Új hozzászólás Aktív témák

  • Winchester95

    őstag

    válasz dvtkfan #18647 üzenetére

    Ok.Nekem semmi bajom a kijelzővel.A sárguláson kívül majdnem hogy tökéletes.
    Egy negatívum van (ami engem személy szerint nem izgat egyáltalán) az a betekintési szög.Egy kicsit fordítom a telefont és már egyből halványodik.Szerintem a kijelzőteszteknél ezért tűnik rosszabbnak mint a többi.
    Enyém olyan állapotban van hogy: KIjelző full karcmentes (most vettem le nem rég a fóliát ahogy a fórumban is írtam.), Keret az egy az egyben kuka+alsó xperia cucc is.HDMI csatlakozó új állapot, usb fedő lötyög és a gombok mindenhol igen kopottak.Hátlap is eléggé viseletes.(Hátlapnál annyira nem kell rosszra gondolni.Én kényes vagyok nagyon ezekre) Üveg része középen.....kissé karcos de nem annyira látni.
    Telót feltettem apróra hátha valaki elviszi így 65k ba.Hétfő estig.Volt pár érdeklődő.De azokat inkább hagytam.
    Beviszem holnap és remélhetőleg szervizelik és hamar megcsinálják.Amilyen az állapota......én arra tippelek hogy kb minden cserélve lesz.De ha más nem is akkor ugye a kijelző biztos, meg a kereten+alsó xperia feliratost nagyon remélem hogy kicserélik.
    Ha így lesz akkor a telefont 100% hogy megtartom.Már csak azért is mert szinte/ teljesen új lesz.(Hátlap kivételével).Amúgy is mindig ilyet akartam.Ennél jobb nem nagyon kellene.Sőt nincs is olyan amit bevállalnék ez helyett.(xperia z az álom kategória szóval ilyenek még eszembe sem jutnak.)De pl egy htc one x /sgs 3 ra nem szívesen cserélném el.+Én hurcoltam gariba, szenvedtem vele, füles rendelése, gyári adatkábel rendelése, telefon után futkosás stb.....Meg az előtte lévő sok üzletelés ami volt......Szóval ennyi szenvedés után már a szívéhez nő a telefon az embernek.Főleg ha olyan amit mindig is szeretett volna.
    Így volt ez az Iphone 4-el is.De amikor kipróbáltam rájöttem hogy garisat+32gb ost nem fogok találni normális áron.Hardver is elavult volt akár mennyire más OS.Flash támogatás sem volt+kijelző is kicsi volt(Valahogy inkább bekapcsoltam a gépet mint hogy ezen nézzek meg bármit is.Raj telefon rajoknak........Vagy akik nem használják olyan sok mindenre annak bőven elég.De arra zenét, filmet másolni megnézni netezni normálisan nem lehet.
    Azon gondolkoztam hogy ha visszakapom valami egyszerű fólia lesz a kijelzőn vagy a gyári törésgátló amit oly nehezen lehet lehúzni?Neked milyen volt?
    Hátlappal is kellene csinálnom valamit.Ami rajta van az nagyon lötyög rajta....Nektek is?

    Hátlapot is akarok rá venni(tok féleség nem a gyári)
    Talán lyukacsosat vagy sima is jó lenne de akkor piros, vagy sötétkék.De úgy hallottam le jön róla a festék, kopik, stb....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák