Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz XboxGamePass #46500 üzenetére
Oké.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz XboxGamePass #46500 üzenetére
Türelmesebb ember vagy, mint én.
-
gyantaszuz
aktív tag
Hetvegen sajnos tortent egy kis baleset. Mondhatni nem igazan maradt karcmentes a kijelzo.
Szerencsere van biztositas, jott is erte a futar (bar holnap ismetles, ugyanis a TMX nem rakott plombat a dobozba, igy nem adtam at a keszuleket).Mi a tapasztalat, kijelzocsere utan egy kis csap alatt furdetes art az S8-nak?
A karszakerto azt mondta, hogy gyari allapotban kapom vissza, de a TMX-et meltato kommenteket olvasva kicsit tartok tole. -
Ateszpapa
addikt
válasz gyantaszuz #46504 üzenetére
Megmarad a vízállóság.
Jártam már úgy mint te. -
senior tag
-
sebgutkopf
őstag
Kezd a tököm tele lenni a telefonok videó felvételeivel, vagy a Samsunggal. Mi a fenéért nem tud normális képkockaszámmal videót felvenni?
Akár FHD, akár UHD felvételt készítek az S8-al azt később megnézve számítógépen 30,02 képkockát találok a részleteknél, de akár ingadozást is lehet néha és láttam már 29,963-at és 30,04-et is.
Ugyanezt már régen is sérelmeztem az S6 esetében.
Na most ez a frame rate ez mi? Ilyen szabvány nincsen! Van az NTSC 29,970-el, ennek a duplája, illetve van a filmek 23,976
Eleve utálom az állandó kavarást a 30 vs NTSC témával, mert ugye a kettő nem ugyanaz, de hogy a samsung még egy plusz baromságot csinál az számomra már emészthetetlen, így nem lehet normálisan vágni a telefonokkal készült videókat. -
Mr.Silkó
veterán
válasz XboxGamePass #46509 üzenetére
A lényeg, hogy tökéletes állapotban kapd vissza.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz sebgutkopf #46510 üzenetére
Az idei mobilarénás kamerateszt szerint a Note9 kamerája már (az iPhone X mellett) stabilan tartja az FPS-t.
-
senior tag
-
znani
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Magyarországon vásárolt S9-est tudok használni Oroszországban is (Moszkva)? Akár hosszú távon is (évekig)?Hallottam valamilyen régiózárról, ez mennyiben befolyásolja a használhatóságot?
Bocsánat, ha triviális dolgokat kérdeztem...Köszönöm a választ!
-
rbertkrl
aktív tag
válasz XboxGamePass #46513 üzenetére
Ezt örömmel olvasom, ugyanis holnap valószínűleg én is viszem szervízbe. Drasztikusan merül az utóbbi 2 hétben és halványan látszik a navi sáv alul, meg a bal felső sarkában egyik este vettem észre, hogy ott maradt valamiből egy félkör alakzat és ez nem olyan mint a messenger, ami visszaáll alapállapotba. Hanem most már fehér alapon is látni. De legtöbbször ha megnyitom az amdroid appot, ott a szürke háttérnél látszik a legjobban. Ez viszont most már tényleg zavaró. Szóval remélem a nyugati előtt lévő experience storeban hamar végeznek majd vele.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz XboxGamePass #46513 üzenetére
Biztosítással nem vészes az ár általában.
-
Mr.Silkó
veterán
-
senior tag
Ma jött vissza a szervizből a telefonom és új akksit is kapott az új kijelző mellett. Phone INFO-t hogy lehet resetelni? Szerintem még a régi akksim töltési ciklusát írja. 352 töltés erős lenne új akksinak.
(Igen már újra telepítettem)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz XboxGamePass #46519 üzenetére
A phone.info-t engedd el, nem reálisak a benne megnézhető adatok.
-
senior tag
-
polonic
félisten
válasz XboxGamePass #46521 üzenetére
Onenote
-
$atirka
senior tag
válasz XboxGamePass #46521 üzenetére
Google Keep!
Jó widget, felhőbe szinkronizál, értesítés is van benne és akár valaki mással is lehet közösen jegyzetelni vele."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
válasz #35104512 #46445 üzenetére
Tudod nem mindenki dolgozik irodában, patika körülmények közt, arra is gondolj, hogy aki kétkezi munkás, az nem szeretné leharcolni kedvenc telóját fél év alatt.
Én konkrétan ragasztókkal dolgozom, ha maradna egy pici is az ujjamon, maradandó károsodás lenne...
Tehát csakis képernyővédelem!"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
sgeza
veterán
Megerősíteni tudom én is az előttem szólókat: két kollégám is volt már kint S8-cal az oroszoknál, sőt az egyikük sűrűn jár is oda. Neki még talán az is lehet, hogy onnan van a készüléke, mert dual simest itthon nem lehetett hivatalosan kapni, neki pedig olyan van. Az egyik magyar, a másik orosz kártya.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz dkovizoli #46505 üzenetére
Kártya másik készülékekben hibátlan. Másik kàrtya ugyanúgy nem működik jól benne. Ha hívnak kb 10 másodperc után leteszi magától, ha egyáltalán csörög. Hívások nagyrésze elindul, de félpercig el sem kezd a hívóhang bejönni nálam, utána leteszi magától. Sokszor kiírja ilyenkor, hogy nincs mobilhálózat. Netem sincs se 4g, se 3g. Előző romot vissza lehet rakni vajon? Dbt legfrissebb van fent.
-
törölt tag
válasz gyantaszuz #46504 üzenetére
Szia,
Mekkorát esett és milyen mértékű sérülést szenvedett ?
s8 vagy plusz? -
hunluigi
senior tag
válasz gyantaszuz #46530 üzenetére
100% hogy valami alá került.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
ToBeY
nagyúr
Ez úgy néz ki mintha valami kiálló izére esett volna,mivel egy nagy ütés nyom látszik a kijelzőn
-
sebgutkopf
őstag
válasz Mr.Silkó #46512 üzenetére
Ezt elég bosszantónak tartom.
A stabil frame rate-nek nem fícsörnek kéne lennie, hanem alapnak, ha már ráírják, hogy FHD és UHD felbontásokat tud a telefon. Az meg estimese, hogy a procit annyira megterhelné a videózás, mert az FHD@30p-t se tartja fixen.
Na meg az is jó lenne, ha legalább valami szabványos fps-t csinálnának, vagy pal 25 vagy ntsc 29,97, double pal és double ntsc, ezt a 30-at meg felejtsük már el, ilyen szabvány nincsen. -
Mr.Silkó
veterán
válasz sebgutkopf #46533 üzenetére
Jogosak az észrevételeid ezügyben, pont erre hivatkozva írtam az idei mobilarénás kameratesztet is, aminek a videós részéből kiderül, hogy a tesztben résztvevő összes idei csúcsmodell közül csak a Note9 és az iPhone X tartja stabilan az FPS-t, a többi mobilnál ez ingadozik.
-
gyantaszuz
aktív tag
TMX eszrevetel:
Tegnap nem adtam at a keszuleket a futarnak plomba hianya miatt. A Telekom korrektul intezte, mara kuldtek is egy masik dobozt a szervizbol.
Plomba nelkul.
Kezdjek ketelkedni a szervizben? -
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
Az egyéni emojik hogyan jelennek meg és milyen billentyűzet kell hozzá, ha nem készült mentés a galériában?
Mentés nélkül sehol sem találom, ha küldeni szeretnék. -
törölt tag
Köszi a válaszod,
Sajnálom,hogy így jártál a mobillal
Ilyenkor azért elgondolkodom,hogy egy biztosítás nekem sem ártana....
Annó az s6 edge plus om ra volt de nem használtam ki,így hát gondoltam erre már nem kötök.
Viszont nagyon úgy fest holnap megkötöm valahol -
Quqesz
nagyúr
válasz nagyj74 #46536 üzenetére
Samsung bill jeleníti csak meg. Kapcsold be a beáll/ált kezelés/nyelv és bev/képernyő bill/samsung bill/bill kiosztás és visszajelzés/kapcsold be a bill eszköztárat és megjelenik a bill tetején ez az eszközsor. Ott a második ikon az(kocka emoji felhajló jobb alsó sarokkal).
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
marquuard
veterán
Laikusként kérdezem, nem laboratóriumi környezet mellett észreveszed ezt az ingadozást? Gondolok itt arra, hogy nem méred, hanem csak nézed.
PSN ID: marquuard
-
viktorhu
veterán
Nemcsak a terhelés, a Google féle camera api is dinamikusan változtatja a frame rate-et menet közben.
-
hunluigi
senior tag
válasz marquuard #46540 üzenetére
Ha betolod vágni mondjuk vegas alá a videót bizony látszik sajnos...
Amúgy hétköznapi használat mellett nem igen érzékel az ember ebből semmit. Nyilván profi munkához meg ne telefonnal rögzítsen, de attól még számomra is fura, és érthetetlen...
[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Belefutottam a tutiba,vettem egy s8-at pár hónapja és kiderült,hogy utolag tiltották.
Telekomtól származik ,de telenoros kártyát beleraktam azzal megy és nem tudom,hogy ez miért van?ű
Esetleg arra is van esély,hogy nem is lesz tiltva minden szolgátatónál?
Válaszokat előre is köszönöm -
kbyte1024
veterán
Sziasztok
10perce jött egy sms a telekomtól,hogy HD hang bla bla indítsam újra a készüléket az aktiváláshoz. megtettem,van még valami teendőm vagy ennyi? érezhetően jobb lesz a minőség stb?Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
espi38
őstag
válasz mrptomi #46545 üzenetére
Az a kérdés,hogy felkerül e-nem tudom mikor lett onnan letiltva lehet már hetek óta mert a készülék nem lett használva.
Sajnos nem tudom elérni az elöző gazdit,ez a tipikus csalási dolog másnak a nevére kihozott készülék így ez kapufa-ameddig megy megy nem tudok mit kezdeni a dologgal[ Szerkesztve ]
-
mrptomi
csendes tag
válasz espi38 #46546 üzenetére
Pedig jó lenne valahogy elérned a régi tulajt,mert a tartózást csak ő rendezheti vagy követeld vissza a telefon árát,ha ezeket nem teszi akkor okvetlenül fordulj a rendőrséghez.(telekom első figyelmeztetője letiltotta a saját hálózatáról,utána letiltatja a többiről is)
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz mrptomi #46547 üzenetére
Amikor megvettem a készüléket,három száma volt a telekom tudakozóján láttam.
Most egy sincs persze mindegyik le lett tiltva.
Akinek a nevén volt a garanciajegy illetve számla nagy nehezen megtaláltam őt elértem és már többen keresték őt,de állítólag az Ő nevével éltek vissza és megtette a feljelentést az ügyben.most itt tart a dolog-azért kérdeztem hogy akkor nagyon sanszos hogy a többi hálozatról is le lesz tiltva a készülék-legfeljebb használom tabletnek
csak érdekes,hogy miért nem egyszerre tiltják le az összes hálozatról? -
hunluigi
senior tag
válasz espi38 #46548 üzenetére
Én azért csak besétálnék a yardra... az a "jobbik" eset, ha csak kihozta és nem fizette. Nehogy aztán más is legyen a háttérbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest