Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz marquuard #46085 üzenetére
Ahhoz egy beépített DRAM modul is kéne a telefonban, ez nem oldható meg szoftveres update-tel. Magyarán nem lesz ugyanaz, mint az S9 páros szuperlassítása, valamit kevertek fejben.
Peterzon94 (#46094)
Most is úgy van, ehhez nem elég egy szoftverfrissítés.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz gabosz02 #46099 üzenetére
Az alkalmazás lett ilyen, amióta nagyobb időközönként villog az értesítő LED.
(#46101) Mr.Silkó: Éppen ezért adott a kérdés, hogy mitől szuper? Mert akkor ezek szerint mégsem attól, hogy ugyanazt tudná, mint S9-ben. Az én olvasatom szerint 960fps vs. 960fps között nincs különbség. Ha már hűek vagyunk a feature elnevezéséhez, akkor 960fps-re számíthatunk mi is.
PSN ID: marquuard
-
kbyte1024
veterán
Uraim,nem ér kinevetni hogyan kell lassitott videot csinálni?mit kell beállítani?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
zmtTom
aktív tag
Sikerült nagyon jó áron hozzá jutnom egy új S8 telefonhoz. Meg vagyok vele elégedve. Viszont van egy dolog amit nem tudok eldönteni. A kijelző felbontása. Nem tudom hogy FHD+ vagy WQHD+ legyen beállítva. Tudom, az átlag használat mellett szinte mindegy. Viszont akkor hol és milyen körülmények között jönne ki a nagyobb felbontás előnye, milyen tartalmak nézése esetén, növelné e a fogyasztást, illetve minden ami ezzel kapcsolatos, szívesen fogadom.
Köszönettel, T.
-
marquuard
veterán
válasz kbyte1024 #46103 üzenetére
Itt lépésről lépésre megmutatják, hogy hogyan jutsz el idáig.
(#46104) zmtTom: Örök dilemma fog maradni, amíg létezik ilyen lehetőség Samsungéknál. Én állítom, hogy nem fogod észrevenni fogyasztás szempontjából a különbséget, ellenben már a főmenüben is szembetűnik, hogy FHD-t vagy QHD-t választottál. Van egy ellenkező állítás, miszerint igenis kevesebbet fogyaszt a telefon, rendben, üzemeljék csak FHD-n az amúgy QHD-s kijelzőt, bölcs döntés.
Egyébiránt mindenkinek szíve joga, én nem tapasztaltam több akksiidőt. Meg ha tapasztalnék is, nem áldoznám be a megjelenítést azért a húsz percért.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
ToomyC
aktív tag
válasz N.otorious #46079 üzenetére
Nem sikerült a szoftverfrissítés, vigyem szervízbe ... ezt a hibaüzenetet kaptam miután frissült ... Ez gáz?
-
etooo
senior tag
válasz Mr.Silkó #46101 üzenetére
Androidpolice-on egy kommentelő megpróbálta lemérni, ő erre jutott:
► Note 8 = 0.4s at 480FPS → 6.4s at 30FPS
► S9 = 0.2s at 960FPS → 6.4s at 30FPS
► Note 9 = 0.4s at 960FPS → 12.8s at 30FPSSzóval csak fele olyan jó, mint az S9-é, viszont 2x jobb, mint ami eddig volt, az is valami
-
Mr.Silkó
veterán
válasz marquuard #46102 üzenetére
Tudtommal növelik a mostanihoz képest a képkockasebességet, de így se lesz messze olyan gyors, mint az S9/S9+/Note9 esetében.
Szerk.: Látom közben etooo kolléga megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz zmtTom #46104 üzenetére
Nem is annyira a fogyasztás lehet szembetűnően jobb FHD-n, hanem esetleg az animációk minősége és a képkockasebesség javulhat, a kisebb számítási kapacitás igény miatt (a WQHD-hoz képest). De ez csak elmélet, én – amíg megvolt a telefon – mindig maximum felbontáson használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
válasz zmtTom #46104 üzenetére
Én mindig a natív felbontáson használom, több okból is, egyrészt a kijelző nem lesz 1080p-s egy csúszka átállítástól.
Másrészt a 2220x1080 nem egész számú többszöröse a 2960x1440-nek. Így a szövegek elmosódhatnak hiszen ha 2220x1080 kiszámolt képet a nagyobb felbontáson jeleníted meg, akkor 1 számolt pixel a telefon kijelzőjén lehet 1 de 2 pixel is, ez most lehet érhetetlennek tűnik de mindjárt kivilágosodik. Pl a fullhd egész számú többszöröse a 4K-nak, így ebben az esetben a fullhd 1 pixel-e a 4K kijezőn 4db pixel fogja megjeleníteni (2x2 csoportba), így nincs torzulás.Persze erre azt mondják nem látszik hiszen 5-6 collrol beszélünk, ha olvasol akkor azért feltűnhet nem kell hozzá felbontás gurunak lenned, pláne pluszos model esetében.
Ez áll az én oldalamon.
Másik oldalon az akku idő, ami tekintve hogy kijelző fizikailag még mindig 2960x1440-es így itt nem nyersz semmit, egyedül az SOC fogyasztása lehet kevesebb, de azért valljuk be Facebook görgetése nem megterhelő egyik felbontáson sem (:
A játékok meg soha nem futottak ilyen felbontáson, mindegyiket csak felskálázzák.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Vezeték nélküli töltővel kapcsolatban egy kis pozitívum. én is féltem az utángyártott ebayesektől, a gyári árát 20k körül pedig sokallottam. Addig addig keresgéltem míg a jófogáson találtam 10.ért új EP-N5100 tipust egy hirdetőnél. Kételkedtem benne h eredeti e. A hirdető azt mondta hogy az, számlával garanciával adja. Rábólintottam, ha nem eredeti viszaküldöm alapon. Ma megkaptam. Tényleg eredeti original bontatlan dobozban, töltőpad, adatkábel töltőfej. Tokban, állítva és fektetve is megy a töltés szépen.
Érdemes keresgélni tehát egy 10esért jó vétel volt.
Érdekesség, megnéztem a cég oldalát ahonnan jött ott is 20k az ára....
Más. 3 hetes a telefonom ugye, csere után sikerült belakni újra, azóta minden másnap kell tölteni csak, kijelzőidő 6,5-7óra simán. Jó lessz ez még 2 évig úgy érzem...[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Reinkz #46124 üzenetére
mi kollégámmal egymás mellé tettünk 2 s8at, egyik full felbontas másik fhd, semmi diffit nem láttunk.. persze lehet csak a szemünk sz*r
en fhdn használom amióta megvan, natívon jelentősebb több a lagg. az oreo sokat javított rajta de még mindig látom sajna. A napokban nyomkodtam s9et, ott nem éreztem már ezt.[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz sebgutkopf #46081 üzenetére
Jaja tudom... nagyjából írtam. Államonként is van bőven eltérés. De ez már eleg OFF.
-
sgeza
veterán
válasz bigdady #46131 üzenetére
A viber azért esett szét, mert szarul írták meg. Amelyik felbontáson telepíted, ahhoz igazítja magát (gondolom az adatok törlésével is utána helyreáll, ha közben váltasz, nem feltétlen kell újratelepíteni, bár ebben nem vagyok biztos, újratelepítéssel biztosan megjavul).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Meglepődve olvasom, hogy nem jó a pro mód, szoktam használni, nálam hibátlan, hétvégén is fotóztam vele, aug. 20.-án tüzijátékot, stb. nem tapasztaltam semmi bajt, csak azt, hogy jobbak az esti képek, iso 50 miatt.
Teló gyári s8, semmi mókolás, ota-án frissítve, factori reset nem volt még soha, hetente egyszer újraindítva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest