Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosman
aktív tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Szuper! 😊
-
spanglee001
addikt
üdv
tudnátok ajánlani tokot és fóliát a telóra ami passzol és bevált, sima s8 ranetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
kaisers
aktív tag
-
kaisers
aktív tag
válasz spanglee001 #34953 üzenetére
Fólia: mobile outfitters
Tok: szerintem inkább gyárit válassz, de az AliExpress tele van vele. -
nagyúr
válasz spanglee001 #34953 üzenetére
Saját tapasztalataimból kiindulva:
Fólia: Bár előttem megtették, én nagyon nem ajánlom a Mobile outfitters fóliát. Baromi drága és elég sokat ront a kijelző minőségén/élvezhetőségén, főleg akkor észrevehető, mikor valamikor leveszed majd. Elgondolkodsz,hogy tudtad eddig ezzel használni. Oldalt/hátulra jó, de ehhez van sokkal olcsóbb és ugyanolyan jó megoldás, pl. gadgezshieldz fólia. Ha már mindenáron fólia, akkor a gyári, nekem is volt, de vigyázni kell vele, vagy a széle elég hamar felválhat. Végül maradtam a fólia mentességnél.
Tok: Nillkin Frosted, vagy Alcantara, ami bejött nagyon. Utóbbira írják, hogy gyűjti a szöszt, emiatt féltem megvenni, de nálam nincs így, nagyon szeretem. A világos szürkét vettem, a feketén gondolom jobban látszik.
Gyári szilikon is jó, de az viszont nálam is egy szöszmágnes, nem is használom.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
kaisers
aktív tag
válasz icecave #34957 üzenetére
Nem értem miért mondod, hogy ront a kijelzőn. A matt valóban ront rajta, de a sima szerintem egyáltalán nem, mégcsak szivárványos színe sincs.
Nálam bevàlt, és ez legalább tartós. Facebook-on van fent róla videó, és további vélemények is.
Bar igazából mindenkinek magának kell kitapasztalnia.
-
ShadowLac
addikt
válasz kaisers #34959 üzenetére
+1
Ja és ha viszel tokot hozzá csinálják hogy ne nyomja fel a szélét.Mikor rátették nem vettem észre romlást.[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
nagyúr
válasz kaisers #34959 üzenetére
Azért mondom, mert ez a saját tapasztalatom. Én sem mattot tetettem fel, hanem simát. Egészen addig azt hittem, hogy "ó, ez nem is ront a kijelzőn", amíg le nem vettem úgy egy hónap után. Na, utána volt csodálkozás rendesen.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Deck
titán
Ti, hogy fotóztok? 4:3 vagy 16:9?
PS5
-
batai15
félisten
Nekem inkább a 4 jellemző, igaz főleg mobilneten, viszont lte wifin is max fél órával több. Mondjuk annyira nen gáz, mert mikor tölteni kell tudom, meg hosszabb útra van powerbank.
Viszont nem értem kinek hogy jön ki ennél több,nekem redmi note 4el volt 6 óra körül.
Deck : 4:3[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
anrab
addikt
18.5:9
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
spider23
aktív tag
Ha valaki a soto-t beírja hogy mennyi, az azért tegye már hozzá hogy sima 8 vagy a pluszról van szó mert nagyon nem mindegy.
Nekem sima 8-on max 4 óra szokott összejönni de inkább kevesebb. Semmi nincs tiltva, 4 email szinkronizál, állandó wifi kapcsolat és bluetooth a gear3-hoz. Gravity screen + Automate programok, jah és állandó AOD. Kis facebook, messenger, whatsapp, spotify, kamerák widgeten stb. Nekem megfelel, bár simán el tudnék viselni egy hetes készenlétet ilyen használattal, de ez majd a jövő zenéje. -
Agyas@
tag
Sziasztok!
Telenoros romra egyből mehet az oreo vagy előtte kell egy független rom??? -
kaisers
aktív tag
Nálam is megszokott lenni az 5 óra sot S8 Duos-on.
Napi átlag 1,5 óra telefon beszélgetés, filmnézés, egy kis zene. Amelyikről beszélek az 2g hálózaton, a netes pedig 4g/3g/2g. Szinkronizálàs nem automata.
Mondjuk felesleges appok tiltva, és greenify-t (adb-n aktiválva benne minden) használok a gyári alkalmazás kezelő helyett, most AdGuard helyett a SABS van fenn. Azzal egyébként úgy vettem észre akadás mentesebb a telefon a mindennapi használatban.
[ Szerkesztve ]
-
Bewy
tag
Szerintetek érdemes telekomos rom helyett függetlent rárakni?
Ez mennyire nehéz? Itt már szükség lesz root-ra meg stb vagy csak egyszerűen rárakom a hivatalos samsung független romot?Még nem csináltam ilyet ezért sok bennem még a kérdés gondolom a samsung garancia továbbra is megmarad utána, csak annyi hogy hamarabb jön meg a frissítés rá.
-
MárkyMárk
tag
TMH ra jött már valakinek OTA-n Oreo?
-
Bewy
tag
válasz Mr.Silkó #34992 üzenetére
lenne olyan kedves fórumozó itt az oldalon aki segítene a telekomos gyári rommal rendelkező s8-amra, független magyar rom feltelepítéséhez egy kis segítséget vagy leírást adni?
néztem elvileg odin-ra lesz szükségem, de valaki a smafirm-t ajánlotta. (egyiket sem ismerem, még soha nem raktam fel új romot egyetlen telefonra sem)
sammobile-n meg is találtam egy 7.0-és független magyar romot, az talán jó lesz, már mintha úgy olvastam volna lehet őket 8.0-ra frissíteni.A célom csak annyi lenne, hogy kicsit hamarabb jöjjenek meg a frissítések a telefonomra, és a samsung garancia megléte
Köszönöm a segítséget
-
levente222
tag
Sziasztok!
Az aod-el kapcsolatban lenne kérdésem. Miért van az,hogy ha a legfrissebb verzió van fent az aod-nek(7.0 alatt) csak kb 3 hátteret tartalmaz,míg az s7 edgemen legalább 6-7db volt? Hiányzik például az a galaxis kinézetű, amellyel anno a sajtóban megjelent. Továbbá hozzám sajnos eredeti füles nem került, érdemes beruházni a gyári AKG-re?Samsung Galaxy S8+
-
Ákkk
addikt
válasz levente222 #34999 üzenetére
Alap gyári rom esetén 6 van benne.(Hogy nálad miért csak 3 azt nem tudom,hol vetted a telefont?Te laktad be 0-ról? Eredeti rom van rajta?)
Nem rossz az akg de lehet kapni sokkal jobbat is.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest