Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth87
tag
a google play miért irja ezt ki :Érvénytelen hitelkártyaszám otp-s kártya minden adatot kitöltök és ahogy elkezdem beirni a kártya hosszú számát már a 4-ik karakter után pirossal irja alatta
-
zx6r
aktív tag
feltettem a 75- ös utolsó gb frissítést bekapcsoláskor 475 mb szabad ram!Komoly nem?
-
zx6r
aktív tag
válasz Winchester95 #18760 üzenetére
-
Winchester95
őstag
Nekem ezen kívül még a GrandX IN volt olyan telefon ami 1GB rammal rendelkezett.
Ott újraindítottam a telefont(teljesen gyári állapotban volt.Se root se semmi) kilőttem az appokat a gyári feladatkezelővel párszor.Nagy nehezen volt hogy 600-ra is felugrott a szabad ram.
Kill és minden nélkül átlagosan 400mb-500mb körüli szabad hely volt.
Ha a JB-ben nem javítják ezeket akkor pofára esés lesz sztem.[ Szerkesztve ]
-
zx6r
aktív tag
válasz Winchester95 #18763 üzenetére
nahát igen itt is ennyi lenne az elvárt...nem értem én sem sem ezt a ram problémát,de az biztos hogy ez szoftveres probléma nem a teló hibája:/
-
Dealer95
őstag
válasz Winchester95 #18765 üzenetére
Nekem ICS-el általában 300MB szabad RAM van.
-
oszy
veterán
Megkérdezem mégegyszer, hátha az illetékes(ek) elsiklottak felette a sok ROM-olás közepette
Akinek "sok mindent" cseréltek a kijelzőn kívül, az mit íratott be a munkalapra?
Még valami!
Ezt az időjárás widgetet hogyan hívják?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz siofok #18743 üzenetére
Na mi a helyzet, a cache csokkentes okozza a fc-t?
Apropo, ha mar hekkelunk, talaltam egy modszert az erintogombok erzekenysegenek javitasara, lehet placebo, de nekem erezhetoen jobb lett:
increase the screen & capacitive button sensitivity1) Go to system/usr/idc
2) In that folder you will see clearpad.idc file
3) open it with editor
4) now change the values of
Touch.size.scale=20
Touch.size.bias=70
Touch.pressure.scale=5
5) reboot
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
siofok
őstag
válasz HuaweiU8500 #18770 üzenetére
hát mióta visszaállítottam,nem csinálta még.
de ezt is kipróbálom amit most irtál.De ott nekem tizedes számok is vannak eredetileg.Csak az legyen,amit ide írtál?
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
mmarta
senior tag
JB-n a lock képernyőre lehet kitenni, alapból benne van a romban. A Playen a Notification Weather hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
-
toth87
tag
-
toth87
tag
ezt a témát hogy tudnám root nélküli telóra tenni ? mert baromi jó ö lenne az
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Létezik olyan widget a Playen,ami a lehúzható értesítési sávba teszi a gyorskapcsolókat? ( Adatforgalom,wifi, hangüzemmód stb..)
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
siofok
őstag
-
zx6r
aktív tag
válasz HuaweiU8500 #18778 üzenetére
Szia!7838
-
zx6r
aktív tag
válasz HuaweiU8500 #18783 üzenetére
persze most friss a rom meg teljes gyalu volt,de a multitasking része sokkal gördülékenyebb az ics-nél gondolom a jobb ram kezelés miatt...
-
törölt tag
válasz toth87 #18775 üzenetére
Azt írja az otp:
A Net Számlacsomaghoz, Prémium Számlacsomaghoz vagy Elektronikus Számlacsomaghoz tartózó webkártya számlához egy virtuális MasterCard típusú bankkártya tartozik, mely kizárólag az interneten végzett tranzakciók ellenértékének kiegyenlítésére szolgál.
Egyébként ennek a webkártyának az éves díja 1067 Ft, honlapjukon nézem.
Nézz körül te is, vagy kérdezz rá.
-
petymeg
addikt
válasz Ferenczi Áko #18779 üzenetére
Notification toggle a legjobb.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
oszy
veterán
Most tényleg eltűnt(ek) akik szervizeltették a telefonjukat és "sok mindent" cseréltek a kijelzőn kívül?
-
Winchester95
őstag
Majd két hét múlva (ha nem akkor előbb) beszámolok hogy mi hogy van.
Egyenlőre én csak annyit írtam be hogy játék és fimezés közben sárgul a kijelző.
Többen is kb ennyit irattak be.
Mindenkinél kicserélik a képernyőt+oldatsó keretet.
Akik szerencsésebbek azoknál az alsó xperia feliratú műanyagot is+fedőket is. -
kicsisean
tag
sziasztok olyan gondom lenne, hogy leszedtem egy full hd-s filmet ami MKV kitejesztésű és 16 giga. full hd-s tv-m van és hdmin keresztül akarom megnézni. a telon 20 giga hely van. elkezdem másolni majd megkérdezni hogy konvertálom-e, vagy sem..
ha arra megyek, hogy IGEN akkor kiirja hogy nem tudja átkonvertálni mert a telefon nem ismeri az mkv fájlt
ha arra megyek, hogy nem KB 25%nál kiirja, hogy a másolás nem folytatható mert a felefon nem válaszol.Mi a teendő? valaki help léggyszi
-
q2w3
senior tag
válasz kicsisean #18794 üzenetére
Szerintem túl nagy méretű a film, tehát 2-3 szeletre kéne bontani programmal. Ennél jobban már nem értek hozzá sajna. Amúgy szerintem a telefon felbontását lehet csak hdmi-n kitolni,tehát hiába full hd a film, ha a telefon kijelzője csak 1280x720 és az lesz klónozva tvre.
-
kicsisean
tag
milyen progival kéne elvágnom? 15 giga, bármit csinálok vele rengetek idő( ha kettévágom vagy ha konvertálom). amugy ez hdmi-s dolog amit mondtál nem igaz, mert mindent a tv-n nézek pl: youtube videókat is amit full hdbe ad le a tv-m, a lehető legrészletgazdagabb, és tuti hogy full hd. ha ilyen sample videókat teszek fel, pl erről a filmről is volt, ugyanugy full HD-be adta le
-
oszy
veterán
válasz Winchester95 #18792 üzenetére
Köszönöm!
mmarta Neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest