Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
válasz Memmaao #7554 üzenetére
félreértettél,pénzt adok én is érte,ha valakinek a fiókjában pihen egy ilyen és megválik tőle.szokott nálam is maradni tartozék,mert van akinek nem kell headset,töltő,töltőkábel,usb átalakító stb,hogy minél olcsóbban megvegye álmai telóját
Ennyi
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz FіkuszKukіsz #7556 üzenetére
igen már tegnap nézegettem ezeket,de kintről azért nem rendelek ilyet
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
addikt
-
Teal'C
veterán
Na végre elkészült már dereng a fény az alagút végén.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
jana203
csendes tag
válasz cryingdr4g0n #7547 üzenetére
Szia. Köszönöm a tanácsot.
-
Aryon87
félisten
Megkaptam az Oreot
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, a single simes készülékkel rendelkezők kaptak frissítést mostanában? Köszi (A kollégámnak duálos van ma jött neki egy 702MB nagyságrendű) Köszi
-
seger
addikt
Kicsi infót kérhetek?
Dual sim N8-nál, ha hívást indítok hogy működik? Mindig választani kell honnan indítok, vagy van valami elapértelmezés?
Nincs erről egy videó? Bocs, de nincs a közelemben senkinek ilyen! -
Taci
addikt
Ha a nevjegyzekben vagy, a kontaktoknal az eddigi egy helyett ket hivas ikon van (SIM-enkent egy), kulon ikonnal, amit te is beallithatsz (a hivas ikonok jobb felso sarkaban lesz a SIM-ek ikonja). Amelyiket a hivashoz alapertelmezettnek valasztottad ki, az lesz elol.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz jana203 #7540 üzenetére
Illetve jegyzeteléskor a kézírás átalakítására nyomtatottá, arra milyen progit használtok?
Ha tollal egy szövegbeviteli mezőre mutatsz, és fölötte tartod egy darabig, akkor megjelenik egy kis ikon, amire rákattintva előjön a kézírást nyomtatottá alakító funkció. Én nem emlékszem, hogy bármilyen külső appot felraktam volna hozzá, ez valószínűleg a rendszer része. Jól működik amúgy.
-
seger
addikt
Köszi az infot! Még arra lennék kíváncsi, hogy hívásnaplóban, vagy névjegyzékben, ha a neven jobbra húzom az újjam akkor alapértelmezett sim1-en kezdi a hívást, ha a sim2-ről akarom hívni, akkor rábökök, és az általad berakott kép jelenik meg? És tudok hívást indítani a sim2-ről is?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valami egyszerű módon (nem flight mód) meg lehet oldani, hogy a 2 simkártya közül az egyiket letiltsam?
Valami 1 klikkes megoldással, hogy ne kelljen a beállításokban kalandozni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Taci
addikt
Ha jobbra húzod, akkor az elsődleges SIM-ről indítja a hívást. Ezt csak úgy lehet megváltoztatni, ha megcseréled a két kártyát. Ha a SIM2-ről szeretnél hívást indítani, akkor ahogy írtad is, ráböksz a kontaktra, lenyílik az a kis menü, amit elküldtem, és onnan választod ki azt a kártyát, amiről a hívást szeretnéd indítani.
@hackeeeee: Szerintem maximum csak úgy, ha írsz/íratsz egy programot erre. Bár tapasztalatom szerint ez talán csak a beállításig visz el, ott már neked kell átbillenteni a kapcsolót.
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz hackeeeee #7580 üzenetére
Megoldható alkalmazással, pl.: [link] (nem próbáltam!) illetve papírforma szerint megoldható intent broadcasttal is, csak sajnos erről nem találok semmi infót a neten, így megoldható lenne taskerrel is, automatikusan a sim engedélyezés/tiltás.
Később megpróbálom ADB-vel kiolvasni, ha jutottam valamire majd leírom ide.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
manoska
tag
Bocsánat mindenkitől de eléggé indulatos vagyok. Remélem olvasod te rohadék, szerintem magadra ismersz, aki kiloptad a telefonomat a Média Markt-os dobozból / Note8/, Jelezném ,hogy megtettem a feljelentést a rendörségen illetve folyik a vizsgálat a MM-nél valamint a Sprinternél /Futárcég/ is!! Szerintem megleszel!!!
-
manoska
tag
Van egy Note 8 telefonja éppen miért ne olvasgathatná ezt a forumot .Én nem gondoltam semmi ilyenre hogy közületek való nehogy már megsértödjetek!!! De hátha !!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz manoska #7594 üzenetére
Az a baj, hogy ha itt is lenne, sem vallalna fel magat. Az ilyen ember egy bujkalo patkany sajnos. Remelem sikerrel jarsz az ugyet illetoen, lattam facen is a posztodat.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest