Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
S8+ telefonom szeptember 6-án benyelte a szervíz. Kicsit már hiányzik.
-
Zolka25
tag
Sziasztok! Telekomos S8-am van és még mindig július 1 a biztonsági frissítés dátuma. Eddig mindig független telefonjaim voltak. A szolgáltatósok enyivel később kapják meg? Vagyis még most se.
-
thamasz
senior tag
válasz Reinkz #46124 üzenetére
Az utóbbi 2 hónapban fhd felbontáson használtam, de tegnap vissza tettem nativra, most, hogy feljött ez a téma megint. Érdekes, hogy amikor lejjebb vettem a felbontást anno, nem vettem észre zavaró minőség romlást, most viszont, miután vissza állítottam, folyton azt veszem észre, hogy milyen szép lett a kijelző képe.
[ Szerkesztve ]
-
Chamoro
tag
Van ez a "ablakok rögzítése" funkció, pl. ha odaadom, kollegámnak a telefont, hogy használja a számológépet és csak akkor tud kilépni ha az alkalmazásváltót és a vissza gombot nyomja egyszerre. Na és ekkor kellene feloldalni újra a telefont de semmi, bármelyik alkalmazásba bele kattinthat.
A kérdésem az lenne, hogy másnak is ilyen? -
Mr.Silkó
veterán
válasz XboxGamePass #46153 üzenetére
Semmi hír róla? Hova adtad le?
-
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
válasz XboxGamePass #46162 üzenetére
Biztos hivatalos szerviz?
Lehetséges felküldték Budaörsre a központba, de akkor is illene válaszolniuk ha munkaidőben írtál.Valaki írta, hogy a szervizlap alapján online megnézte hol tart a szerelés, azt meg tudod nézni?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz XboxGamePass #46162 üzenetére
Én biztosan felhívnám őket telefonon.
-
senior tag
válasz Ateszpapa #46163 üzenetére
Nem hivatalos szeriz szerintem. Gondolom felküldték valahova, csak 1,5 hétre kértem csere telót ismerőstől, mert gondoltam majd addigra kész lesz (Samsungba nem tudtak adni, nem volt). Ezért nem kerestem még őket telefonon. Holnap bemegyek, vagy hívom őket ismerős telefonján. Egyébként igen munkaidőben írtam, olvasták is facebook szerint. Szervizlapot nem kaptam, csak egy kis cetlit.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz XboxGamePass #46166 üzenetére
És ezek mellett a láthatóan amatőr és már-már gyanús körülmények mellett is beadtad egy ilyen helyre a telefont?
-
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
válasz XboxGamePass #46166 üzenetére
Nem volt rá gyári garanciád hozzá?
A papíron amit kaptál legalább az adatok egyeztek?
Gondolok itt az IMEI számra, sorozatszámra, stb... -
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
válasz XboxGamePass #46170 üzenetére
Akkor szerintem tuti felküldték Budaörsre mivel ők intézik, emiatt húzódhat el a dolog.
Kb 2-2 nap csak a postázás.Holnap azért hívd fel őket mi a szitu.
Ha nem szüntette volna meg a Samsung a háztól házig szolgáltatását (is) már nálad lenne.
Személy szerint nagyon bosszant, de nem tudok mit tenni.
[ Szerkesztve ]
-
sziasztok! tudnátok ajánlani valami fain üvegvédőt s8ra és s8+ra ami itthon is kapható és nem horror áron van?
PH! mobilapp-ról küldve
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Deck
titán
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #46174 üzenetére
Legtöbb horror áron van, és tok egy idő után felnyomja,vagy lecsúszik .Egyedül samsung gyári fóliája ér valami,de az sem 100%-as.Ezért nincs rajta fólia sokunknak...
-
őstag
Mobile Outfitterssel még megpróbálkozhatsz, igaz, az fólia. Nekem több, mint egy éve van fent a sima alap fólia, amit rátettek.
De, sokan nem szeretik, mert olyan műanyag tapintása van, meg ronthatja a képminőséget.
Gyári Clear cover tokkal használom, sehol nem nyomta fel.Icewolf || kósza ||
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Van bármilyen megoldás arra, hogy a navigációs sáv színe ne változzon alkalmazásfüggően, hanem egy fekete alapon pl. fehér színnel világítson?
A fekete alap lenne a fontos, de az a navigációs sáv színválasztójában nem választható, csak a fehér 8 féle iterációja van... Én meg pont azt akarom, hogy mindig ott legyen, de a lehető legkevesebbet lássak belőle. Húzogatni már unom, a nagyon ritkán találja el a téma színét, szóval most jutottam el oda, hogy idegesít.Inkább legyen egy kikapcsolt oledes sáv, amin fixen egy színen világítanak a gombok.
Az se lenne nagy baj, ha ennek a nagyságát is lehetne befolyásolni, mert így alapértelmezetten szerintem indokolatlanul sokat foglal.
Valaki ötlet, vagy valami alternatíva?
Előre is köszi!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Már régóta olvasója vagyok a topiknak lévén ,hogy kb fél éve egy S8 Plus boldog tulajdonosa vagyok.
Csak eddig nem tudtam írni mert eddig nem szántam rá magam ,hogy PH ra regisztráljak
Szóval kb fél éve és egy s6 Edge plus-t váltott.
Ami a mai napig feleségemnek tesz hű szolgálatot.
Az s8 plus al teljes mértékben meg vagyok elégedve.
Fólia és 9h nincs rajta nem is volt és nem is tervezek.
Ebay es átlátszó szilikon tokban tartom.
Ugyan van flip tok (Fekete üveges) hozzá de abban nagyon vastagnak érződik a mobil, szóval csak van.
Mindent mobilon végzek ( laptopom évek óta csak online filmre van vagy arra sem mert inkább mobilról dobom a képet TV re ) napi 2-3 órát a kezemben van.
Ugyan gyorsabb mint az s6 edge plus de olyan egetverő nagy külömbséget sebességre eddig nem véltem felfedezni.
Viszont piszkosul szép telefon szóval marad ez is pàr évigAztán majd meglátom merre tovább de egy biztos csak is SAMSUNG semmi más !
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz XboxGamePass #46170 üzenetére
Legközelebb ne legyél ennyire naiv.
Egy cetlit adtak és kész? Gondolj bele ebbe.
Örülj, ha megvan még a telefonod. -
senior tag
-
senior tag
-
TomPack
őstag
válasz sultansmith #46182 üzenetére
Örülj neki, hogy a Samsung aki ősidők óta gyárt amoled paneleket, odafigyel az apró részletekre is.
Mate 10 Pro-m van, ahol a navigációs sáv folyamatosan fekete. És az értesítő sáv is. A fórumban egyre többen tapasztalják, hogy "beég" a helye, azaz fordítva, nem egyformán öregszik a kijelző többi részével, ahol világosabb tartalmat jelenít meg. -
-
törölt tag
Srácok,
Alúl a menü gombok böngésző közbeni fehér háttér színét lehet valahogy változtatni?
Illetve ha át tetsző lehetne az lenne a legtutibb
Elrejteni nem akarom mert macera előhúzni[ Szerkesztve ]
-
válasz XboxGamePass #46189 üzenetére
Ha a Média-ba adtad le, akkor arra még várhatsz. Miért nem kértél futárt a Microsofttól? Már rég ott lenne a cseredarab.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Plebi
senior tag
válasz XboxGamePass #46188 üzenetére
Amennyiben gyári garis, miért nem adtad le egyszerűen egy szerviz ponton? Nagykanizsán a postán gyűjtött hivatalosan a samsung, vagy ez már megszűnt a háztól-háziggal együtt? (szervizkeresőben még megvan)
Pécsen szervizkereső szerint a Mobilerőd a szervizpont, ahol átveszik a telefont, illetve Komlón a postapont.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
goldister
tag
Android pie, igaz s9-re, de gondolom nekünk is hasonló lesz.
[link] -
dkovizoli
addikt
Hajlított, case friendly üveg+ Loca uvfényrekötő ragasztó + uv lámpa. Mindez itthon is beszerezhető, de kintről mégolcsóbb. Azután marha nagy odafigyelés és talán jó lesz.
-
senior tag
-
TomPack
őstag
válasz sultansmith #46191 üzenetére
Arra gondolsz, hogy a fekete navi sáv és az értesítési sáv vándoroljon a kijelzőn fel-le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs