Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz csacsi67 #18600 üzenetére
köszi, megvolt, most már nyitva van a BL
feltettem a boot.im-et, rebootoltam, tapiztam a freexperia logot, majd fekete képernyő fogad
nem a CWM-nek kellene betöltődnie?másik boot.img-et is feltettem, azzal se lett jobb
ha nem jön össze, tehetem vissza a gyári kernelt :-(
-
csacsi67
addikt
válasz markussandor #18601 üzenetére
Van olyan kernel amiben nincs CWM külön kell felrakni.Nekem P van azon tudom , hogyan van. Hülyeséget nem akarok mondani ,de biztos válaszol olyan aki tudja ,hogy van S-en.
-
csacsi67
addikt
válasz markussandor #18603 üzenetére
Hangerö gombot le vagy fel felfelé kell nyomogatni a Sony logo után de elösször lefelé probáld meg ha nem jön össze utánna kapcsold ki majd felfelé nyomogasd.P-n lefelé kell.
-
mmarta
senior tag
válasz markussandor #18603 üzenetére
Nem tapicskolni kell, hanem a hangerő fel gombot nyomni, amikor felvillan a led (lila vagy kék).
A LE a flashmód, a FEL a fastboot v. recovery.
[ Szerkesztve ]
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, rootoltam egy Xperia S-t a kernel cserés módszerrel, aztán feldobtam recoveryből egy MIUI-t. A gondom az, hogy a MIUI nincs sem rootolva és recovery sincs benne, azt hittem, hogy abban ezek már alapból benne lesznek. Szóval a kérdésem, hogy tudnám rootolni a MIUI-t és recoveryt felrakni rá?
[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
toth87
tag
valami történt a telómmal,,megnyitom a menüt és egy pár ikon helye ilyen átlátszo kis kocka,de nem tudok velük semmit csinálni egy factory reset-et leirna valaki hogy hogy kell ?
rErEaT köszi de sajnos root kell hozzá az meg nekem nincs
-
mmarta
senior tag
válasz toth87 #18612 üzenetére
Beállítások-Mentés és visszaállítás-Gyári adatok visszaállítása.
A telepített appok el fognak tünni.
Restart nem segít? Vagy ki-be kapcsolás?Nekem is volt ilyen, de csak az SD-re átrakott appokkal. Valszeg nem mountolta fel rendesen a rendszer az SD-t. Újraraktam az appokat.
-
S_xperia_S
aktív tag
OFFTOPIC
DroidRetro téma
ha véletlenül vkit érdekel: DroidRetro.zip letöltés (PSD fájl, háttérkép, uccw fájlok, leírás) mindenen tudsz változtatni
szükséges: Photoshop (ha módosítani akarod), Apex launcher, UCCW app
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
Winchester95
őstag
Érdekesség.
Szerintem korrekt a Sony.Nem sokára nálunk is itt lesz.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Holnapig jöhetne egy JB frissítés....
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
törölt tag
válasz mmarta #18621 üzenetére
Nálam teljesen jó minden, rengeteget játszom rajta, igaz én fullosan újrahúztam az SD-t.
Így raktam fel:
-kernel.sin felrakása fastboot módban
-utána cwm-ben format data, cache,system
-wipe data, cache, dalvik cache
-zip felrakása cwm-ből
-gapps felrakása cwm-ből
-teló reboot -
dobobazsy
őstag
valaki tud ajánlani egy alkalmazást erre a telefonra fotók készítésére? efektusokkal és egyéb jóságokkal megtámogatva - offba tettem ha az
-
baandii
senior tag
hellosztok!
most hogy közeledik a jb frissítés lenne egy láma kérdésem...t-s a teló de független .50es szoft van rajta és root-olt...jól sejtem ha rátolok majd megint egy független jb frissítést a root-nak annyi?
-
toth87
tag
köszi mindenkinek a segitséget sajnos nem multak el a kis halvány kockák
az lenne a kérdésem hogy a sony oldalán lévő flashtool-al le lehet gyalulni teljessen a telót ? köszi
-
rErEaT
senior tag
válasz toth87 #18630 üzenetére
Az csak nyitott bootloaderhez jó.
http://androxyde.github.com <-- ez kell neked
.ftf fájlt tudsz fel flashelni[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
-
toth87
tag
válasz rErEaT #18638 üzenetére
létezik egyébként olyan wifi alapu fájl átviteli rendszer ami nem csak ftp-alapon tud kommunikálni a pc-vel ? hogy bármikor tudok a telóval tallozni a pc mappáiban ? pár dolgot kiprobáltam már,,de azok csak ftp alapuak voltak (többek közt csak total commander-el müködött,és a gépröl nem a telóról) de egy olyan kéne hogy az ágyból is akár el érhessem a gépet (mappáit) és drag and drop alapon huzhassak át fájlokat ?
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
Holnap akkor megyek a T-mobilhoz.Szurkoljatok hátha.....
Ha esetleg elküldenek hogy nem hiba meg kis mértékű hiba akkor mire hivatkozzak stb...?
Nyomok most egy hard resetet, törlök mindent és kész. -
dvtkfan
senior tag
válasz Winchester95 #18642 üzenetére
Ha sárgulás miatt viszed, akkor annyit mondj, hogy ha filmet nézel vagy játszol, akkor sárga a kijelző...nem fognak kérdezni semmit...elveszik és elküldik javításra (kijelzőcserére)...kb ennyi
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Winchester95
őstag
válasz dvtkfan #18643 üzenetére
Szerinted azt ne mondjam hogy hol illetve milyen mértékben sárgul?(Amúgy van egy garipapírom+1db számlám) Nem az én nevemen van a telefon.Remélem ebből nem lesz probléma.Meg ugye a cserekészülék is.
Amúgy az aláírásodat meg tudod magyarázni?Rossz a kijelzője v. mi?[ Szerkesztve ]
-
dvtkfan
senior tag
válasz Winchester95 #18644 üzenetére
Én 2x vittem vissza sárgulás miatt! Holnap lesz pont egy éve, hogy megvettem, de 3 napon belül nem jelentkezett a probléma, így kb csak a 10. napon vittem vissza, ami azzal járt, hogy szervizbe küldték, de nem tudták a 15 napos határidőre megjavítani, így kaptam egy új "fődarabot"...ez kb egy hónap után ugyan-úgy sárgult, de mivel hozzám nőtt az alatt az egy hónap alatt, így csak mondogattam magamba, hogy majd leadom, de mindig nehezen váltam meg volna 15 napra a telefontól, így egészen március elejéig (itt már muszáj volt, mert az egy év garancia lassan lejár, mondjuk vki azt írta itt, hogy 2 év van a T-s telefonokra, én nem tudtam megállapítani) vártam a javítással! Bevittem és mondtam, hogy sárgul a kijelző, a szervizes meg se nézte, elvette, a papírra ráírta, hogy intenzív használat közben sárgul a kijelző és 12 nap után visszakaptam! Csere telefont kaptam, egy lg gt540-et, de az használhatatlan volt...még jó, hogy haver kölcsön adott egy Galaxy S3-at...Na és ekkor jöttem rá, hogy Samsungot soha a büdös életbe nem fogok venni...Jó telefon az S3, gyors meg minden, de azt a mű kijelzőt sosem fogom tudni megszokni...a Sony Xperia S (és szinte az összes Sony-é) tényleg kicsit fakóbb, meg a betekintési szöge sem olyan jó, de 100x élethűbb mint a samsung kijelzője...
Ja és az aláírásomba amit írtam azért írtam, mert a nagy és szép kijelző hamar leszívja az aksit...[ Szerkesztve ]
-
dvtkfan
senior tag
válasz dvtkfan #18645 üzenetére
Ja amit kihagytam, hogy a majdnem egy év alatt azért ügye kicsit megkopott a teló, meg le is ejtettem, így kicsit karcos lett, meg recsegett a hangszóró is, de azt is, és a teljes keretet kicserélték, meg a kijelzőt, meg a töltő csatlakozó ablakát, egyedül a hdmi takaró ablakát nem cserélték (mondjuk nem értem azt már miért nem), így szinte egy teljesen új telefont kaptam...
-
Winchester95
őstag
válasz dvtkfan #18647 üzenetére
Ok.Nekem semmi bajom a kijelzővel.A sárguláson kívül majdnem hogy tökéletes.
Egy negatívum van (ami engem személy szerint nem izgat egyáltalán) az a betekintési szög.Egy kicsit fordítom a telefont és már egyből halványodik.Szerintem a kijelzőteszteknél ezért tűnik rosszabbnak mint a többi.
Enyém olyan állapotban van hogy: KIjelző full karcmentes (most vettem le nem rég a fóliát ahogy a fórumban is írtam.), Keret az egy az egyben kuka+alsó xperia cucc is.HDMI csatlakozó új állapot, usb fedő lötyög és a gombok mindenhol igen kopottak.Hátlap is eléggé viseletes.(Hátlapnál annyira nem kell rosszra gondolni.Én kényes vagyok nagyon ezekre) Üveg része középen.....kissé karcos de nem annyira látni.
Telót feltettem apróra hátha valaki elviszi így 65k ba.Hétfő estig.Volt pár érdeklődő.De azokat inkább hagytam.
Beviszem holnap és remélhetőleg szervizelik és hamar megcsinálják.Amilyen az állapota......én arra tippelek hogy kb minden cserélve lesz.De ha más nem is akkor ugye a kijelző biztos, meg a kereten+alsó xperia feliratost nagyon remélem hogy kicserélik.
Ha így lesz akkor a telefont 100% hogy megtartom.Már csak azért is mert szinte/ teljesen új lesz.(Hátlap kivételével).Amúgy is mindig ilyet akartam.Ennél jobb nem nagyon kellene.Sőt nincs is olyan amit bevállalnék ez helyett.(xperia z az álom kategória szóval ilyenek még eszembe sem jutnak.)De pl egy htc one x /sgs 3 ra nem szívesen cserélném el.+Én hurcoltam gariba, szenvedtem vele, füles rendelése, gyári adatkábel rendelése, telefon után futkosás stb.....Meg az előtte lévő sok üzletelés ami volt......Szóval ennyi szenvedés után már a szívéhez nő a telefon az embernek.Főleg ha olyan amit mindig is szeretett volna.
Így volt ez az Iphone 4-el is.De amikor kipróbáltam rájöttem hogy garisat+32gb ost nem fogok találni normális áron.Hardver is elavult volt akár mennyire más OS.Flash támogatás sem volt+kijelző is kicsi volt(Valahogy inkább bekapcsoltam a gépet mint hogy ezen nézzek meg bármit is.Raj telefon rajoknak........Vagy akik nem használják olyan sok mindenre annak bőven elég.De arra zenét, filmet másolni megnézni netezni normálisan nem lehet.
Azon gondolkoztam hogy ha visszakapom valami egyszerű fólia lesz a kijelzőn vagy a gyári törésgátló amit oly nehezen lehet lehúzni?Neked milyen volt?
Hátlappal is kellene csinálnom valamit.Ami rajta van az nagyon lötyög rajta....Nektek is?Hátlapot is akarok rá venni(tok féleség nem a gyári)
Talán lyukacsosat vagy sima is jó lenne de akkor piros, vagy sötétkék.De úgy hallottam le jön róla a festék, kopik, stb....[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz Winchester95 #18648 üzenetére
Azt mondtam a Z-re, h álom. De néztem vele készült képeket! El is szállt vele az álom!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
q2w3
senior tag
válasz Winchester95 #18648 üzenetére
Alsó pöcköt nem cserélik, az tuti. Én beleirattam a szervíznél a jegyzőkönyvbe, hogy kilazult az usb csatlakozó, ezért cserélték ez egész oldalsó részt a kijelzővel együtt.
Amúgy a pöcök 2000ft körül van ebayen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs