Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz MrCsiT #18000 üzenetére
Nekem Raifaisen van, ami szinten háklis a rootra. Ket lehetőség van, melyeket telepítéskor választhatunk ki:
- Rootolva kérjük a telepítést- ekkor Magisk modul alatt kell kiválasztani az appokat, miket rejtsen el a root elől. A fórumban sokan hasznaljak, minden rootra problémás app működik, a banki appokkal együtt.
- Nem kérünk rootot - ekkor nincs root és nem kell semmit sem állítgatni. Olyan érzése lesz az emberek, mintha egy tiszta, sallangmentes, de sokkal több funkcióval bíró gyári rendszert használna. Én így használom, mert régebben a magisk modul fejlesztés alatt volt és nem volt időm azzal szórakozni.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Drága a note8 érintő csere?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Kasya
nagyúr
-
Diokhan
addikt
válasz Massmurderer #18008 üzenetére
Bocs ha félreérthető voltam. Egy bizonyos készülékről van szó, mindene össze van törve, és a linkelt oldal szerint 75000 a kijelző csere. Annyiért másik telefont lehet venni. Így értettem amit írtam...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Kasya
nagyúr
válasz Massmurderer #18008 üzenetére
Szvsz realisan gondolkodva senkinek. Samsung 85k korul csinalja meg, amennyiert mar jo allapotu hasznaltat kapni, vagy 130k korul hasznalt Note9-et.
-
Massmurderer
őstag
Lehet...de valaki meg nem vesz használtat,mint pl. én se.Mondjuk enyém tiptop állapotú.De ha törne a kijelzö,vagy gond lenne vele,inkább cseréltetném a cuccot,vagy note 10. Használt telóért biztos nem adok 130at,hiába 1el újabb tipus.Note9 nem ér nekem annyit.
-
Diokhan
addikt
válasz Massmurderer #18011 üzenetére
Lehet, neked nem ér annyit ...
-
Diokhan
addikt
válasz Massmurderer #18013 üzenetére
Én ezt értem, csak eleve nem erről volt szó. Na mindegy, igazából csak téged idéztelek, annyira nem fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
Mindenkinek másak az igényei.Van aki ragazskodik hozzá,van aki újabb tipusokat egyböl megveszi.Sokan vannak itt akik elégedetek a note 8al,és azt is tudják hogy note 9 nem ér már annyit hogy arra váltsanak.
-
veterán
Hol kell beállítani, hogy ha ki van húzva az S-pen, akkor Samsung billentyűzet jöjjön be, ne pedig a kézirási felület?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
S e t h
nagyúr
Változott vmi a 9-es androidban a secure foldert illetően?
Előtte sosem volt gondom a samu cloudban lévő fileok szinkronizálásával, most viszont látom hogy ott a mappa, de csak vmi beállításokat tud visszaállítani a teló, a tartalmat nem.
Másnak van ezzel problémája?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
veterán
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Nos szert tettem egy note8 készülékre, mostantól sűrűn fogom nézni a topicot.
Ha lesz bármi kérdésem majd fel teszem itt. Üdv mindenkinek!Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
-
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Keresem egy ideje, de nem tálalok részletes leírást Bixby használatára. Van esetleg valakinek valami ötlete? Előre is köszi.
-
Diokhan
addikt
válasz Diokhan #18035 üzenetére
Sziasztok.
Ismét van valami, ami kissé zavar. Az air view ugyebár arra való, hogy ha galériában a kis kép felé teszem a tollat, akkor megmutatja a kis képet, ez működik is, de a samsung internetet használom böngészésre, és ha a link felé teszem a tollat, at alakul ugyan a kurzor egy kis mutató ujjra, de nem jön elő kis ablakban az oldal, amire a link mutat. Mit rontok el?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
veterán
válasz laszlolczka #18040 üzenetére
Nekem gyári romon snincs vele bajom. Soha nem fagyott még le és nem is volt képernyőfelbontás bajom vele.
Sztem marha jó dolog egyébként, napi szinten használom, a pc-t alig kapcsolom be.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
saddybaddy
tag
Sziasztok. Még mindig imádom ezt a telefont és teljesen feleslegesnek tartom lecserélni mert hibátlanul működik. Viszont jó lenne rá egy Android 10. Szerintetek lesz rá 10-es főzött ROM?
-
veterán
válasz saddybaddy #18042 üzenetére
Miért szeretnél 10-es rátenni? Mivel lesz több?
-
S e t h
nagyúr
válasz saddybaddy #18042 üzenetére
Én már s-pent is cseréltem, most jött el a toknak is az ideje, de a 10-es rendszer nem hiányzik, mivel semmi olyan nincs benne, amit hiányolnék.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
veterán
válasz saddybaddy #18047 üzenetére
Akkor lehet meggondolandó számodra egy Note 9 beszerzése... Minimális ráfordítással ki lehet fogni 130e Ft körül szép 9-est.
-
saddybaddy
tag
Inkább Note 10-be gondolkozom nyár környékén de úgy imadom még mindig a kis Note 8 am
-
veterán
válasz saddybaddy #18049 üzenetére
Jaja én is szeretem nagyon. De basszus kb 1 hónapja majdnem beleugrottam egy 512-es Note 10 + ba. 259e Ft-ért volt az alzán ( nyilván 1 év gari, de akkor is piszok jó ár volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs