Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz Geri89 #15996 üzenetére
3. Kb 1 nap ami igy nez ki:
- 16 ra akkurol, telefon keszenletben
- 2 ra kepernyo
- 1 ora zene bluetoothon
- 16 ora bluetooth bekapcsolva
-3 fiok mail+ 2 sn fiok szinkron
-15-20 perc hivasido
-30 perc facebook
es meg marad kb 20%
Azert a JB updatetol varok egy kis uzemido novekmenyt, van benne kb. 10-15% ami nyerheto...[ Szerkesztve ]
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Geri89
aktív tag
Köszi az infókat mindenkinek! Őszintén szólva most egy kicsit elbizonytalanodtam.. Eddig Samsung Galaxy S-em volt, azon elég gyakran cserélgettem a különböző főzött ROM-okat, és mindegyikkel fejlődött valamit a telefon tudása. Ezért is kérdeztem, hogy a gyári szoftver itt mennyire jó, mennyire lenne szükség a cserére.. Aki használ itt főzött ROM-ot, az meg tudná mondani, hogy sok különbség van-e a gyárihoz képest? Érdemes mást használni, vagy a gyári is van annyira jó?
-
toth87
tag
válasz Geri89 #16004 üzenetére
van egy ismerösöm,aki romokat használ,de azt modta megbánta,annyival nem lett jobb,+valami drm kulcsok is elvesztek (ezek nem tudom mik), viszonyitva az xperia s már eleve szerintem nem egy rossz konstrukció,én nem bántam meg a vételt,a legujabb game-ek is futnak rajta,és alapvetöen nem lassú a teló ,Jb-el csak jobb lehet..
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
-
toth87
tag
én csak azt nem értem hogy a T meg még egykét készülék,miért élvez elsöbbséget az s-el szemben,amikor az is felsökategoria volt,,,és az s kapja meg legutoljára a jelly beant
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Kb. mikor várható a JB. Nem tudja valaki?
-
dobobazsy
őstag
valaki segítene?
rootolni szeretném a telót, de már belaktam a rendszert.
olvasgattam sokat, mire felfedeztem egy "megoldást".
van egy olyan egyszerű módszer, ami a Backup&Restore-t használja, de ez az 55-ös végű rom-ra nem jó.
ha letöltök egy rootolható romot, majd CSAK A KERNELT flashelem, azután rootolom ezzel a módszerrel az úgy működni fog? ezután visszatenném az 55 kernelét.
ha ez így netalántán működne valaki tudna linkelni 2 ftf-et? az egyik egy rootolható ics, másik meg az 55-ös.nagyon hálás lennék, root nélkül nincs élet
-
mmarta
senior tag
válasz korpicschess #16009 üzenetére
Ezt megcáfolnám, mert tavaly, amikor az ICS-t vártuk először a 2011-es készülékeket frissítették.
-
pChriss
tag
Csao.
Ugyan ebben a helyzetben voltam, Sgs.rol valtottam, nem bantam meg bar a samoled hianyzik, de megszokhato. Gyari rootolt rommal hasznalom kozel egy honapja, nagyon nagy hibat, bugot nem vettem eszre rajta, pedig napi szinten nyuzom. A gyari launcher hajlamos neha megakadni, de az konnyen orvosolhato.
Velemenyem szerint elsonek csak a root, utana majd eldontod, h eleg-e az amit a gyari rom nyujtIgen, szerintem is... "P10 ds "
-
asdf2
tag
Túl sok pluszt nem ad a custom ROM, igazából a kernel számít, akkuidőben azért lehet javítani, kb 2 órával tovább bírom használni. Viszont csak egy-két gyorsomb+1000pont jött a főzött ROM-tól. De a gyári rendszer is jó. (Eddig az volt a baj, hogy a TrackID-vel nem töltötte le a zene adatait, de már kezdik megoldani, szóval kb semmi hátránya nincs a customROM-nak, de kevés az előnyük is... Nézd meg pl XTXperience changelogját XDA-n. Vannak jó dolgok, de nem feltétlen éri meg elfecsérelni a garit. Engem hajt a vérem, úgyhogy flashelgetem.)
-
front3r
őstag
válasz Geri89 #16021 üzenetére
Több ROM van zárt BL-re is, tehát lehet cserélgetni. Ha meg gariztatni kell, akkor visszarakod a gyári ROM-ot és gariztatás is megoldva.
Zárt BL-re ROM-ok: XTXperience, XZXperience, TurboROM, Du@lCore, MIUI, KA Xperia SSpeed ROM. (Még van egy pár ezeken kívül is.)
Ha minden jól megy, akkor lesz CM10 is zárt BL-re a FireDroid keretében, de ehhez még várni kell. Egyelőre nem tudni, hogy mennyire lesz ez megoldható.Én most az XZXperience ROM-ot használom.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
front3r
őstag
válasz Geri89 #16023 üzenetére
Még annyit nem használtam, tegnap este jelent meg a ROM.
Kell egy hét mire kitapasztalom.
Egyébként annyi gond van a ROM-al, hogy landscape módban előjön a gyári androidos 3 gomb, ami zavaró lehet játékoknál főként, mert benyomhatod és el is vesz a képből.
De ha lesz rá patch, akkor nem kell várni az XZXperience 2-re.Amúgy 1-2 óra akksi idő kihozható kernel nélkül is, de egy rosszabb ROM-nál a fordítottja is megeshet.
Annyi előnye lehet a főzött ROM-oknak zárt BL-en még, hogy gyorsabb lehet picivel mint a gyári, illetve olyan funkciók kerülhetnek a ROM-ba, amiért érdemes feltenni.
Legjobban én is a CM10-re várok.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
htctopaz
tag
Én Motorola Defyről keveredtem ide. Ott is sírnak a zárt bootloader miatt. Ennek ellenére használható romokat főznek rá. CM10, Miui, Kang, Pacman, stb. Nagyon sok apró kényelmi megoldást tesznek bele, nemcsak azzal variálnak, hogy appokat vesznek ki és tesznek bele. Talán amiatt nincs a miénkre még igazán jó custom rom, mert még viszinylag fiatal a teló, vagy az igazán nagy zsenik még nem tudják megvenni.
-
dobobazsy
őstag
de bánt, hogy nincs az első hozzászólásban 1-1 leírás a rootoláshoz és a főzött rom felrakáshoz. biztos én vagyok buta, de nem tiszta minden, így meg nem merek belekezdeni
más:
a telefont csak ebben a módban lehet csatlakoztatni a számítógéphez? adattárolási mód itt nincs? -
markussandor
senior tag
válasz ADAM1337 #16015 üzenetére
"xda-n volt fent sima root megoldás, és ott linkelve van .50-es rom is amit rootolhatsz majd csak a baseband-et kell flashelned a .55-re."
bár nem én kérdeztem, de ebben a cipőben járok én is, szóval van egy belakott és rootolt .50-es romom, felraktam rá csak a baseband .55-ös romot, első blikkre minden működik, de azt állítja a telefon magáról, hogy most is .50-es van rajta...
-
dobobazsy
őstag
válasz korpicschess #16028 üzenetére
-
oszy
veterán
A fényképezőgép javítására van valami megoldàs? Esetleg valami program?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
front3r
őstag
válasz front3r #16024 üzenetére
Itt a javítás XZXperience 1-re.
Most már bátran ajánlom a használatát/kipróbálását!
toth87: Jön a 4.1 és kész. Főzött ROM-oknál viszont a többi verziót is valószínűleg fel lehet majd rakni, zárt BL-en ez neccessebb lehet, főként a Key Lime Pie-nál.
Siri féle? Ami a JB-ben lesz az a Google Now, az talán hasonlít a Siri-re. De magyar verzió pl. még nincs belőle.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
toth87
tag
akkor xperia s-re jön még a jelly bean és kifújt ? szerintem több potenciál lenne még az s-ben
létezik androidra hasonló mint az apple féle siri ? az android alice-t probálta valaki ?
-
toth87
tag
válasz Nandivagyok #16038 üzenetére
gondolom akkor nem is lesz olyan komolyabb fajta mert a buzi apple perelgetne mint állat
-
HuaweiU8500
senior tag
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz toth87 #16039 üzenetére
Elég komoly az, nézz utána mit tud pl youtube-on, esetleg próbáld ki (root vagy zárt bl-re is tehető custom rom kell hozzá). Másra lett kitalálva a kettő, eltérő funkciói vannak, szerintem a now alázza sirit. Persze Európában/itthon mindkettőnek úgyis csak korlátozott lehetőségei vannak az usához képest.
szerk: hangalapú dolgok
kismillió összehasonlítós videó egyike[ Szerkesztve ]
-
toth87
tag
és akkor ennek ennyi a cime hogy "now" ? ezt akkor gyár i telóra fel lehet tenni ? (letölteném valahonnan
ezt az Alice-t most raktam fel,de nem az igazi,egyböl kiszurja hogy magyar vagyok
-
dobobazsy
őstag
rootolnám a telefont, rákattintok a lakatra a flashtoolon belül, kiválasztom a superSU-t, ezután kéri, hogy koppintsak a visszaállításra a telefonon. megteszem, de nem történik semmi.. erre valaki?
-
-
toth87
tag
válasz Nandivagyok #16046 üzenetére
esetleg a jelly bean-ben benne lesz ? vagy megvehetö lesz valahol ? köszi a segitségeteket amugy.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz Nandivagyok #16041 üzenetére
Szóval ez a Google Now program a JB-ben már benne lesz?
----
fotó programot tudtok ajánlani ami esetleg jobban kihasználja a telefon fényképezőgép részét? Gondolom a képek javítására nincs lehetőség.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Nandivagyok
aktív tag
Ahogy írták is fölötted, igen.
Szerintem a legtöbb beállítási lehetősége még mindig a gyári kamerának van, és csak auto módban gázak a képek. Persze nincs mindig idő állítgatni egy pillanat elkapása előtt, ez a rossz benne.
És a gyári képnéző/galéria tud képszerkesztést, persze elég alap szinten.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest