Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Nincs valami ajánlott realtime időjárás live háttérkép szerű widgetetek s8-ra?
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz Ateszpapa #34276 üzenetére
Nálam is ez volt, de megoldódott. A media.extractor csinálta. Én is újrahúztam, majd a memóriakártyát formáztam, újra raktam rá mindent a telón keresztül. Most kb 2,5 óra alatt merült 1%-ot AOD bekapcsolt állapota mellett.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Leslie1966 #34302 üzenetére
1% 2 óra alatt? Én ugyan nem panaszkodom, de a készenléti fogyasztásom soha nem volt ilyen jó Androidon, csak iOS-en.
-
iceQ!
addikt
válasz Ateszpapa #34291 üzenetére
Nem tudom de 2-3x többet evett mint a kijelző! PackageDisabler-el egy pár dolgot kilőttem és azóta szuper.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Ateszpapa
addikt
válasz Leslie1966 #34302 üzenetére
Kivettem menteni az SD karit, estére nem is rakom vissza, hátha így jó lesz.
Ha nem, megy vissza a Nugát már másodszorra Oreo után, azt hagyom is egy ideig az tuti.
Köszi a tippet, meglátjuk holnapra. -
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Galaxy s8-hoz tudnátok szilikon tokot ajánlani? Azt írták itt hogy a gyári nem jó mert gyüjti a port stb. Egyszerű vékony szilikon tok érdekelne feketében.
Előre is köszi. -
Mr.Silkó
veterán
válasz metaldog #34309 üzenetére
A Cafele-ket eléggé dicsérik itt, a fórumon (nekem nincs).
A gyári szilikon valóban szöszmágnes, és még tapad is, szerintem borzasztó.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Bog rövid bemutató videója az S9-ről, ha valakit – rajtam kívül még – érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
DitechJoe
csendes tag
Sziasztok.
Aqk7 rom van fent, xeh/xeh/aut. Vissza olvastam a kommenteket. Van német simem. Jól értettem, hogy ha belerakom a simet, jönnie kell a frissítésnek?
Köszi.
-
marquuard
veterán
válasz Mr.Silkó #34311 üzenetére
Jóvilág lenne, ha a sima és a plusz is ugyanazt a duplakamera-6GB RAM kombót kapta volna meg. Bár nem múlik rajta gyakorlatilag semmi, de bőven elég lett volna a választást arra bízni, hogy kinek egy phablet design, kinek pedig a keskenyebb, szöveg megjelenítésre optimalizált kijelzőméret fekszik jobban.
PSN ID: marquuard
-
Mr.Silkó
veterán
válasz dkovizoli #34313 üzenetére
Szerintem elég klassz lett, de már az S8 páros is közel hibátlan volt, szóval erről szerintem nem feltétlenül éri meg váltani, a korábbiakról viszont igen (kábé ez lesz majd a Mobilarénás teszt konklúziója is ).
Nálam az S8+ az első olyan okostelefon a számtalan elfogyasztott példány után évek alatt, aminél egyszerűen nem érzek késztetést, hogy mostanában lecseréljem. Persze néha a techőrült ember megremeg, de mindig belátom, hogy ez a legjobb készülék számomra a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Majd megoldják nekünk hogy muszáj legyen váltani.
Mondjuk még egy fő verziót nem kapunk. Akkor aki friss akar maradni majd muszáj lesz váltson.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Deck
titán
-
Gábor-KJ
őstag
válasz eladogeppc #34321 üzenetére
Ugye ezt viccnek szántad, hogy az S8 ezen a fisfos Oreo-n fog megállni?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
madgie
titán
Voda akciózza a megújuló adatcsomagjait az applikációjában, érdemes ránézni, 1800 Ft havidíjért hoztam el most havi 5 gigát. Itt a maradék két opció.
[ Szerkesztve ]
-
lukoz
aktív tag
Kár, hogy a miénk nem tudja gyárilag a főképernyőnél/alkalmazásoknál az elfordítást, mint az S9-nél
Az S9+ kamerája viszont überfasza[ Szerkesztve ]
-
Bagoly81
aktív tag
kerestem, de nem találtam ezt így nem is fogom megtalálni, ölező telefonjaiban azt hiszem volt ilyen opció én kikapcsoltam szóval ez egy olyan dolog hogy húde remek amikor meg előveszed a telefont a zsebedből, és telefonálsz akkor meg bucskázol a tárcsázóval meg a gombokkal, hogy elkapjad.
-
marquuard
veterán
-
Divinity
őstag
Azért 2 év támogatás alap szokott lenni, egy Android P még mindenképp lesz, utána már kétséges.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
eladogeppc
veterán
Meglátjuk még. Annó S4 mini-nek mindent beígértek, aztán semmi.
Most is nyögvenyelősen jönnek a frissítése. Állítólag iOS 12-őt mi is megkapjuk !Ateszpapa: Nekem 2%-ot merült 1 este csak. Ott van valami akkor. FullReset volt ? Nálam bluetooth óra is rajta van pedig.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Ateszpapa
addikt
válasz Leslie1966 #34320 üzenetére
29%-ot merült reggelre, SD kártya nélkül.
Megy vissza a Nugát újra, ott legalább a Viber is müxik még.
Nekem nem vált be az Oreo -
Quqesz
nagyúr
Sztem is meg fog kapni még egy frissítést, csak addigra már lehet kint lesz a kövi verzió is(2019 Q3) Q,R,S...v tudomisén hogy fogják hívni.....
Nem akarom teleszemetelni S9 dolgokkal a topikot,, annyit, hogy óvatosan csiszolt egyet a samsung az S8-on. Ez a rekeszes dolog jó lesz, de csak 2 állása lesz(f1,5 és f2,4), nekem ez jött le a bemutatóról, ami azért nem akkora varázs. A többi kiderül a tesztekből.....2 dolog tetszik belőle: elforgatható főképernyő(ez régen több gyártónál volt, a huawei megtartotta helyesen), a ujjlenyomat elhelyezkedés. Nem váltanék én sem....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
eladogeppc
veterán
válasz Quqesz #34334 üzenetére
Hát én sem dobtam hanyatt magam az S9-től. Nekem bőven megfelelő képeket készít esti viszonylatban az S8-as. Ha már valami változás lenne, akkor én jobban örülnék a SnapD835-nek mint az Exynos-nak. Szerintem a Snapi combosabb proci.
Más: Android P:
Kicsit később az is kiderült, hogy az Android P egyéb fronton is fokozza a biztonságot: a hangfelvételről van szó. Az Android P a jelek szerint képes lesz arra, hogy blokkolja a háttérben futó appok hozzáférését az előlapi és a hátlapi kamerákhoz, valamint a mikrofon elérését is.
Hát fasza. Szóval hallgatózhatnak még most is.Krisztián: Hát az S4 mini annó a csúcsmodell kisebbik válfaja volt, és egyálatlán nem volt gyenge a maga idejében. Ígéret volt, hogy 1 verziót menni fog, aztán benne hagyták a szarba. Asszony azért vette azt, mert méretben az volt az ideális. Hangsúlyozom, az S4 mini nem volt egyáltalán olcsóbb típus.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dnelb
veterán
válasz eladogeppc #34332 üzenetére
és az s4 mini hogy a fenébe jön egy csúcstelefonhoz?
S4 óta 2 főverziót minden csúcs megkapott, sőt lehet az s6 kapja a 3.at is .
Majd gondolod most nem kap csak 1-et , hát persze... -
Quqesz
nagyúr
válasz metaldog #34309 üzenetére
nekem ilyen van, tetszik és jól véd.
eladogeppc
akkor inkább az S845... ...amúgy meg tudod, a nagy testvér mindent lát.....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
Mr. Sword
tag
válasz bigdady #34301 üzenetére
Ha jól értelmezem, olyan időjárás jelző appot keresel, ami egyben LWP, és vannak szépen válogatható widget-ei is. Ebben az esetben ajánlani tudom neked a YoWindow nevű appot. Fent van playen, és Galaxy apps-on is, és az ingyenes verziója is tud mindent. Annyi, hogy az LWP szereti enni az aksit, de lehet állítani, milyen sűrűn frissítsen.
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Én most azon filózom, hogy note 8, vagy s9+ legyen.. ?
A karcos S8+ -t egy barátom megvette és nagyon kellene valami.. -
emre33
addikt
S9 tudni fogja a HEVC videófelvételt.
Érthetetlen, hogy S8 miért nem kapta meg ezt a funkciót, SOC pedig tudja S8 esetén is...https://www.sammobile.com/news/galaxy-s9-series-support-video-recording-in-hevc-format/
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
w333
félisten
Különben kíváncsi lennék hogy ilyenkor ha megjelenik egy újabb csúcsmodell akkor az egyel régebbi esetünkben az S8 átkerül egy másik szoftver fejlesztő csapathoz ?
Ezt csak azért kérdezem mert volt már elég sok Galaxy telefonom és körülöttem is van egy pár ... és azt vettem észre hogy 1 év után gyorsabban jönnek a frissítések, sokkal jobb a kamera (barátom Note 4 nagyon rendbe rakták) és a rendszer is gyorsabb + atomstabil, valami történik annyi biztos
Vagy miért van ez így ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
veterán
Pont az ellenkezőjét tapasztalom. Szomszédom Note 4 -gye használhatatlan volt. Pedig ért a telókhoz,hidd el,sokmindent kipróbált már,hogy ne szarja össze magát. legfőképp gps-re és telefonálásra hasznàlta. Legariztatta,új telefont kapott. Az is ugyanolyan trágya.(az ő szavait használom)
Vett helyette most egy A8-cat...note 4-gyet meg eladta.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
w333
félisten
válasz TheBikerider #34345 üzenetére
Barátomnak Note 4 van ... még most is kapott frissítést, a napokban nyomkodtam (nagyon pörgős lett a rendszer) kamerát pedig nem mertem az S8 -hoz hasonlítani mert szerintem tuti hogy sokkal jobb, neki semmi panasza nincs rá
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ateszpapa
addikt
válasz Leslie1966 #34340 üzenetére
Vissza raktam a Nugátot.
Amúgy is gondom volt a Gear óra és a Viber, Gmail értesítésekkel.
Maradok ezen, amíg ki nem adja a Telekom hivatalosan, addigra csak javítják. -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest