Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nope00
tag
Sziasztok, rég írtam ide, látom sok új tag lett és sok régi eltávozott.
Jelenlegi tapasztalatok:
JB 4.2. Rom-ból jelenleg véleményem szerint a PAC rom a legjobb, persze vannak még hiányosságai de összességében használható.link4.1.2-ből Még mindig FXP CM 10 a legjobb, hiányai FM-rádió, full hd video /3nap múlva érkezik rá frissítés amivel kezelve lesznek ezek a problémák és kap egy 3.4-es kernelt, full hd akadozós lesz mint a gyárin./[link]
Most épp ott tartok, hogy felteszek egy ICS XZXperience 2 személyében és mellé flashelem ezt a kernelt. Ezen minden megy ami most kell nekem nagyon a bug mentes HDMI és a full HD kamera, de akik ezek nélkül megvan azoknak a fenti romok is jó választások.
Ez mind nyitott bootloader-re való.
Más: feltűnt egy egész jó kis kamera alkalmazás lenovo szuper camera személyében [link], kínai link ebből a topicból szedtem. Kis ügyességgel letölthető .
Persze mindenki mindent a saját felelősgégére .
Üdv.
-
Ateszzero
őstag
válasz rErEaT #23000 üzenetére
Tyűű , jó így informálódni mielőtt belekezdek ilyen baromságokba. Egyébként szerintem semmi gond nincs ezzel az ICS-el sem. Nekem tök bejön , megvárom míg tökéletes lesz a JB , aztán maj frissítek arra , kb addigra sztem meg is unom. Várható hogy javítják egyébként vagy halott ügy? Milyen az XS support?
A Rootolást elvégeztem rajta tegnap , hogy feltehessem a chains fire 3d-t és megcsináltam a Nvidia tegra shader telepítést , kipróbáltam 2 játékból az egyiket ( Shadowgun ) vitte előtte is meg utánna is , de a Renaissanc Blood-ot se előtte se utánna.
A Shadowgun viszont nagyon szép graffal nagyon jó játék. Tudtok hasonlókat ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
rErEaT
senior tag
válasz Ateszzero #23002 üzenetére
Hát mivel jönnek a Sony új telefonjai és elsőként azokra gyártanak rendszereket így azt mondanám, hogy nem túl jó, mert nagyon lassan dolgoznak, de a telefon amit kiadnak a kezükből szerintem minőségi! Azóta is imádom, bootloader ide vagy oda
Közölték még régen egy hírben, hogy javítják az egyes hibákat, de eddig egy libanoni wifi patch és egy nfc fix látott nap világot.
Nem tudni mi lesz, de én megpróbálkozom a szervízzel, hátha serkentik a Sony dolgozókat, hogy alkossanak valami használható kernelt.
-
mmarta
senior tag
válasz rErEaT #23000 üzenetére
Igaza van Ateszzeronak, ugyanis, ha Sonyval nyitjuk a telót meg kell adni az IMEI-t, én is így nyitottam.
Én maradok a cm10-nél, a legjobb sztem. Igaz video felvétel csak 720, de ha megoldják minden ok. Nekem a rádió is müxik, igaz nem olyan sok adó jön be, vagy én bénázok.Ateszzero: Kernelt csak nyitott BL-rel tudsz cserélni, de ha nyitod a telót érdemes főzött romot tenni. Kernelből ajánlom a Trinityt.
-
Ateszzero
őstag
Cybershot camera mod.
Valaki próbálta már? MI ez csak egy alkalmazás vagy mit kell vele csinálni? Úgy olvasom rootolt telóra fel lehet tenni."just apply with a CWM " Elég gyér az angolom.Csináltam tegnap pár képet vele. Eddig nagyon tetszik.[link]
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
-
Ateszzero
őstag
válasz lionshamlet #23009 üzenetére
Már olvastam. A Nokia Lumia 1020 vetélytársának szánják.
-
L4Fleur
tag
Azt gondolom, hogy az Xperia S sokkal jobb lenne 2 gb RAM-al! Elképesztő a Chrome memóriazabálása! Ha közbe a Walkman is megy, bezárja, mint mindent!
S3 NEO
-
front3r
őstag
Csak a fullHD videó felvétel lesz rosszabb, illetve van még 1-2 kisebb dolog, van akinél a 2G gyenge, de ennyi. Mindenben jobb a Jelly Bean. ICS alatt rengeteg gond volt, akadozott a zene hallgatás ha mellette mást is akartam csinálni, böngésző akadozott sokkal jobban. JB alatt ezek a problémák eltűntek. Van még kisebb lag, de nem számottevő. Az a bug is eltűnt, mikor ICS alatt fel vagy le kellett tenni a telefont, akkor vagy nem lehetett letenni, mert a kép nem jött vissza, olyan volt mintha még mindig a fülednél lett volna, és a képet nem akarta visszaadni. Hívásfogadásnál pedig volt hogy a csúszka lefagyott és nem lehetett felvenni a telefont.
JB alatt ilyen hibák nincsenek.
Ha a srácnak nem kell az 1080p-s videó rögzítés, akkor megfelel neki a JB.
211-est ajánlom, mert abban nincs benne az a bug, mint a 200-asban, hogy az alapértelmezett billentyűzet app, az mindig a gyári maradt, hiába tettél fel egy másikat.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
mmarta
senior tag
válasz Ateszzero #23005 üzenetére
A cm10 alapoktól más mint a stock. Rendkívül gördülékeny rendszer, csak a saját kernelével müxik, illetve 1-2 hozzápasszoló jön ki ritkán . Csak a legfontosabb appok vannak benne, magadnak szeded össze mit akarsz használni.
Nehezebb modolni is, mivel teljesen más rendszer.Ha nyitott bl-re raksz fel romot, azok alapból rootolva vannak és a recovery is benne van, nem kell velük külön kínlódni.
-
ADAM1337
nagyúr
Rendeltem ilyen lyukacsos zöld hátlapot ebay-ről.
Meglepődtem jobban passzol és szorosabb is mint a nilkin tok volt... ami kb árban 5x annyi volt. -
front3r
őstag
válasz kirusz1 #23015 üzenetére
Ez elég érdekes...Ugyanaz a hardver mindenkinél, nem? Miért lehet különbség? Főleg, hogy én Flashtool-al raktam fel régebben is a gyári ROM-okat. És nem sok használat után jelentkeztek nálam a hibák. Nálad meg nem, de nem értem miért. :S
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Fateys
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy SXS-t. Olvastam,hogy a hd videó felvétellel gondok vannak.Ez miben nyilvánul meg?Mert nálam az volt,hogy konkrétan se fényképezni,se videót rögzíteni nem tudtam,kiírta,hogy "ismeretlen hiba" és nem csinált semmit. Majd újraindítás után megint jó volt. Ez mitől lehet?
Másik kérdésem,hogy tud valaki egy olcsó headsetet ajánlani a telóhoz,mert nem volt hozzá gyári és ugye válogatós nagyon.Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
lionshamlet
senior tag
Vki tud mondani olyan játékot ami 2 személyes?
Olyasmi mint a Worms pl.
illetve vkinek elindult a World war Z, illetve az új Superman játék?
Ésmég vmilyen snes vagy psx stb emulátort használ vki?
Működik rendesen, használható? -
törölt tag
válasz lionshamlet #23026 üzenetére
Osmos hd, abban van két játékos üzemmód, csak egy wifi-n kell lennetek és működik is.
-
Koczó93
őstag
Sziasztok!
Egy haver vett egy ilyen sonyt. Mindenáron egy frissítést akar telepíteni a telefon. De ahogy letölti, újraindul a telefon és kiírja hogy nem sikerült telepíteni. Mi lehet az oka? 6.2.B.0.200 a frissítés száma. -
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Tudom elcsépelt dolog de T-s zárt bl-re kellene a legjobb custom rom. JB 200-ast használtam de idegesített nagyon. Hétvégén 211-es javítás majd root. Fel akartam tenni egy romot amiről írták, hogy jó zárt rendszerre is, de nem sikerült. Az első hsz.-ben írtak szerint szerint wipe minden, format sokminden, aztán települt az új rom, rendesen. De aztán a sony logonál elakadt reboot után. Úgyhogy flashtool, 2.55-s rom aminek az lett a következménye, hogy majdnem földhöz csaptam a telefont kijelző miatt. (hívás után nem éled fel a képernyő című probléma). Idáig mindegyik gyári romnak voltak hibái. Valószínű, hogy egy ICS alapú rom lenne jó mert a kamerát elég sűrűn használom, csak működjön a közelség érzékelő szenzor rendesen. Sebesség, időnkénti laggok, csillivilli dolgok és programok nem érdekelnek különösebben. Válaszokat előre is köszönöm.
Én vagyok
-
lippije
tag
válasz coyote66 #23032 üzenetére
Szia, én zárt Telenorra raktam ezt fel : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263625 - pár nap után nem bántam meg, sőt! Videózásra nem használom a telefont, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de most beállítva ezerszer stabilabb, mint a gyári ICS volt, gyorsabb is Nova launcherrel, és nálam egy csomó bosszantó hiba megszűnt, lásd végre a hívás végén azonnal észhez tér a képernyő, és a hívás gomb megnyomása után sem vár fél percet, mire elkezd tárcsázni. .200-as alapú, jó a leírás és nekem elsőre felment.
-
lippije
tag
Szia,
.200 - as generalra kezdtem el felrakni. Először root, aztán felmegy rá a Cray_Doze féle CWM. Felmásoltam a telefonra a romot, recovery mód, én először formatáltam mindent (wipe, cache), aztán kiválasztottam a romot, az Aroma installer meg elég egyszerű, csak arra kell figyelni, hogy a vége felé a locked bootrom - os kernelt CWN recoveryvel válaszd, majd egy lépéssel később a szinén LB-s XPeriaS romot verziót válaszd, és már megy is fel szépen. A stabilitásról annyit, hogy lassan egy hete nem kellett újraindítani a telefont, ami elég nagy előrelépés a napi 1-2 reboothoz képest. Én Titanium Backup Pro-val csináltam előtte teljes mentést, amit kellett, azzal visszaraktam, és most örülök.
-
coyote66
aktív tag
Felment, egyenlőre szuperál.
Én vagyok
-
törölt tag
Egy kérdés cosmic flow live wallpaper hasonló élő háttérkép és kevesebbet fogyaszt. Nem tudja valaki a nevét?
-
lionshamlet
senior tag
Ha ics alatt lementek mindent titaniummal majd felrakom a jb-t akkor is működőképes lesz minden miután revampoltam mindent?
-
csiziktomi
senior tag
válasz lionshamlet #23046 üzenetére
elvben igen
-
lionshamlet
senior tag
Titanium Backuppal miután lementette a program magának az alkalmazásokat és rendszeradatokat, utána kell e még vmit csinálni hogy végleges legyen a mentés vagy ennyi?
Illetve hogyan tudom majd visszaállítani az adatokat? -
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #23049 üzenetére
Ohh király, semmi más gondom nem volt vele
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest