Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabenx15
csendes tag
Nagynehezen sikerült és köszönöm a segítséget, még azt szeretném megkérdezni, mit csináljak,, hogy a telefon ne csak 2 mp ig legyen fastbbotba, hanem addig ameddig szeretném?
-
ADAM1337
nagyúr
Leaked jbvel mennyit dob az antutu ?
-
legenda
válasz korpicschess #16581 üzenetére
ezért írtam, hogy elvileg!
más a hivatalos verzió, és - néha - más a gyakorlat...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna felrakni egy régebbi Vibert? A legújabb sajnos nem működik.
-
dobobazsy
őstag
meg lehet gátolni egy appot az automatikus futtatásban, ha az a rendszer betöltésekor elindul? ha jól tudom apám telefonján magától elindul. ha ezt meg lehetne oldani feltenném énis
-
HuaweiU8500
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2154723
A legfrisebb JB .68 verzio. Azt irjak, h meg nagyon beta, ugyhogy csak azoknak akik a feeling miatt probaljak. Nyitott BLre.
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Treck
aktív tag
Viber: "After todays Android release you may experiences some issues. Please make sure you upgraded to the latest available version. Also, seems like there is an issue with Sony Xperia and Motorola Razr, we are working to fix is as soon as possible."
http://google.treck.hu
-
Ronan968
tag
Valakinek vannak tapasztalatai újraindulással?Zavarhatja e külső tényező a telefont úgy,hogy azt újraindulásra kényszerítse?
-
dunc
nagyúr
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, legyetek szívesek ha tudtok, segítsetek:
Ád 1: a telefon lapozható képernyője (nem a menü, csak nem jut eszembe hirtelen a pontos neve ) alapért. szerint 5 oldalból áll. Be lehet állítani, hogy csak 3 db legyen?
Ád 2: az elküldött SMS-ek száma és a beszélt percek megjelenítése hol lehetséges?
Ád 3: hol tudom beállítani, h az SMS írásnál az ékezetek elküldése korlátozott legyen és ne zabáljon sok SMS-mennyiséget?Köszönöm a helpet!
YOLOska
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Funthomi #16616 üzenetére
Az első kérdésedre a válasz az,hogy a gyári launcheren nem tudod megváltoztatni a kezdőképernyők számát,viszont már elérhető az új Xperia home launcher itt. Itt már tudsz variálni! Vagy telepítesz egy másik launchert és ott is tudod változtatni! A 2. 3. kérdésedre nem tudom a választ, nem nagyon szoktam smsezni!
dunc: Ez akciós ,ár, még jó,hogy lehet kapni!
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
-
oszy
veterán
válasz HuaweiU8500 #16618 üzenetére
Nekem nincs is ilyen +"öltségmegtakarítás pont"
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Funthomi
aktív tag
válasz HuaweiU8500 #16618 üzenetére
Az SMS-témában amiről beszélsz én sem igazán találom -_-
YOLOska
-
petipetya
nagyúr
-
Harcsai
senior tag
Már le merem írni. Visszakaptam az SL-em. Pontosabban egy újat. Két nap próbálgatás után hibátlan. Ügy lezárva!
Kérdés. SMS/MMS/Mobil adatforgalom beállításokban tud valaki segíteni? Vodafone.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
korpicschess
veterán
Jöhetne már a JB... kíváncsi vagyok megérem-e ezzel a telefonnal.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Harcsai
senior tag
válasz szimike79 #16628 üzenetére
Hogy őszinte legyek, szinte semmit. Persze ez nem teljesen igaz. Elmondtam a véleményem. Elmondtam, hogy írtam a fogyvédőknek. Nem voltam buta, azt gondolom. Próbáltam érvelni, nem elfogadni a kifogásokat, hogy, pl hogy mindig tartják a 30 napot. Mert nem, hisz egyszer sem kaptam vissza jól a telefont. Aztán az lett a vége, hogy hagyjam ott, és megpróbálnak... Erre mondtam, hogy rendben, nem tudok mást tenni, de nem fogok újabb 4 hetet várni, ha jelentkeznek a fogyasztóvédelemtől, lépni fogok.
Még aznap délután hívtak, hogy rendelnek nekem egy újat, ők meg házon belül küzdenek tovább. Így is lett! Meg is kaptam, vadi új, új szerződés, újraindult a garancia. Ráadásul ennek a csomagolása más, mint az előzőé. Ebben olyan töltő van, amit átalakító nélkül is tudok használni. A doboza is sokkal vékonyabb, mint a másik volt.
Lehet, hogy én vagyok túl naiv, de még mindig hajlok rá, hogy tényleg nem a bolt szivatott, hanem az a nagyker, vagy szerviz, vagy akárki, akihez küldték a telefonom, mikor rossz volt.
Mind1, úgy néz ki, már minden okés!! Minden happi!iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
ADAM1337
nagyúr
válasz korpicschess #16629 üzenetére
Én biztosan, hosszú időre terveztem vele.
Jelenleg 2db telefon van ami még játszott az S ellen nálam, mind a 2-nek meg van az oka miért játszik illetve esik ki, xiaomi mi2 kinézete miatt esik ki amúgy a miui bejön felbontás is 4,3 hd adreno 320 ami bivaly, a másik a nexus4 ott a tárhely a problémám illetve hogy LG a soc ugyan az benne és tényleg jó, de még 16gb is kevés lenne, meg ugye az ára a xiaomi a feléért van. -
DDenes5
csendes tag
Üdv! Ma valamire megsértődött a teló és 50%ról kb egy óra alatt lehúzta magát. Azóta töltőn annyit tud tölteni, amennyit fel is használ, szóval 1%on stagnál és pár random újraindulás is volt. Mostanában (1hete) semmi új appot nem tettem fel. Minden app ki van már lőve, vibert töröltem is (mert láttam, hogy sok helyen nem megy) esetleg valakinek hasonló tapasztalata vagy megoldása? Előre is köszi
-
Kombat
őstag
válasz DDenes5 #16632 üzenetére
Nekem is éjszaka lemerült pedig még bírnia kellett volna, aztán feltöltöttem, de nap közben is gyorsan merült meg egyszer újra is indult. Korábban ilyen nem volt.
A tegnapi Viber frissítés egy hulladék. Néztem az futó alkalmazásoknál kb. 3 mp-ként újraindul, úgyhogy egyelőre én is letöröltem, a teló meg töltőn van aztán majd meglátjuk... -
baandii
senior tag
hellosztok!
az megoldható vhogy hogy amikor lezárom a telót ne az a háttérkép legyen ami feloldás után...szóval két külön hátteret akarok egyet amit lezárt képernyőnél látok egyet meg amit feloldás után.
a segítőknek előre is köszönet!
-
DDenes5
csendes tag
válasz HuaweiU8500 #16637 üzenetére
Android op rendszer 26
Android rendszer 19
képernyő 17
médiakiszolgáló 16
és utána a kicsik 5től lefele -
HuaweiU8500
senior tag
válasz Harcsai #16634 üzenetére
Úgy, h hálózat (SIM) alapján van benne egy adatbázis a default csatlakozási pont beállítással (amivel eléri az internettet) majd elmegy egy rendszeresen frissitett helyre ahonnan letölti a végleges beállításokat.
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Harcsai
senior tag
válasz HuaweiU8500 #16641 üzenetére
Nem mondanék igazat, ha azt írnám, értem, de elhiszem
-
DDenes5
csendes tag
válasz HuaweiU8500 #16642 üzenetére
próbáltam többször, de semmi haszna. most bezártam, de csak az android rendszer van benne a listában, amit kilőhetek. (akksi használat felől ahogy néztem nem lehet, csak alkalmazásokból) mindenesetre most kilőttem és újraindítom
hiába lőttem le, ugyanott van. ráadásul ha rámegyek azt mondja hogy már 1.5órája megy és 12p ébrentartás
[ Szerkesztve ]
-
gabitoo88
tag
Sziasztok valaki tudna értelmes választ adni nekem arra hogy miért 60 ezer forintért mennek az XPERIA S-ek mindenhol használtan?!4 hónapja vettem Speedshop-ban 124990Ft-ért!
Tel.: 3630három343638
-
Harcsai
senior tag
válasz gabitoo88 #16646 üzenetére
Nem tudok, de én 3-4 hónapja az SL-t vettem 100-ért, és most kb mindkettő 80ezer újonnan.
-
Harcsai
senior tag
válasz HuaweiU8500 #16649 üzenetére
Ha már akkuhasználat. Azt valahogy meg lehet csinálni, hogy ha felteszem usb-re, lementek róla pár képet, azt ne vegye töltésnek? Akár úgy is, hogy adatkapcsolatkor ne töltsön.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest