Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirusz1
őstag
bootloader nyito proginál mikor kikapcsolva rádugom a telot drivert keres SEMC flas device meg is találja de mikor telepitené azt irja sikertelen a telepités nem csatlakoztatott eszköz
próbáltam xp s gépen ott el se indul a progi drivereket telepitettem kézzel deúgy se jó.ujra rakom a wint megnézem ugy is.nem értem valaki találkozott ilyennel?esetleg minden ötletet szivesen fgadok
-
dragonfire44
tag
Hali
Akkor leegyszerűsítve ha 4-6 órát nyomkodom lemerül és kész? Majd még olvasgatok fórumokat ,de ahogy olvasgatom manapság ez a menő hogy fél napot bírjon egy 100k-s teló.
na sebaj
-
pusihusi
addikt
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz dragonfire44 #7002 üzenetére
6 ora folyamatos kepernyohasznalattal majdnem minden lemerul, nyilvan ha eloszlik a hasznalat kibirhatja a 24 orat
Sony Xperia™ S
-
dragonfire44
tag
válasz pusihusi #7003 üzenetére
Ez nekem annyira nem szűkséges,mivel melóhelyen tudom tölteni ,meg max egy autós kitt és megint tudom tölteni.Csak ha a Motorola tud 3300mah-os aksit akkor nincs miről beszélni!
Különben meg nagyon tetszik a teló,úgyhogy valószínű hogy beruházok egyre, lassan közelíti a 100k-t annyira nem vészes már az ára sem.
üdv
-
Szellem.
nagyúr
Lenne egy problémám:
A sim-em kivettem a galaxy s2-ből amikor használatba vettem a telót. Minden kontaktom a sim-en volt tárolva, így sajnos importálnom kellett őket. Azt hol tudom beállítani, hogy a sim számokat vegye alapul? Illetve még egy probléma, hogy elmnentettem, hogy ne a vezetéknév, hanem az utónév legyen az első ami szerint megjeleníti a személyek nevét. Ez mind rendben is van, amikor ezt megcsinálom. Újraindítom a telót és minden visszaáll! Tudok ezekre segítséget?
-
Kinder
senior tag
válasz dragonfire44 #7002 üzenetére
Bármit le lehet meríteni fél nap alatt.
Már ami okostelefonnak/tabletnek vallja magát. -
Maxentius
addikt
(#7000) no1r: Szuper, ki fogom próbálni este.
(#7001) kirusz1: Előző hétvégén nyitottam én is, ugyanúgy szívtam vele (még a töltő se látta!) és utána olvasva azt találtam, hogy kb. 10-15 mp-ig nyomd a power+hangerő fel gombokat egyszerre, amíg 3 rezgés nem jön elő, utána már működni fog.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Szellem.
nagyúr
Erre valakinek van megoldása?
-
mmarta
senior tag
válasz kirusz1 #7001 üzenetére
Én is szevedtem vele. Telepítsd a Flashtoolban található usb drivert, s ha elindulna a win varázslója, amikor rádugod a telót a pc-re, ne engedd telepíteni. Driver kézi telepítése nekem sem ment, a win nem akarta az istennek sem felrakni, de a Flashtool driverével jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
mmarta
senior tag
válasz kirusz1 #7021 üzenetére
Elsőre nagyon nehezen jött össze, nyomd folyamatosan a hang fel gombot és közben dugd rá az usb-re. Nem emlékszem már, hogy továbbra is nyomtam-e a fel gombot, vagy csak nyomogattam, de nekem is nagyon nehezen jött össze. Nem kell a bekapcs gomb ehhez. Kék lednek kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
-
mmarta
senior tag
válasz kirusz1 #7025 üzenetére
Hogy őszinte legyek nem emlékszem. Annyira ideg voltam, mert küzdöttem a driverrel, aztán nem sikerült az usb-vel csatlakozni, csak nagysokára. Mivel ez a fastboot indítás, ezért nagy valószínűséggel kék lednek kellene lennie. Viszont telepítettem már rom-ot fastboot-tal - tehát ugyanígy indítottam - és tuti, hogy kék a led.
Ha semmikép nem akar kékre váltani, lehet driver gond lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
kirusz1
őstag
Mielőtt erre kövesse ezeket az utasításokat. Kérjük, látogasson el Dialpad és nyomja meg: * # 7378423 * # # * # *. Ugrás az információ szolgáltatás> Konfiguráció> gyökereztető állapot. Nézd meg boot loader nyitva lehetővé teszik, és ha ez a Nincs vidám kinyit bootloader. Különben is kinyit a bootloader.
nekem no t ir de google forgitó szerint akkor is kilehet nyitni ha no nem jól értelmeztem? -
kirusz1
őstag
valahogy megcsináltam hogy a gépen lévő kedvencek a telón is megjelentek ujra huztam a telot most nem találom hogy csináltam.esetleg valaki tudja?
-
S_xperia_S
aktív tag
Update: KA10.1 Xperia SSpeed rom (07.26.) es KA Xperia SSpeed kernel v3 (07.26.)
fel lehet ezeket tenni ugy h minden megmarad?Sony Xperia™ S
-
no1r
őstag
válasz Maxentius #7009 üzenetére
nah... sikerült rámókolni?
és hogy szuperál? nekem azóta is az van fent.
még találtam érdekes modot, ha valakit érdekel: inverted
de ha valaki próbálkozik esetleg és maradéktalanul sikerül neki, akkor leírhatná a metódost / sorrendet pontosan, mert nekem a Talk nem akart települni. Ezen kívül minden működik (Market, Calendar, Gmail, Plus, Youtube - ezeket tettem fel)a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Maxentius
addikt
(#7041) S_xperia_S: Ha az Android verziószám és a főzőmester ugyanaz (), akkor minden további nélkül, de pl. a MooDeD-romra így raktam rá a KA10-et és így sincs problem.
(#7042) no1r: Próbálkoztam, de nem ment fel, lehet, hogy Root Explorer-rel kéne és nem Total Commander-rel...
-
no1r
őstag
válasz Maxentius #7043 üzenetére
hm... jaja én root explorerrel cseréltem ki az .apk-t
meg arra figyelj, hogy miközben csinálod (apk kitörlése, újra cserélése, reboot) egy másik launcheren legyél, hogy elkerüld a bootloopot. meg természetesen legyen mentésed a stock launcherrőla gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
válasz Maxentius #7045 üzenetére
nos, nekem meg az olyanok esnek ki. szolgáltatós teló rulz.
meg általában ilyesmiket szoktam változtatgatni. megoldottam most így reggel már az Gtalkot is, mostmár annak is Holo kinézete van[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
2 hetes tapasztalatom SXS-sel:
Ez a telefon egy csoda. Annyira okos, hogy csak ámulok és bámulok. Elég hamar sikerült elkapni az android működési elveit, furcsa volt, hogy nem látom mindenhol az opciók feliratot (symbian-ról váltottam), de nagyon hamar ki lehet ismerni az alapokat, ugyanakkor biztos nagyon benne, hogy hogy vannak rejtett funkciók amire még nem jöttem rá, mert egyszerűen eszembe sem jut, hogy ilyet is lehet ezen az oprendszeren.
Az első pár óra után ment rá az ICS, persze tisztán, amit nem bántam meg, mert nincsenek fennakadások. Nem tapasztaltam, hogy gyengült volna az NFC érzékelés, tudok személyenként csengőhangot állítani és elfordul a térkép is (azért ezeket emeltem ki, mert olvastam, hogy valakinél voltak ilyen gondok). Az pár nap után után csináltam egy új ICS felrakást, mivel eleinte feltettem rengeteg appot, aminek nagyjából az egytizede bizonyult hasznosnak csak így a sok telepítés-törlés után jobbnak láttam egy újrarakást. Nyilván azóta is volt, ami lekerült, volt, ami fel, de nem az a dömping, amikor az első 4 napban nem lehetett kiszedni a telefont a kezemből...
Naponta legalább egyszer kikapcsolom és újraindítom, igyekszem takarítani is magam után néhány naponta, úgy tűnik eddig meghálálja. Repülő üzemmódban éjjel 1%-ot merül, repülő nélkül ébresztővel (nem gyári) 3-4%-ot. Az akksi átlagos használata hozzávetőleg 1 nap 12-14 óra. Ebben nincs zenehallgatás és gps, de van telefonálás, sms-ezés, nfc, folyamatosan wifi vagy mobilnet,appok nézegetése, próbálgatása, jegyzetelés, egy kis játék és egy kis netezés, időjárás, pár fotó és rengeteg random ránézés, hogy hány óra van :-P
Tegnap délután elfoglalt voltam csak telefonhívások jöttek be, ahogy ma délelőtt is, illetve pár sms, de nem volt lehetőségem annyit piszkgálgatni, játszani sem, így 23 és fél óra használat után még 64%-on van a töltöttség. Fényerő többnyire 40-50% körül van.Ami nem tetszik, az a töltő nyílás fedele, borzalmas, amikor vettem ez P-vel szemben pozitívum volt számomra, hogy vannak takarófedelek, mára viszont nagyon, nem tetszik, kimondottan félek, mikor fogom letörni véletlenül (remélem ezt lehet könnyen lehet pótolni). Ugyanígy a töltőkábel rövid, de toldással tökéletes. Nem tetszik a gyári fólia, mert rettenetesen szedi a szöszt és folyton koszos hatása van az ujjlenyomatoktól, ez persze megoldásra fog lelni nagyon hamar, csak még nem találtam meg a megfelelő fóliát. Zagg-gal szemezek, de borsos az ára azért…
Lagg nem jellemző, viszont volt 1-2 widget, amik a főképernyőre kikerülve okozta 1-1 laggot, ha az leszedtem, akkor semmi gond. Mára mind az 5 főképernyőt sikerült olyanra formálnom, hogy maximálisan segítségemre legyen és meggyorsítsa a munkát.
Összességében: a méretét szoknom kellett, de még vállalható. Kijelző nagyon gyönyörű, élvezetes a filmnézés még felirattal is. A pöttyöket néha csak 2.ra találom el, ennek lehet az oka a fólia is lehet az én bénaságom is, előbb utóbb ez is kiderül. Még egy picit félek a sárgulástól, de szinte mindennap igyekezte 42-45 fok körülire felmelegíteni, egyelőre semmi, de lekopogom, remélem nem is lesz. Case Mate kemény tok védi és persze van egy bőrtok is neki, amikor belekerül a nőitáskába:-), de abból még nincs meg a legmegfelelőbb (én nem kaptam a vételkor)
Tulajdonképpen nagyon megszerettem, nem is tudtam, hogy ilyenre vágyom, sokkal több van az Xperia S-ben, mint amiről álmodtam volna. Sok dologban kiszolgál és szolgál ez a telefon, tökéletes kiegészítse a Vaiom-nak, aminek egyre kevesebb a feladata, hiszen az SXS sokat átvett.
Van egy olyan kérdésem, hogy ki lehet valahogyan kapcsolni azt, hogy automatikus elinduljon a töltés ha a telefont ráteszem a laptopra? Kicsit féltem az akksit…ha már egyszer rátettem, akkor hagyjam ott amíg fel nem töltődött?
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
no1r
őstag
válasz littlemamba #7048 üzenetére
na, igazán örülök, hogy ismét van egy elégedett tulaj, üdv a klubban!
kérdésedre válaszolva, szerintem ha áramforráshoz csatlakoztatod a telót, akkor automatikusan beindul a töltés, ez ellen szerintem nem tehetsz. viszont ha így félted az akksit, akkor szerintem próbálkozz ezek közül valamelyikkel:
én előbbit használom és pc-teló közötti adatátvitelre tökéletes
neten keresztül létesít közvetlen kapcsolatot az eszköz, és így cserél adatokat...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Maxentius
addikt
Na, kacifántosan, de sikerült, stock 5 lap+forgással. Aki nem tudná, annak szólok, hogy izzítsa be az adb-t, majd ezeket írja be:
adb push Home.apk /mnt/sdcard/
adb shell
$su
#mount -o rw
#busybox cp -R /mnt/sdcard/Home.apk /system/app/
#sync
#rebootA widgetek kicsit megbolondultak nálam, de rendbe jöttek egy-két újra kirakás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest