikt

    válasz mttssz #23804 üzenetére

    Egyértelműen pozitív a tapasztalat.
    Amit telepítésről tudni kell, hogy bármi van most fent az teljes radír, így mivel f2fs /data supportja van, azt is megcsináltam. Akku idő rendben van, AOSP Extended szintjét hozza, stock-nál picit gyengébb, talán 10%-al.
    Hibák:
    -töltés, nem gyári töltőjével használom, hanem van egy kettes (1A/2A) normális Ugreen-em. Eddig az 1A-es normálisan töltötte, most az 5 óra alatt csak 15%-ot nyomott bele, a 2A-es teljesen rendben van. Lehet, hogy a kábellel történt valami egyébként mert a munkahelyemen notiról ugyanúgy tölt a benti kábellel. Szóval nem egyértelmű, hogy ez a rom hibája.
    -A carrier services.apk-t (magyarul a szolgáltatói szolgáltatások) updatelni kellett mert fc-zett és nem kaptam meg pl. az sms-t. Apkmirror-ról letöltve van egy picivel újabb, azóta probléma mentes.
    -stock fényképező app (magisk-ből telepítve) csak alap funkcióiban működik, panoráma nem megy és a bal alsó sarokban a 3 összefonódó körre kattintva is fc jön. Viszont van olyan gcam amiben minden működik, portré, panoráma mód és a lassított felvétel is
    Eltűnt hibák:
    -megszűnt a fényerő-szabályzó hiba, AOSP-n is sötétben jelen volt, nem tudta jól beállítani, föl-le csúszkált

    Nagyjából ennyi.

    Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

Új hozzászólás Aktív témák