Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz Manka76 #17802 üzenetére
Te egy isten vagy! Nem tudom, miért, de ezzel felismerte a debugging módot. Mondjuk eleve kell hozzá a root jog, tehát mikor épp rootolatlan a telefon, nem tudom még, hogy fogom felismertetni vele, de most akkor is nagyon boldog vagyok. És így kiderült, hogy mégis indokolt volt az MTP módos figyelmeztetőszöveg a flashtoolban.
Most hogy egyszer már rootolva volt, így lehet hagyni, ugye? Lehet így is gyári romokat frissíteni?
A korábban linkelt oldalon találtam egy batch-fájlos CWM telepítőt (BL nyitást nem igényel), ha azt felrakom, van lehetőségem visszaállítani a gyári recovery-t, vagy azután mindenképp újra kell flashelnem a gyári romot, ha vissza akarom tenni? (Egy rootolt 55-ös gyári romhoz már van telepíthető zipem, így gondolom mellőzhető a flashtool most már a frissítéshez - jelenleg 50-es van fent.)És még egy utolsó kérés: tudna valaki linkelni olyan bevált és stabil romot, ami telepíthető CWM-ből és nem igényel BL nyitást? A CM7-9-10 vonal preferált. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPhone 14 Pro Max 512GB GOLD 88% ! 1 Hó Jótállás
- iPhone X 64GB SpaceGrey, Gyárilag kártyafüggetlen / ár megbeszélés alapján
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Gray 2 hónapos Samsung vásárlás Független Csere/beszámítás is!
- iPhone 15 Pro 128 gb
- iPhone 13 Pro Max 512GB - makulátlan, mint az új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest