Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy dualsimes S8-at használtan a hardveraprón, ami 1 év garival, tökéletes állapotban volt meghirdetve. Csak hazaérve vettem észre, hogy a knox status = 0x01, tehát a gari eleve érvénytelen, továbbá nem tudok használni egy pár funkciót. Eddig a Samsung Pass és a mobilfizetés bukott ki, nem tudom mik lehetnek még használhatatlanok. Létezik esetleg megoldás ezek használatára egy ilyen készüléken? Ha nem, és túl szeretnék adni a készüléken, mennyivel érhet kevesebbet ebben az állapotban? (Sajnos az eladó felszívódott)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szóval az írisz reg után ami ugye nagyon hosszú ideig tartott,használtam tesztből a feloldást.
Nagyon sokszor nem ismerte fel az íríszem így inkább kikapcsoltam.
Nekem nem sok gyakorlati haszna lett volna inkább csak használni szerettem volna ezt a funkciót ha már a készülék "Tudja"...
Mivel soha nem zárom a mobilom csak sima húzás van így e "hibával" együtt tudok élni .
Viszont biztosan akadnak olyan userek akik ezt nem tolerálják mert szükségük lehet erre az opcióra az adatok védelméhez.
Ha ők ezt tapasztalva azonnal eladják a mobilt azt is meg tudom érteni 100% ban.[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
-
viktorhu
veterán
válasz Mr.Silkó #46746 üzenetére
Most már értem, miért nem akar nekem sem rendesen működni
Más: le lehet rendesen zárni a kijelzőt? Hiába zárom mindig, táskában vagy zsebben mindig ébresztőt állít be nekem, megváltoztatja a kamera beállításait stb.
A legkellemetlenebb helyzetekben megszólal egy random beállított ébresztő
-
sgeza
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy működésre lehet-e bírni a Google Segédet anélkül, hogy magát a telefon nyelvét angolra állítanám? Nincs valami megoldás rá? Keresgéltem neten, de egyelőre semmi értelmesre nem leltem.
Természetesen a segéd maradhat angol (lévén, hogy magyarul nem tud), de a telefon nyelvét mi a francnak állítanám ugyebár át hozzá magyarról?
Hozzá tudok adni második nyelvnek angolt, illetve a keresés és a hang nyelvét is angolra állítom, mégsem hajlandó működni.
Van valami mókolás, amivel mégis megoldható, hogy hajlandó legyen velem beszélgetni?
Egyébként tegnap egyszer aktív lett a kapcsolója, be is kapcsoltam, de aztán valamit még állítgattam, és azóta sem lett aktív a lehetőség. Pedig amikor működött, akkor sem állítottam el magyarról a készülék nyelvét! Gyanítom, hogy valami bug dolog miatt volt a jelenség, de hátha mégsem! De azóta sem tudtam reprodukálni.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
válasz Mr.Silkó #46773 üzenetére
Köszi! Remélem nincs igazad!
Bár nem létkérdés, de meg akarom oldani.
Az autóban az Android Auto funkciót használom a beépített cuccon/kijelzőn (például Wazéval navigálok), és ott kényelmesebb lenne beszélgetni vele. Bár érdekes, hogy azon meg működik valahogy féligmeddig. Például ma simán hazanavigált úgy, hogy csak annyit mondtam neki, hogy OK Google, majd navigate home, és azonnal intézte. Pofázott is vissza (persze angolul), hogy elindítja a wazét, és megyünk haza, stb. Az időjárást is simán bemondta, ha kérdeztem tőle, hogy milyen idő van ma Budapesten. De a készüléken nem hajlandó. -
sgeza
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
A beállításokban van felül egy keresősáv, ott keress rá külön az ide tartozó két kulcsszóra: 'Smart Lock', 'képernyő lezárása' (előbbi a helymeghatározáshoz kötődik, utóbbi pedig egyértelmű). Így ki kell dobja egyből a megfelelő beállítási opciókat a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Az a Váci uti szervíz, ami a Westend-el szemben van?
-
Chamoro
tag
Hol találom azt a beállítást, hogy játék közben ne zavarjanak? Amikor keresem tuti nincs meg.. amúgy meg naponta belebotlok XD
-
Tomiii258
tag
Adhell 3-nál már nem is gond, ha lejár a knox licence key?
Nekem hétfőn lejárt, tegnap meg is kaptam róla az emailt a SEAP-tól, hogy vége. Gyorsan csináltam is újat, minden probléma nélkül. De azóta hiába nézegetem az Adhellt, egyszerűen nem rikácsol, hogy helló, lejárt a Knox licensz kulcs...látszólag új kulcs kérése nélkül is működik tovább, nem zavartatja magát
A SABS ilyenkor már nagyban követelte az új kulcsot.Tomiii258
-
Mr.Silkó
veterán
-
sebgutkopf
őstag
Ezt egyedi bixby paranccsal is meg lehet oldani google asszisztens nélkül. Nekem az is be van állítva, hogy amikor azt mondom vezetni akarok (drive), akkor kapcsolja be a gps-t, bluetooth-t, és indítsa a waze-t, majd amikor végzem, egy másik parancsra bezár mindent és kikapcsolja az előbbieket, majd szépen lezárja a telefont. Elég kényelmes.
-
LoGeN90
aktív tag
A SamMobile.com szerint, az Exynos-szal szerelt S8-ok technikailag képesek 4k 60 fps-ben rögzíteni, a Snapdragonos modellek viszont nem, így az egyenlőség elve alapján az előbbinél sem engedélyezték.
Az alábbi cikk leírja, hogyan lehet videózni 4k@60fps-en, root nélkül.
https://www.sammobile.com/2018/10/02/enable-galaxy-s8-4k60fps-video-recording
-
sgeza
veterán
válasz sebgutkopf #46796 üzenetére
Köszi, de az szerintem nekem nem jó. Vagyis gondolom az nem megy az Android Autóval. Ez az, amikor a fejegységen navigál a waze vagy a Google maps.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest