Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth87
tag
a JB az utolsó frissités S-re ? mi lesz a következö rendszer JB után ?
-
rErEaT
senior tag
válasz korpicschess #18552 üzenetére
Talán lassan kitudjuk nyitni a szolgáltatós BL-t is és akkor nem lesz gond a frissítéssel
-
toth87
tag
válasz korpicschess #18552 üzenetére
arra gondoltam hogy kedvező áron hozzá tudnék jutni egy Z-hez asszem azon már a JB van alapból,na most arra még ki fog jönni egy újabb android nem ?
de ami vissza tart az a kijelző,,több helyen is irják hogy fakó,,,és hogy a teló nem 100%-ig viz álló (engem ez nem is zavarna) meg hogy sok Z meghalt,,egyszer csak kikapcsolt és vége,,erröl olvastam is egy cikket
a másik az hogy az S-emet kéne adnom + ráfizetni,,és ezért vagyok bizonytalan,mert azt most kaptam vissza gariból és még csak egy szűk hónapja van meg,de az is nagyon tetszik ,,,,megérné leválltani az S-t,,,tud annyival többet egy Z ? 70-et kéne ráfizetnem 2 részletben[ Szerkesztve ]
-
rErEaT
senior tag
válasz csacsi67 #18554 üzenetére
De nem a Sony-n múlott, hogy nem lehet kioldani a BL-t, hanem azon, hogy szolgáltatós. Valaki itt fórumban le is írta, hogy megkérdezte a T-Mobile-t, hogy ki lehet-e valahogy oldani a bl-t, de erre nem kapott érdemleges választ.
Szerintem ez a szolgáltatókon múlik, de ez az én véleményem.
-
korpicschess
veterán
válasz toth87 #18555 üzenetére
Háát, ha az összes lehetséges telefont számításba venném a top kategóriából, akkor biztos nem a Z lenne az.
Szerintem HTC One-tól is S4-től is elmarad. Főként a támogatottságtól félnék.
Kijelzőt is jelentősen szidják...
Az a kikapcsolósdi elvileg valami szoftveres baki, én nem tulajdonítok nagy jelentőséget neki.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
toth87
tag
válasz korpicschess #18557 üzenetére
értem köszi,..haveré/munkatársé ő telefonbuzi,havonta cserélgeti a telóit,,nincs meg neki régóta és még szép állapotú,és elöállt egy ilyen ajánlattal,,,,valószinü marad az S , amugy sincs felesleges lóvém most kiszorni ilyesmire,csak egy kósza gondolat volt,,,megvárom a következő sony szériát milyen lesz
-
dvtkfan
senior tag
Én úgy tudom, sőt munkatársam ha minden igaz ìgy is járt el, hogy ha függetleníted a telefont, akkor tudod nyitni a bl-t!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
-
Zaji
őstag
válasz aurora65 #18517 üzenetére
RAM 220MiB körül mozog a szabad kapacitás, telefon szabad memória pedig 1,3 GiB. Ezek alapján úgy gondolom nem kellene megjelenni ennek az üzenetnek.
Közben root is megtörtént és SD Maid Proval alaposan kisöpörtem a felesleges byte-okat. Ez sem segített.[ Szerkesztve ]
-
nope00
tag
Valaki ismer olyan oldalt ahol apk-k tesztelésével foglalkoznak magyar vagy akár angol?
-
no1r
őstag
válasz rErEaT #18556 üzenetére
Én is megkerdeztem, nekem azt mondták konkrétan, hogy nincs rá lehetőség...
De hogy függetlenítés után ki lehet-e nyitni azt nem tudom. Ha igen akkor májusban lejár az egy év amióta megvan és már függetlenítem is
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
dvtkfan
senior tag
Mint én is mondtam munkatársam az ő telefonját még tavaly májusban amikor vette (T-mobile-os), kifüggetlenítette és utána kinyitotta a BL-t! Szerintem így még mindig megoldható, de mivel az enyém T-mobile-os, és én úgy tudom, hogy 2 év garancia van rá, így még egy évet várnom kell! De ha valaki jobban tudná, az mondja már meg, hogy ténylegesen 2 év van rá? Mert ha nem akkor én is függetlenítem és nyitom a BL-t! Amúgy 2 nap múlva lesz meg egy éve a telefon...hogy megy az idő...
-
-
toth87
tag
a bravia engine 2-öt fel lehet valahogy 55-ös gyári romra tenni ? (apk formájában)
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Srácok már egy hónapja ott figyel az értesítési sávomon a 6.1.A.2.55 ,szeretném megkérdezni,hogy rootolható e ? Addig nem rakom fel mert használok pár root igényű fontos apk-t !
-
törölt tag
Ahogy felraktam a gapps-t, folyton leáll az aokp billentyűzet.(FXP213a-CM10)
[ Szerkesztve ]
-
markussandor
senior tag
fel szeretném rakni az FXP213-at, a zipből kiszedtem a boot.img-et, a telefont flash mode-ba kapcsoltam, kiadtam a megfelelő helyen a "flashtool flash boot.img" parancsot, de ez a program kimenete: "FAILED (remote: the device must be rooted first)"
a telefon természetesen rootolt!
mi a fene baja van?
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz markussandor #18580 üzenetére
én a "fastboot flash boot ***.img" parancsot szoktam használni....
BL nyitott?
3.Flash CM kernel
a. extract boot.img from zip file
b. power off device
c. press volume up (2012 devices)
d. plug usb and blue led will be lit
e. on computer type in same folder where you have boot.img
fastboot devices
fastboot flash boot boot.img
fastboot reboot[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
mmarta
senior tag
válasz markussandor #18580 üzenetére
Flashtoollal is felrakhatod. Kikapcsolt telót fastboot módban indítva kernel flasht választod a flashtoolban (előtte a kernelt másold a flashtool firmware mappába).
Ha kész lehúzod az usb-ről és recoverybe lépve felrakod a romot. -
Winchester95
őstag
Nekem T-mobilos van.
Rooting status:
Bootloader unlock allowed: No -
Winchester95
őstag
válasz ADAM1337 #18587 üzenetére
2012.05.-én vettem.Ez még gondolom az első szériás.
Amúgy meg megnéztem az első hozzászólást.Sárgásodás részt.
Ott nekem pont a nem sárgulós adatok vannak meg a szervíz menüben/hátlapon és még is sárgul.
Tegnap megnéztem kb 35 foknál már látható valamennyire.40foknál rendesen.Csak a félkapacitív gombok fölött.Egy cm es sárgulás.(egész képernyő(szélesség), egy cm es magasság)
Szóval az a leírás nem teljesen pontos.
Remélem így szervizelik majd. -
dvtkfan
senior tag
Nekem is no van, viszont ez enyém első szériás...de szerintem akkor is lehet függetlenítés után nyitni...na majd rákérdezek munkatársamtól...
-
mmarta
senior tag
válasz Winchester95 #18589 üzenetére
Nekem először a jobb felső sarokban jelentkezett. Aztán hajtottam játékokkal, tesztekkel, hogy jön-e még sárga folt. Minél többször ment 40 fok fölé, annál több helyen jelentkezett a sárgaság. Kb úgy nézett ki, mint a kép amit linkeltél, mind a négy oldalon.
Simán cserélték a szervízben, a jackkel együtt, mert abba meg nem lehetett belenyomni a fülest. Ha megmozdult a madzag leállt a zene. -
csacsi67
addikt
-
toth87
tag
ezt a matt fóliát szeretném megrendelni és annyi lenne a dilemma hogy tényleg homályosit a képen ? mármint hogy nem lesz olyan éles a kép ?
valami köd effektust irnak is hogy minimális,,de ez mit jelenthet ?[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
válasz mmarta #18591 üzenetére
Nekem csak az alsó sarok olyan hiába terhelem.TV-re meg nem tudom kivetíteni.
Max még töltés közben+game.
Én csak attól parázok hogy beviszem azt hülyének néznek meg majd bizonygatnom kell hogy tényleg rossz meg sárga stb....
Bár egyszer vittem be annak idején a ZTE-Bladet mert ugye a fele ram le volt tiltva.
Jól informáltak voltak.(Talán túl jól.)Mondták hogy lesz hozzá egy frissítés és jó lesz.Ami igaz is volt. (Máshol megcserélték az egész készüléket.)
Nem baj.2nap és kiderül.
Nekem semmivel nincs bajom csak a sárgulással. -
markussandor
senior tag
válasz S_xperia_S #18581 üzenetére
elfelejtettem mondani, hogy nyitott a BL, a telefon független gyárilag
ja és a grafikus flashtoolal is próbáltam, az is ezt írta ki -
markussandor
senior tag
válasz markussandor #18596 üzenetére
itt van a log:
31/008/2013 15:08:00 - INFO - <- This level is successfully initialized
31/008/2013 15:08:01 - INFO - Flashtool Version 0.9.10.1 built on 2013-01-09 19:49:47
31/008/2013 15:08:01 - INFO - You can drag and drop ftf files here to start flashing them
31/008/2013 15:08:08 - INFO - Device disconnected
31/010/2013 15:10:06 - INFO - Device connected in fastboot mode
31/010/2013 15:10:12 - INFO - Launching Fastboot Toolbox 1.0 by DooMLoRD
31/010/2013 15:10:12 - INFO - Device Status: FASTBOOT mode
31/010/2013 15:10:28 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): E:\android\Sony_Xperia_S_LT26i\rom\boot.img
31/010/2013 15:10:28 - INFO - Flashing selected kernel
31/010/2013 15:10:28 - INFO - sending 'boot' (8346 KB)...
31/010/2013 15:10:28 - INFO - FAILED (remote: The Device must be rooted first)
31/010/2013 15:10:28 - INFO - finished. total time: 0.010s
31/010/2013 15:10:28 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (8346 KB)...
FAILED (remote: The Device must be rooted first)
finished. total time: 0.010s31/010/2013 15:10:28 - INFO - Please check the log before rebooting into system
31/010/2013 15:10:36 - INFO - Finished Fastboot Toolbox -
csacsi67
addikt
válasz markussandor #18596 üzenetére
De ki is nyitottaf már a BL-t.Mert azt hogy azt irja az még nem azt jelenti hogy nyitva is van ki kell nyitni elötte hogy kernelt tudj felrakni.
-
csacsi67
addikt
válasz markussandor #18599 üzenetére
Persze ,hogy kell.Ki kell nyitni. Olvasd át ezt ezzel kell.[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest