Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
Ps3-mal vki parositotta a telefont?
Van vmi értelme? -
bull84ghia
őstag
Az egyik barátomnak van egy ilyen készüléke.
A belső tárhely 11,26gb amiből 280mb a szabad. Hova tűnt a többi?
Újra telepítés nélkül vissza lehet nyerni a tárhelyet?Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
rErEaT
senior tag
[ROM][JB][UB/LB][AROMA]Trinity Vengeance RaptorXL™ 3.3 - Honami - Levolution 3DX - vP
Ez a rom zárt bootloaderre nagyon rossz az új kernellel! Szó szerint megeszi az akksit, 30%al egy éjszakát sem bírt ki, nagyon rossz, teszem is vissza a gyárit
De van pozitívum is, nagyon jó ez a honami felület
[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
hát én most a husixperia v2.2-öt használom ez teljesen jó és honamis
-
mmarta
senior tag
A LeOpArDx RoM is jó cucc, deodexes és honamis . Most tölti fel, mert ami kint van feltöltés közben megsérült, várni kell rá, míg frissül a link.
Ha gyári romra vágyok én ezt használom. -
mmarta
senior tag
válasz siofok #23819 üzenetére
Igen, használtam már a korábbi, talán 2-es verziót. Nem volt vele gondom, de mindig visszatérek a cyanogenmod-hoz, nekem ez a bejövős.
Zártra is fel lehet tenni, írja is: Rom For Sony Xperia S/SL --- L/U BootLoader.A letöltéssel még várj, mert nincs kint az új feltöltés.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Apósomnak elveszett a telefonja és nem tudja hol kerese.
Erről az jutott az eszembe hogy a WP-s radaromnál volt olyan hogy a telefon tartózkodását meg tudtam nézni itthon a microsoft oldalán , ha elvégeztem a szükséges adatok beírását és megcsináltam a nyomkövetést.
Itt Androidon van ilyen? Szóval meg tudja mondani a rendszer hol van a telefonom a térképen?[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #23829 üzenetére
-
Ateszzero
őstag
válasz lionshamlet #23829 üzenetére
Ha lesz egy kis időm fogok vele foglalkozni , elég sok kellemetlensegtol kimelne meg ha bekovetkezne egy elhagyas vagy lopás.
-
siofok
őstag
válasz rErEaT #23833 üzenetére
közbe beleszaladttam énis a bootlopba,gondoltam flashtoollal ujrarakom,de az asztali pc-m van most csak,és vmiért rettentő lassan flashel.kb 5 percenként ugrik 1%-ot. vajon mi lehet a baj?Gyári kábel,usb-t már használtam flashelésre,0.9.11-es a flasahtool.
OnePlus nord 2t
-
Merula Alba
tag
Hali mindenkinek! Rendszeresen visszaolvasok itt a fórumban, felraktam a javított Jely-t! Nem igazán értem a felrakás mikéntjét sem, ahogy pár más dologgal is így vagyok. A felrakás SUS-al történt, "gyalu" módban! Azt írja, és mintha régen ICs-el is így lett volna nekem. Az Sd-n nekem mégis maradt biztonsági mentés, zene, film... Elnéztem valamit? Szüzen akartam kipróbálni, nem sikerült?!
A másik gondom a szövegfelolvasóval van. Nem találom hogy hol lehet kikapcsolni. Folyton dumálna, csak én leveszem a hangerőt a telóról. Bár gondolom így is meríti a telót! Előző verzión kinyomtam, itt nem találtam sehol sem!
Nekem bejön ez a szoft. Egy Play frissítés közbén csontra fagyott. Szerintem az amúgy legjobb Launcher, a Nova akad ki valamin annyira hogy a reset sem segített neki. Ezt nem számítva gyors, kicsit fura a ramkezelése, a kamerája nekem ok... Így kell ezt srácok!Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
törölt tag
válasz Merula Alba #23836 üzenetére
A gyalus kérdésedre tudok válaszolni.
A telefon memóriája két részre van osztva, az egyik ahol a rendszer van, a másik ahol a képek, videók, stb (ez a bővíthető telóknál az sd kártya lenne).
A gyalu csak a rendszer részt törli. -
siofok
őstag
válasz rErEaT #23833 üzenetére
amúgy nem is értem a telepítsét sem.
ugye ezt írja:"Flash my Kernel
Wipe Cache Partition
Format System
Format Cache
Wipe davilk-cache
Flash The ROM
Enjoy!!"namost miért van 2x a wipe cache,aztán format cache?
olyanom meg nincs is hogy format system,hanem wipe data/factory reset van.Arra gondolhat?OnePlus nord 2t
-
siofok
őstag
válasz csiziktomi #23816 üzenetére
nézegetem ezt a husixperia romot is.
jónak tűnik.
jól értem,hogy romtelepítés után kikapcsolva hagyom a telót,és flashtoolal felteszem a gyári,linkelt kernelt?OnePlus nord 2t
-
rErEaT
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest