Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz #82471168 #23398 üzenetére
Az Igo a legtöbb androidos telefonra nem hivatalos tehát WAREZ , ennél fogva tilos téma. Viszont használd a keresőt, az segíthet megtalálni a megoldást a problémádra.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
rErEaT
senior tag
Navigon tökéletesen fut minden telón, én ezt használom.
Igaz van ára is, de google megveszi neked
-
mackosajt
addikt
válasz Tomacko #23401 üzenetére
Inkább mondjuk azt, hogy a fenti verzió az egyetlen, ami hivatalos, vagyis ha tudsz héberül, akkor máris vehetsz egyet. Térkép van hozzá szinte minden országról, hivatalosan is.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
siofok
őstag
Na ma nekem is megvolt 1 év után az első reboot saját magától. Ez azért nem mindható túl rossznak,pláne hogy az előző Desire-m hetente csinálta.
OnePlus nord 2t
-
Ateszzero
őstag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tippeket , segítő hsz-eket .Végül nem segített semmi.
Wi-fi-n keresztüli ftp kapcsolat lesz adatátvitelre. Ez működik , és még tetszik is. -
Ateszzero
őstag
Siker.
Egy akalmazást akartam telepíteni , erre figyelmeztet a teló hogy a nem marketről származó alkalmazásokat nem tudom telepíteni hacsak nem állítom be a megfelelő opcióknál...
Mondom mi a f@sz? Biztos voltam benne hogy nem kapcsoltam ki. Benézek a menüjébe , erre ott van hogy nincs bepipálva az "ismeretlen források " és nem volt bepipálva a "usb hibakeresés " sem.
Ha jól emlékszem még Mmarta kérdezte is , de nem figyeltem rá , mert eleve nem is kapcsoltam ki őket.
( szerintem kislányom kikapcsolta )
Szép gyerek vagyok.Soha nem örültem még ennyire a pc companion-nak , viszont annyi hasznom lett ebből az egészből hogy kaptam egy friss oprendszert , ráfért már , plusz mostmár kényelmesen másolhatok fájlokat a vezeték nélküli ftp kapcsolat segítségével.
Mégegyszer köszi mindenkinek.Érdekesség képpen: Ennyi mindent telepített a csatlakozáskor. Még nem láttam soha ennyi eszközt egy teló csatlakozásakor sem.
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
Mivel JB alatt nincs 3d kép készítési funkció, ezért ennek hiányában nincs-e valami program ennek pótlására? Vagy mindenképp vissza kell raknom az iccset?
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #23411 üzenetére
Visszapakoltam a csodás ICS-t a 3Dképek miatt.
Csakhát a a rengeteg 3D képből kb. 6 dbot jelenít meg ez Retek.
A többi MPO fájl köddé vált, -szokott ám ilyet majd 1-2 hónap múlva megjelenik a mappában, rejtély ez miért van így.
Szóval nincs vmi megoldás amivel elő tudom csalogatni a többi 3D képet?
Megvolt a reboot, imádkoztam is, fogat is mostam -más ötletem nincs.Megjegyzés.
Hulla szar 2D normal képeket csinált az ICS CSodás kamera szoftja.
Persze a kijelzőn a bravia enginennek köszönhetően jól festettek a képek, majd itthon szembesültem az ördög-ganéval.
Hullarossz minőségű képek lettek, pedig a beállításokra odafigyeltem.
Rohadj meg ICS KameraSzoft.Na most hogy kipanaszkodtam magam, megyek és eszek egy kis csirkemájat.
20.-ra meg megy vissza a JB, addig vki ha tud mutasson már vmi fasza 3D kamera appot, legalább olyat mint ami az ICS alatt szerepel.
JB alatt Rootolva nem lehet vhogy visszamókolni ezt az ICS 3D képességet?[ Szerkesztve ]
-
lfarkas
aktív tag
válasz lionshamlet #23413 üzenetére
[link]
Próba cseresznye! Nekem nincs 3D tv-m. Szólj vissza, mi lett ebből?
Üdv. -
lionshamlet
senior tag
válasz lfarkas #23414 üzenetére
Ezt és hasonszőrű társait már néztem G.playen.
Ez vérgagyi, inkább vicc mint Camera.Arról szól hogy 2 képet összemontázsol és akkor ahogy forgatod a telefont úgy változik a kép "mélysége", de elég gagyi mivel 2d a kép, és ez a 2D kép torzul összevissza szerencsétlenül torzulva.
A gyári apphoz hasonló minőségű 3D Camera appot még nem találtam.
-
mmarta
senior tag
válasz lionshamlet #23415 üzenetére
-
Somansky
aktív tag
válasz lionshamlet #23415 üzenetére
Root,,majd CameraMod és meglesz, plus jobb minőségű képeket is készítesz.
www.somansky.com
-
mmarta
senior tag
válasz lionshamlet #23421 üzenetére
Simán recoveryből kell felrakni, vagy az egyiket, vagy a másikat. Utána az alkalmazások/összes menüben a Cyber-shot™ app adatait törölni kell.
A srác S-re a "Z and ZL mod"-ot tette fel a .197-es romra és jól müxik neki. -
mmarta
senior tag
válasz lionshamlet #23423 üzenetére
Legyen rootolva, legyen fent a recovery, rámásolod a telóra a mod-ot, újraindítod a telót és közben belépsz a recoverybe és installálod a mod-ot.
Csak ennyi, s ha bebootol akkor törlöd a beálíítások/alkalmazások/ősszesenben a cyber adatait.Ha nincs nyitva a BL, akkor a recoveryt úgy tudom külön fel kell tenni root után. Egyébként a főzött romok kernele tartalmazza a rootot és recoveryt.
Roothoz cucc itt
Ez a JB .211-hez jó.Hogy felteszi-e a roottal a recoveryt nem tudom, bele kellene olvasni.
Ha nincs benne, akkor itt van zárt BL-re recovery.
Már nem kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
válasz mmarta #23424 üzenetére
Ok, Recovery alatt pl ezt a programot érted?
[link]
SD kártyára másolom a Modot, nem fog nyivákolni majd a telepítő?
Recoverybe úgy lépek be hogy indításkor a Sony logo feltűnésekor nyomogatom a hangerő le-t?
És akkor az installás úgy néz ki hogy a rar fájlt indítom, vagy kitömörítve másolom fel és akkor vagy a Meta vagy a system mappát választom ki telepítéshez?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
mmarta
senior tag
válasz lionshamlet #23425 üzenetére
Fentebb írtam mit kell tenni roothoz, recoveryhez.
Recoverybe úgy tudsz belépni, ha a hangerő fel gombot megnyomod, amikor a led kék, vagy lilás szinre vált.
Lesz egy install menü, (a kamera gomb: az enter, jóváhagyás, telepítés - hangerő pedig a le-fel mozgás) és kiválasztod a cuccot, amit telepíteni szertnél.
Amikor kész menüben megkeresed a reboot-ot és megvárod míg elindul a teló.
Ha már benne vagy a recoveryben az install előtt érdemes egy backup-ot csinálni, hátha az ördög nem alszik. A mentést sd-re teszi, ebből bármikor visszaállíthatod a telót, ha valami elcsesződött, szintén a recoveryben.A Recovery Manager appot nem ismerem
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Hi,
Meg tudná vki mondani, h miért van az, h néma v rezgő módban a csengés egész halk lesz, de a notification marad ugyanaz és ugyanolyan hangos mint volt?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
törölt tag
Ezt nézzétek, szellem költözött a telefonomba.
Egyáltalán nem nyúlok hozzá.https://docs.google.com/file/d/0B5Q193Wucz-lVlQ3SDVfN0tkMWs/edit?usp=docslist_api
-
mmarta
senior tag
Meggyógyították a cm10 romot, Letamanak köszönhető. Végre nincs sim probléma.
-
pChriss
tag
Elhagyom a kozossegeteket, megvaltam a telotol.
Igaz nem voltam nagyon aktív, de koszonok minden jotanacsot, segitsegetIgen, szerintem is... "P10 ds "
-
Tomacko
senior tag
válasz pChriss #23436 üzenetére
Részvét a ZTE-hez....én a legratyibbról váltottam erre (GXI-ről). akarom mondani sok sok kellemes csalódást hozzá.
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
lionshamlet
senior tag
Barátnőm is Xperia S tulaj lett, egyszerűen le sem tudtam vakarni a saját XS-rol, ezért szereztünk neki jó árban.
2 hónapos, t függő 48kban:p -
törölt tag
Sziasztok!
Ma vettem egy t-mobilos, féléves Xperia S készüléket, de rajta Trinity Vengeance RaptorXL nevezetű ROM (vagy MOD? nem értek hozzá) dolog van. Szeretném feltenni az eredeti, Sonys jelly bean androidot rá. Mi a teendőm?Remélem részletes segítséget kapok (teendőket jó lenne sorbarendezni, illetve linkeket csatolni, hogy hol találom meg a szükséges dolgokat.
Köszönöm!
-
mmarta
senior tag
válasz #91016704 #23439 üzenetére
Töltsd le a Sony frissítő progiját innen: ezt vagy ezt .
Telepítsd fel valamelyiket a pc-re, ha az egyikkel nem boldogulnál próbálkozz a másikkal.
Aztán usb-vel összekötöd a telót és a gépet, a többit a progi kiírja és csinálja.Előtte ellenőrizd le, hogy a telón az usb hibakeresés és a más forrásokból való telepítés engedélyezve van-e.
A JB-t fogja valszeg feltenni, de utána ne káromkodj, ugyanis bugos! A helyedben megvárnám az új frissítést, várhatóan hamar kint lesz. Nem rossz rom a Trinity -sokkal jobb, mint a gyári-, ez is JB rom csak fel van turbózva és ki van javítva a hibák többsége.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Régóta érdekel a téma , már kérdeztem is korábban , de nem jött válasz. Hátha most.
Facebook-ról hogyan tudom importálni a kapcsolataim hogy név is meg kép is legyen , illetve előző win.live-os kapcsolataim hogyan tudom importálni a telómba pl google fiókon keresztül? -
keccsa
aktív tag
válasz mmarta #23440 üzenetére
"A helyedben megvárnám az új frissítést, várhatóan hamar kint lesz."
Háát, már a japánok sem a régiek. Annak idején (legalább is az urban legend szerint) a Shinkanzen pár perc késéséért harakirit követett el a mozdonyvezető. Bár lehet, hogy a JB frissítés is éppen ezért csúszik, mert állandóan megölik magukat a fejlesztők, mert nem tudtak időre elkészülni...
De lehet, hogy nem is japánok reszelik a biteket, hanem mexikóiak, azoknak meg a "mañana" a kedvenc kifejezésük!
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
matec7
tag
sziasztok, az az egyszerű kérdésem van, hogy hogy tudom a gyári naptárból kivenni a fb-os eseményeket? nincsen szinkronizálva a fb a naptárral, legalábbis az xperia-facebook integráció fülben a naptár szinkronizálása ki van kapcsolva. valami ötlet esetleg?
-
mmarta
senior tag
Ismételten felhívnám a fórumlakók figyelmét, hogy az FXP csapat által készített, 3.4-es kernelt használó ROM-hoz Letama kiadott egy javított kernelt, mely teljes egészében az eredeti, csak pótolta azon hiányzó sort, ami miatt a SIM-kártya hibaüzenetet kaptuk telepítés után.
A kernel letölthető innen.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz mmarta #23447 üzenetére
Engem a Sony általi javító csomag érdekelne.
Senki sem tud semmit a kb. 2 héttel ezelőtti infószivárgás óta?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Peetyaa
tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Át szeretném másolni a képeket a telefonról a gépre, csak hogy egy darab képet nem találok gépen keresztül a telon. Van valami ötlet hogy hol keressem vagy mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest