Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
válasz shaggy #24099 üzenetére
Ha jól rémlik az AOKP (KangXperiaProject) romban van ilyen funkció.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz #03372544 #24083 üzenetére
Üdv.
-Azt már nem tudom mert már leszedtem a teloról a Totalkommander-t és az ES File Explorer-t használom nagy megelégedéssel...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Peetyaa
tag
Ti mivel játsszátok le az internetes videókat, amikhez pc-n flash player kell?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok talán eljött az ideje annak ,hogy felrakjam a JB-t
Kérdésem melyik a legfrissebb verzió,jelen van e még a 1080p bug? Rottolható-e,CWM van,e és ami fontos,éleszthető e az oldalsó gombokkal? Minden segítséget megköszönöm, linkek stb -
rErEaT
senior tag
- Legfrissebb rendszer: 6.2.B.1.96
- Hibátlan a rendszer., egy hibája, hogy most a task manager át lett variálva és most kétszer kell megnyomni, nem pedig hosszan, ha hosszan nyomod akkor google keresőt kapsz.(kisebb kellemetlenség)
- Rootolható ([link])
- CWM recovery ([link])
- Nem, de biztos van rá valami mód.
-
dunc
nagyúr
Srácok pár hónapja szó volt az sms karakter kódolás problémáról! Valami leírta a megoldást ami akkor jó is volt, de már el is feltettem! Valaki leírni mi is volt?
-
tami92
aktív tag
sziasztok. egyik haverom, szeretne egy ilyen telefont venni ami t-mobile-os, és az lenne a kérdésem, hogy ennek kilehet-e nyitni a bootloader-ért? előre is köszi
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Tomacko
senior tag
válasz tami92 #24122 üzenetére
Szia !
Szolgáltatós telefonon a bootloader nem nyitható semilyen módszerrel. Ha használod a fórum keresőjét akkor várnod sem kell a válaszokra majd és a fórum se hízik úgymond "feleslegesen". Persze nem volt felesleges, mert kaptál választ
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
dunc
nagyúr
Senki nem tud megoodást, arra, hogy a jb éledjen volume gombokkal?
-
törölt tag
-
rErEaT
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2463579
MIUI v5 zárt blre is
Készülget
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz siofok #24133 üzenetére
Te bolond vagy! Most váltottam JB re, ICS ről, ott egy file felűlírásával megváltozik a képernyő ébresztése. (volume up, down, power) de az ics-s sajnos nem jó JB re,ezért szeretnék megoldást. ( mert a 1.96 jb elég jó ) de te okoskodáson kivűl nem csináltál semmit, erre nem vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
rErEaT
senior tag
Másképp nem tudod megoldani.
Okoska, ha már egy fájlt is megváltoztatsz, pl rootolod a telót akkor már modolt a rendszered.
(már bocsi, de ezen nevetnem kellett, hogy rootoltad a telefonod, de a te szaknyelveden már "modolni" nem szeretnéd)
Nem akarok senkit sem szindni meg hasonlók, de ott van egyel feljebb egy olyan mod, ami még pluszba újraindítás opciót ad.
Szintén deodexed rendszer kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz rErEaT #24136 üzenetére
Nem én okoskodok, modolás alatt természetesen nem egy egyszerű rootra gondolok, full buta modolt romot nem akarok, felesleges hisz kernert nem tudok cserélni (zárt bl) a felületet tudom változtatni egy launcherel is, és ki is tudom gyomlálni a gyári, illetve modolt romot. A linkelt zipet nem raktam fel, hisz értelemszerű, hogy további boot opciókat ad, és nem a volume keys screen wake up.
[ Szerkesztve ]
-
mmarta
senior tag
És ez az app? A leírás alapján tudnia kellene (leírás 9. pontja).
-
Pendragon911
aktív tag
Üdv,
azt vettem észre, hogy amióta feltelepült a legújabb rendszerfrissítés, azóta többször is befagyott a telefon. Ma reggel is a tegnap esti állapot jelent meg, mintha egy printscreen-t nyomtam volna, újraindítottam és utána megint működik. Fetettem 1-2 hónapja egy appkill progit, most letöröltem, lehet ez okozta a fagyásokat, de lehet, hogy nem. A tervem az, hogy ma teljesen ledúrok mindent róla és újrafrissítem. Valakinek ötlete, tippje van-e? Még egy kérdésem lenne, érdemes-e úgy megcsinálni az újratelepítést, hogy a tárhelyet is letörlöm, hogy a nem használt mappák és fájlok is eltűnjenek vagy ez nem változtat igazán semmit?
Üdv
Pisti
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elemlámpa, zseblámpa
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.