Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Használ valaki kamera lencséket? Ebayről esetleg melyiket érdemes megvenni? Köszi.
-
<Lacy85>
addikt
-
nefertiti95
csendes tag
Sziasztok, nem tudom mennyire járok jó helyen ezzel a kérdéssel, de gondoltam megpróbálom. Vettem tavaly augusztusban egy Samsung Galaxy S8-at és azóta használom. Szóval bő egy éve. Az utóbbi egy két hónapban viszont elkezdte azt művelni, hogy először 5% alatti akkuval instant hal és lemeríti magát amint lekapcsolom a kijelzőt. Aztán már 10%nál is csinálta, most meg már 15%-nál tartunk. Lezárom a telefont, és többet meg se nyikkan. Totál 0-ra meríti magát. Nem igazán értem, meghalt volna az akksi, vagy ez valami bug? Járt már így valaki? (Megnéztem ilyen olyan akkutesztelő appokkal a telót, hátha mond valami okosat. De többnyire az ezek által írt adatok alapján indokolatlannak tűnik ez a hirtelen meghalás) (Ja és plusz infó, ezalatt is végig powersaving módban van. Ha nem abban van is csinálja..)
Ha valaki, tud bármi segítséget mondani, azt megköszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Astery
senior tag
válasz nefertiti95 #47358 üzenetére
Szerviz - aksi csere ...
-
konwktor
tag
Sziasztok, most vettem észre hogy homogén felületen pl Facebook boot képernyő egy karika van lent a kijelző alján gondolom beégés, a home gomb pozicijánál, de azt nem tudom mitől lehet semmilyen alkalmazasban nem látok ezen a ponton ilyen alakot, max a fényképező exponaloja de az feljebb van és nagyobb, a home gomb meg ugye nem karika és kissebb sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz nefertiti95 #47358 üzenetére
Üdv.
Az a baj tudod, hogy ezek az akkuk nem szeretik ha mindig annyira le vannak merítve mert elkezdenek gázosodni és felpuposodnak. Jobb ha mindig rá van töltve és nem lemerítve.Járj nyitott szemmel.
-
nefertiti95
csendes tag
válasz AliasB #47362 üzenetére
Igen, ügyeltem rá. Persze egy év alatt pár alkalommal előfordult már, meg mióta elkezdett bedzsihádozni és 15%nál lekapcsolni. De egyébként próbáltam a legoptimálisabban töltögetni, meg nem "bántani" és mégis. Nem is hagytam töltőn full töltöttségen meg semmi ilyesmi. Kicsit csalódott vagyok, hogy ennyi odafigyelés mellett is ilyen hamar tönkremegy...
-
nefertiti95
csendes tag
Egyébként valakinek szerviz után van tapasztalata, hogy mennyire maradt víz vagy cseppálló a telefon? Gondolom az ilyesmire egyáltalán nem vállalnak garanciát ilyen mókolások után.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz nefertiti95 #47364 üzenetére
Ha hivatalos szervizben csináltatod, akkor minden marad a gyári állapotnak megfelelően. Azaz vízálló is marad. Tesztelik is.
[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
válasz nefertiti95 #47364 üzenetére
Hivatalos szervíz után megmarad a vízállóság.
-
nefertiti95
csendes tag
Áh, na ebben nem is mertem reménykedni, de akkor ez szuper. Másmilyen szervizbe egyébként se vinném. Legutóbb mikor valami random szervizbe vittem telefont, teljesen szétbarmolták. Egy felső hangszóró csere miatt vittem be, mert csak kihangosítva lehetett telefonálni. Az eredmény: nem működnek a kamerák, a hátlapot pedig ripityára törték. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
-
Ateszpapa
addikt
válasz nefertiti95 #47367 üzenetére
De valószínűleg fizetős lesz a javítás mert az akksira sajna csak 1 év gari van. Kb 20 ezerre szamíts.
-
dkovizoli
addikt
válasz nefertiti95 #47367 üzenetére
Ennek a fényében tuti fizetős és számolj hozzá egy hátlapot is mindjárt, mert a hivatalos szervíz szerintem ezt alap csereként fogja venni. Anélkül össze sem tudja rakni.
-
marquuard
veterán
válasz konwktor #47361 üzenetére
Display Tester nevű alkalmazással nézd végig a színeket max. fényerőn, kéken és szürkén rendesen ki fog jönni a burn-in, abból már meg tudod határozni, hogy mi okozhatta a beégést.
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
Az Adhell 3 filterlistáját már egy jó ideje nem frissítik, aminek a lényege az volt, hogy 9 különböző filter forrásból lesz 1db fetchelt lista, amiben szűrve vannak a duplikátumok és a KNOX tűzfalra optimalizáltak.
Elkészítettem ugyanezzel a felépítő scripttel egy jelenleg friss filterlistát, aki esetleg használ Adhell-t, adja hozzá az újat és deaktiválja a régit: [link]
Ahogy időm engedi, rendszeresen fogom frissíteni, így a hozzáadást követően nincs más teendő Adhell-ben, csak ráfrissíteni egyet a Domains oldalon.
Github: [link]
PSN ID: marquuard
-
törölt tag
Értem,köszi s ìgy teszek igazán jót vele majd.Eddig fordìtva gondoltam max akkor töltöttem rá előbb,ha munkába indultam s bìrja azt a 11órát.Még arra figyelek,ha feltölt teljesen leveszem szinte rögtön,pl nincs potyára fenn egész éjjel töltésen minden igaz az is rontana rajta.
-
ToBeY
nagyúr
válasz #37254912 #47371 üzenetére
Igazából ez a legroszabb amit tehettél az aksival.
Én nem nagyon szoktam 25% alá engedni,de igazából ha rátöltesz az aksira sokkal jobbat teszel vele,mintha csontra merítenéd.
Nekem volt,hogy reggel 50-60% töltöttem rá amíg elintéztem a reggeli dolgaim.[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz #37254912 #47374 üzenetére
Hosszú évek óta, teljes éjszakát töltőn pihennek a telefonjaim, napközben amikor csak lehet töltőn vannak (pad, autós töltő). A gyorstöltés az első amit letiltok. Töltő padból is kifejezetten lassú 3party töltőket használok. 10% alá soha nem merítem, 25% alá is havonta egyszer néz be.
Semmi problémám nem volt még aksikkal. 3 éveket így nálam az akkuk simán kihúznak, annélkül, hogy bármi számottevő kapacitás csökkenést, vagy anomáliát tapasztalnék.
Nem azt mondom, hogy ez a 100%-os recept (de 3 év a samsungnál, +rengeteg utánaolvasás) ellenben ha így csinálod, nagyon nem árthatsz.
A szolgáltatóknál ellenben sok helyen még mindig a formázásra figyelmeztetnek... 😆
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
törölt tag
válasz AliasB #47378 üzenetére
Hello.
Igen,köszi.Segítőkész fórum!hunluigi is kösz,Páromnak szokása rajta hagyni sokáig,Én szoktam szólni,pl éjjelre ne hagyja rajta hamar feltölt amúgy is.Igazán a lényeg ne hagyjam full lemerülni,mert azzal ártok.S8,S9 se volt olcsó amit tudunk megteszünk,hogy sokáig bírják minden téren.Tok,fólia mindkettőn,átlag hetente eszköz karbantartása stb.... -
sgeza
veterán
válasz #37254912 #47374 üzenetére
Ha éjszakára fent hagyod, semmi baja nem lesz. Nem tölti tovább, ha már feltöltött.
Valójában a legjobbat akkor teszed vele (mint minden elektronikai eszközzel), ha a melegedését minimalizálod. Minél nagyobb a teljesítményfelvétele, annál jobban fog melegedni, tehát minél lassabban tölt, annál jobb (nyilván épeszű keretek között). Ezt nagyon nem tudod befolyásolni, maximum annyival, hogy kikapcsolod a gyorstöltést (vagy kisebb teljesítményű töltőt használsz). Más kérdés persze, hogy érdemes-e, illetve érdekel-e. Én, ha szükségem van rá, minden további nélkül gyorstöltöm, annyit nem fog romlani 1-2 év alatt, hogy ezzel bajlódjon az ember. Bár általában ki van kapcsolva, mert ritka az az eset, amikor szükségem van arra, hogy hamarabb feltöltsön. -
törölt tag
Ok,köszi részletes választ...Nem fontos gyorstöltés napi 11órát vagyok távol munka miatt átlag,többi idő itthon tehát tölthet lassan is.Melegedésre figyelek más téren pl nem megy kijelző max fényerőn,akkor is át tud forrósodni ill beégést sem szeretnék.
Még 1dolog amibe jól jönne tanács:Üvegfólián 1vékony csíkba megrepedt(kell képet töltök fel)fizikor cserélünk rajta,kérdés annyi kijelzőt nem bántja,nem sérti így igaz?Mobilboltba azt mondta srác nem,nem okoz gondot.Nem tudom mi történt,Párom mobilja. -
<Lacy85>
addikt
Ezzel igazából csak akkor éri meg szórakozni, ha hosszabb távon tervezel a telefonnal. Ha csak 1-2 évig van nálad, akkor gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy töltöd.
Én pl. mindig 20-30-40%-ot töltök csak a telefonon, de párom folyamatosan kb. nullára meríti az S7 Edge-et. Néha naponta többször is.
Decemberben lesz 2 éves a telefonja, és az ég világon semmi baja az akksinak. Pedig Ő aztán abszolút lesz@rta eddig is, hogy tölti.
Általában pár százaléknál teszi fel, meg egész éjszaka fent is marad töltőn. -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Feleségemnek van egy S8+a.
Még garis a teló. Sajnos a kijelző jobb alsó sarkában észrevettük,hogy beégett.
Ezzel nem is lenne gond,mert gariba cserélik.
A gond az,hogy a télen dobtam egy hátast a jégen a telóval a zsebemben és mind a 4 sarkánál kb 1 centis repedések lettek az üvegen.
Mennyire kukacoskodnak a szervízesek?
Esetleg van még olyan,hogy háznál javítják a készüléket?
Köszi a válaszokat előre is -
Core2duo6600
veterán
Hello,
Nem rég lettem használója egy s8 asnak
Telenoros
A kéredésem, lehet-e beállítani az értesítő led szinét különböző alkalmazásokhoz?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
zola96
senior tag
válasz Core2duo6600 #47393 üzenetére
Automatikusan változik. Messenger zöld, viber lila. De beállításokon belül te nem tudod változtatni. Max egy 3rd party appal.
-
zola96
senior tag
válasz Core2duo6600 #47395 üzenetére
Igen kikapcsoltnál.
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Egy ismerősömnek DUAL SIM Note8-a van, és pár napja nincs mobilnete....Sajna a telefont nem tudom megnézni 1-2 hétig még személyesen nem, csak mailben tudok/próbálok táv-segíteni. (ország másik felén lakik).
A kérdésem a DUAL SIM Note8-nak van a BEALLÍTÁSOK/KAPCSOLATOK/ADATHASZÁLAT alatti MOBIL ADATOK kapcsolón (be van kapcsolva a mobil adat) kívül másik menü, ahol le lehet tiltva a mobil adat?
A két SIM gyanus nekem, hogy kell egy saját menüpontjának még lennie... (nekem sajna 1SIM S8+ van, nálam nincs más.. )
Előre is köszönöm segítségeteket!
Udv, G.
-
bigdady
nagyúr
válasz Core2duo6600 #47395 üzenetére
Ha nézed a képernyőt minek villogna?
-
sgeza
veterán
válasz klampfer #47397 üzenetére
Ha jól tudom, van teamviewer androidra (mármint abba az irányba is), megpróbálhatsz azon keresztül segíteni neki. Vagy felrakja pc-re a Samsung SideSync alkalmazást, és pc-n teamviewerezel. Ott láthatod tükrözve a készülék képernyőjét.
Csak azért írom hátha így könnyebb megtalálni a megoldást, mert a választ nem tudom a kérdésedre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest